من اون قدیما یک اسب آبی داشتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Printable View
من اون قدیما یک اسب آبی داشتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
تو بچگي حدود 10 سالگي يك سگ داشتم .البته اون زماني بود كه با خانواده شهرستان بوديم .سگ خوبي بود /ولي سنش بالا بود .وقتي اومدم تهران بابام به يكي سپردش .ديگه نميتونم چي شد.فكر كنم مرده باشه .
يك گربه به نام جك هم داشتم . نر بود . سال 78 پيداش كردم . اينقدر كوچيك بود . كه تو پاكت نامه آوردمش . خيلي سخت بود بهش شير دادن . يك گربه ماده ميومد بهش غدا ميداديم از شانس من تازه بچه دار شده بود . اينو قبولش كرد . وقتي بزرگ شد برگردوند . هنوز تو فكرم چرا اون گربه ماده با اينكه فهميد اين بچه خودش نيست بزرگش كرد. سه بار بوش كرد . دفعه سوم با خودش برد . چيزي فقط حدس ميزنم تشكري بود براي غداهائي كه بهش داده بوديم . جك خيلي باهوش بود . باورش سخته خيلي ها فكر ميكنن دروغ ميگم ولي راست هست . هر وقت ميخواست بياد تو خونه روي دستگيره در ميپريد و با آويزون شدن در رو باز ميكرد . نتونستيم به خونه جديدمون بياريم . واقعا با هوش بود .
بچه بودم جوجه مرغ و جوجه اردک( حتی غاز) داشتم ولی بزرگ شدم متنوع تر شد
مدتی آکواریم داشتم هم گوشت خوار و هم گیاه خوار را تجربه داشتم دردسر زیادی داشت
لاکپشت و خار پشت هم که مدت طولانی داشتم
مار آبی و خرچنگ هم داشتم
سگ هم مدت کوتاهی داشتم ولی دردسر زیادی داشت
پارسال یک خرگوش داشتم ولی نمی دونم چه بلایی سرش اومد
یک جفت سنجاب چند سال پیش داشتم مریض شدند دادمش به پسرداییم
الان مجموعه همستر دارم بدون دردسر و صدا هستند
من یه خر پرنده داشتم:1. (38): و میرفتم سوارش پرواز می کردم یه اژدها هم داشتم حتی یک لاکپشتم داشتم:1. (38):
یاد دوران کودکی بخیر
من لاک پشت. خار پشت .اردک.مرغ!.بلدرچین.قناری.سهر ه.فنچ:1. (38):.بلبل.خر گوش .داشتم الان هیچ کدوم رو ندارم
من به جرات میتونم بگم که از بچگی تا حالا یه باغ وحش داشنم. البته به صورت پراکنده !!! از انواع قناری و بلبل و طوطی و کاسکو و مرغ عشق و آکواریوم ماهی. سگ و گربه و غاز و اردک .. جوجه پنبه ای و لاک پشت و جوجه تیغی ( که از پادگان دوره سربازیم آورده بودم ) ... مارمولک و مار و عقرب و بزمچه و کبوتر و ... بیشتر داشتم . الان حضور ذهن ندارم.در حال حاضرم یه لاک پشت کوچولو از این پوزه بلندا دارم و کلی هم مار و عقرب در طرح ها و رنگهای مختلف که همگی درون الکل هستن. ناگفته نمونه که یه رتیل رو هم از بچگی بزرگ کردم.!!!:gasp:
نتیجه گیری کلی : من عاشق انواع جونور و حیوونات مختلفم. از جمله مار و عقرب و رتیل
با تشکر:love:
من یه طوطی دارم
اسگله به تمام معنا ! تونستم از اسگل بازی هاش براتون فیلم میزارم :1. (38):
اینجا ماشالله همه باغ وحش داشتن ....
ما که چند تا حیوونی که همه داشتن داشتیم مثل جوجه اردک ، جوجه مرغ ، گربه ، سگ ، همستر.
بزمچه چی هست ؟ من زیاد شنیدم