منم تولدتون رو بهتون تبریک میگم.:love:
امیدوارم همیشه تو زندگیتون موفق باشین.:great:
Printable View
منم تولدتون رو بهتون تبریک میگم.:love:
امیدوارم همیشه تو زندگیتون موفق باشین.:great:
ممنون علی اقابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
تشکر پروین خانوم. خوشحالم کردی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
سعید جان بنده هم تولدت رو تبریک میگم .
ممنون داش سعید. مال خودت مبارک.:1. (38):نقل قول:
با سلامی گرم
بنده هم سالروز حضورت در این دنیا رو با صمیمانه ترین کلمات به شما، سعید عزیز تبریک میگویم... :party:
سعید جان تبریک صمیمانه ی من رو بپذیر عزیز .
ان شاء الله 100 تولد 100 سالگیتو توی همین PCNetwork بگیریم .
قربانت ، ساسان .
:party::love: .
اقا سعید مبارکه.
تولدت مبارک .:party::love::give_rose::11()::1. (10):
آمدي جانم به قربانت ولي حالا چرا ؟ حالا كه من Dial-Up هستم ، حالا چرا ؟! : دي ! به جفت سعيد گل و براداران گرامي خودم تبريك ميگم ان شا ال... تولد 1000 سال تولدت را هم همين جا بگيريم . ( اينجا اسمايل و ... هم كار نميكنه متاسفانه اما يك بوسه گرم و صميمي به گونه هاي جفتتون :دي !)
قربونت اقای مهندس عزیز:11():نقل قول:
ساسان عزیز مخلصیم. شرمنده کردی. 200 سالگی خودت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
فدات استاد ترنس که اخرش اسم شریفتو یاد نگرفتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
کجایی دادا نیستی. ما مخلصیم. ایشاللا جشن ختنه پسرت بیام برقصم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]. یبا بوست کنم عزیزم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول: