پاسخ: تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی به صنف رایانه دروغ است/ ۲۰۰ درصد افزایش قیمت برخی کالاهای فناوری اطلاعات
نقل قول:
الان دو روزه که صحبتش هست دلار بدن به قطعات کامپیوتر مخصوص گرافیک و پردازنده و مادربورد .جنساییم که الان هست اکثرا با دلا 4 یا 5 تومن خریده شده .شما شاید چیزی گیرت میاد هی القا میکنی گرون تر میشه
ای کاش یک روز یاد بگیریم که براساس واقعیت ها حرف بزنیم. من کلا یک خبر گذاشتم اینجا ، انصافا چجور تشخیص دادید که چیزی گیر من میاد/؟ :1. (28):
خوب پست های قبلی من در سایت رو کاملا ببینید، من در مورد خرید قطعات کامپیوتر از دوستان مشورت میگیرم و خریدم میکنم. چطور وارد کننده یا پخش کننده هستم که برای سود خودم حرف بزنم؟
تازه من هزار بار بگم گرون بشه، اگر ارز بهش تخصیص ندن، گرون میشه اگر هم تخصیص دادن قیمت ها ثابت میمونه، پس گفته من تاثیر نداره...
من با توجه به شرایط موجود و پیش بینی آینده گفتم ارز تخصیص ندادن و نمیدن به این محصولات...همین..گفتم وقتی 80 قلم دارو بدون نسخه رو کلا امروز از پوشش بیمه حذف کردند ، وقتی ورود شامپو و صابون و ... و 1400 کالا دیگه رو ممنوع اعلام کردند وارداتش... عاقلانه نیست که فکر کنم برای گوشی و سی پی یو و فرضا کولر سی پی یو کسی ارز دولتی اختصاص بده .
منم مصرف کننده هستم مثل شما...از خدام هست ارزان بشه... من خودم میخواستم پاور بخرم چند روز پیش اما انقدر رفت بالا که اصلا بودجه ام نرسید که بخرم! :1. (28):
اینکه صحبتش هست دلار بدن...فقط صحبتش هست... مثلا میگفتند دلار 4700 گران هست و باید کمتر بشه ..دقیقا تو تلویزیون هم گفتند..اما الان بالای 8000 هست
پاسخ: تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی به صنف رایانه دروغ است/ ۲۰۰ درصد افزایش قیمت برخی کالاهای فناوری اطلاعات
آيا زمستان سختی در پيش است؟!
سرخ پوستان از رييس جديد پرسیدند: آيا زمستان سختی در پيش است؟
رييس جوان قبيله که نمی دانست چه جوابی بدهد گفت: برای احتياط برويد هيزم تهيه کنيد. سپس به سازمان هواشناسی زنگ زد:
آقا امسال زمستان سردی در پيش است؟
و پاسخ شنید: اينطور به نظر می آید.
پس رييس دستور داد که بيشتر هيزم جمع کنند، و بعد يک بار ديگر به سازمان هواشناسی زنگ زد:
شما نظر قبلی تان را تأييد می کنيد؟
و پاسخ شنید: صد در صد.
رييس دستور داد که همه سرخپوستان، تمام توانشان را برای جمع آوری هيزم بيشتر بکار ببرند. سپس دوباره به سازمان هواشناسی زنگ زد: آقا شما مطمئنيد که امسال زمستان سردی در پيش است؟
و پاسخ شنید: بگذار اينطور بگویم؛ سردترين زمستان در تاريخ معاصر.
رييس پرسید: از کجا می دانيد؟
و پاسخ شنید: چون سرخ پوستها دارند دیوانه وار هيزم جمع میکنند!
برخی وقتها ما خودمان مسبب وقايع اطرافمان هستيم.
حالا بنظر شما خودرو، دلار، گوشت، مرغ و ... باز هم گران می شود!؟
کمتر هیزم جمع کنیم!
نقل قول:
آيا زمستان سختی در پيش است؟!
سرخ پوستان از رييس جديد پرسیدند: آيا زمستان سختی در پيش است؟
رييس جوان قبيله که نمی دانست چه جوابی بدهد گفت: برای احتياط برويد هيزم تهيه کنيد. سپس به سازمان هواشناسی زنگ زد:
آقا امسال زمستان سردی در پيش است؟
و پاسخ شنید: اينطور به نظر می آید.
پس رييس دستور داد که بيشتر هيزم جمع کنند، و بعد يک بار ديگر به سازمان هواشناسی زنگ زد:
شما نظر قبلی تان را تأييد می کنيد؟
و پاسخ شنید: صد در صد.
رييس دستور داد که همه سرخپوستان، تمام توانشان را برای جمع آوری هيزم بيشتر بکار ببرند. سپس دوباره به سازمان هواشناسی زنگ زد: آقا شما مطمئنيد که امسال زمستان سردی در پيش است؟
و پاسخ شنید: بگذار اينطور بگویم؛ سردترين زمستان در تاريخ معاصر.
رييس پرسید: از کجا می دانيد؟
و پاسخ شنید: چون سرخ پوستها دارند دیوانه وار هيزم جمع میکنند!
برخی وقتها ما خودمان مسبب وقايع اطرافمان هستيم.
حالا بنظر شما خودرو، دلار، گوشت، مرغ و ... باز هم گران می شود!؟
کمتر هیزم جمع کنیم!
والا نمیشه نظر داد.. من در مورد قطعات کامپیوتری حتی نظرم رو نگفته بودم که بهم گفتن این وسط دست داری گران بشه و سود ببری...
یادتونه اون موقع که بهتون به دروغ و کذب و برا کوبوندن رقیب گفتن اگه اون اقا رییس جمهور بشه دلار میشه 7000تومن.....اگه اون بشه وسط پیاده رو ها دیوار میکشن...؟؟؟؟
اره یا نه؟؟؟
یادتونه ؟؟ یادتونه خام اون سلبریتها شدید؟ یادتونه 25 میلیون رای رفتید و دادید به این اقا؟؟
حالا آزادی به "" اصطلاح بیان "" خوبه یا این گرونی و بیکاری و ورشکستگی ها و ناامیدی ها؟؟
واقعا نمیدونم چی شد که خام این اقا شدن ملت؟؟ در حالی که در 4سال قبلش دیده بودن به چه روزی انداخت کشور رو
کجایین ملت که 20 میلیونتون به پیروی از 5میلیون ادم پولدار رفتید و رای دادید به این اقا؟؟؟
اخر از همه امیدورام خدا هدایتشون کنه و ملت هم امنیت خودشو داشته باشه
نقل قول:
یادتونه اون موقع که بهتون به دروغ و کذب و برا کوبوندن رقیب گفتن اگه اون اقا رییس جمهور بشه دلار میشه 7000تومن.....اگه اون بشه وسط پیاده رو ها دیوار میکشن...؟؟؟؟
اره یا نه؟؟؟
یادتونه ؟؟ یادتونه خام اون سلبریتها شدید؟ یادتونه 25 میلیون رای رفتید و دادید به این اقا؟؟
حالا آزادی به "" اصطلاح بیان "" خوبه یا این گرونی و بیکاری و ورشکستگی ها و ناامیدی ها؟؟
واقعا نمیدونم چی شد که خام این اقا شدن ملت؟؟ در حالی که در 4سال قبلش دیده بودن به چه روزی انداخت کشور رو
کجایین ملت که 20 میلیونتون به پیروی از 5میلیون ادم پولدار رفتید و رای دادید به این اقا؟؟؟
اگه موفقترین و مستقل ترین و سالم ترین رییس جمهور تاریخ کره زمین تو ایران بیاد بالفرض برای رییس جمهوری, اولا صلاحیتش رد میشه. نشه هم نمیزارن رای بیاره. بیاره هم نمیزارن کارشو بکنه
چون اصن سیستمی بنام دولت در ایران بی معناست! تقریبا فاقد اختیار محسوب میشه و بطور کلی اتفاقات اخیر بیشترش بابت حرفای ترامپه! دوستان ترسیدن یخورده دارن مایحتاج خودشون و خانوادشونو میلیارد دلاری خارج میکنن بهمراه طلا, باعث شده دلار بشه ده تومن. وگرنه هنوز از خارج کشور فشار عملی تاثیرگذاری اعمال نشده!! اصل فاجعه پاییز رخ میده و اواسط همین تابستون.
نقل قول:
اره یا نه؟؟؟
اینجا متاسفانه نمیشه حرف زد و تاپیک رو می بندند...اما من و شما که یادمان هست سال 91 هم دقیقا همین مشکلات رو داشتیم..منتها آن موقع بانک ها و اقتصاد و جیب و روان مردم این قدر داغون نبود و تحمل کردند ...الان بانک و صنایع و ... همه ورشکسته شدند و توان تحمل دیگه ندارند..حالا میخواد احمدی باشه میخواد روحانی...
کجاش اشتباه میگم انصافا؟
تا شایسته سالاری برقرار نشه و تا رانت و دلالی و دزدی و اختلاس و پارتی و خودی و غیرخودی کنار نره، بدتر میشه که بهتر نمیشه . خلاص
نقل قول:
اینجا متاسفانه نمیشه حرف زد و تاپیک رو می بندند...اما من و شما که یادمان هست سال 91 هم دقیقا همین مشکلات رو داشتیم..منتها آن موقع بانک ها و اقتصاد و جیب و روان مردم این قدر داغون نبود و تحمل کردند ...الان بانک و صنایع و ... همه ورشکسته شدند و توان تحمل دیگه ندارند..حالا میخواد احمدی باشه میخواد روحانی...
کجاش اشتباه میگم انصافا؟
تا شایسته سالاری برقرار نشه و تا رانت و دلالی و دزدی و اختلاس و پارتی و خودی و غیرخودی کار نره، بدتر میشه که بهتر نمیشه . خلاص
سلام
مثل اون تاپیک من ، هر بحث اقتصادی ای به سی.یا.سی ختم میشه:Love-ssa~! (1): ولی بحث من طبق این تاپیک ، بیشتر اقتصادی هست
چند تا نکته . اول اینکه اقتصاد وقتی دوران احمدی هم خراب شد ، باید ببینیم اقتصاد اسلامی تر پیاده سازی شد که خراب شد یا نه.
اقتصاد اون موقع هم اسلامی نبود . هم مثل الان بانک ها ربا میگرفتن . هم پول بدون پشتوانه ی طلا چاپ میشد (که بیشتر هم شده بود نسبت به دوران قبل تر اش که البته الان نسبت به همه ی دوره ها باز بیشترین میزان چاپ بدون پشتوانه را داریم) و مهمتر از همه در اون دوران (و در همه ی دوران) با دلار رابطه داشتیم که بزرگترین سود را واسه ی دولت ها داره و واسه ی همین هم ارتباط شون با دلار را قطع نمیکنن . نقدینگی هم مشکل اصلی اون موقع بود که همه ی اینها ، شدیدتر اش در این دولت هم وجود داره
این چند تا مشکل حل بشه (که هر کدوم شون کار بسیار سختی هه و قطعا مخالفت های اساسی ای میشه چون عده ای و حتی خود دولت کاسبی شون کساد میشه) ، اقتصادمون رو به بهبود میره
اما به هر حال اون موقع با این مشکلات ، حداقل رکود و ورشکستگی نبود یا بسیار کمتر بود که این هم اضافه شد (که این هم کم تفاوتی نیست)
نقل قول:
کجاش اشتباه میگم انصافا؟
تا شایسته سالاری برقرار نشه و تا رانت و دلالی و دزدی و اختلاس و پارتی و خودی و غیرخودی کار نره، بدتر میشه که بهتر نمیشه . خلاص
سلام
بله بارها گفتیم از تیم مدیریت شهر سخت افزار این انجمن جای بحث هایی که به ۳۰ یا ست کشیده میشه نیست . خوشبختانه گروه ها مختلفی در شبکه اجتماعی موجود هست برای اینطور موارد . چون متاسفانه دوستان تبحر خاصی به خارج کردن یک بحث ساده به موارد مشکل ساز دارند . اگر دوباره چنین بحث هایی شکل بگیره هم تاپیک بسته خواهد شد و هم کاربران خاطی مدتی بن خواهند شد .
بیخیال بچه ها
ول کنید دیگه
ول کنید کی چکار کرده کی چکار نکرده
بیاین دعا کنیم که وضع درست بشه
اگه قرار بود با دعا همه مشکلاتمون درست بشه که خیلی وقته باید درست میشد...مشکل ما اینه فقط منتظریم امداد هایه غیبی تمومه مشکلاتمونو حل کنن. زهی خیال باطل.:lol: