شلام شلام به به مي بينم كه همه منچستري هستند يلدا و مهدي و علي جان و بامداد و شهريار خان قربان همه شما برم نوكرتونم بقيه هم بروند بوق بزنند .......:دي:party::1. (40):
Printable View
شلام شلام به به مي بينم كه همه منچستري هستند يلدا و مهدي و علي جان و بامداد و شهريار خان قربان همه شما برم نوكرتونم بقيه هم بروند بوق بزنند .......:دي:party::1. (40):
منچستر و دیگر هیچ ! :yes:
سلام سلام و سلام....
می خواستم بگم ...just CHELSEA
سلام
بازی امشب هم که 3 بر 2 به نفع چلسی تموم شد ....( در وقت های اضافه )
پای دوم فینال هم مشخص شد ......
به امید قهرمانی چلسی :love:
خیلی ناراحت شدم که لیور پول باخت و نرفت فینال .
با وجود اینکه از چلسی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی بدم میاد و از منچستر کمتر بدم میاد ، دوست دارم منچستر قهرمان شه .
:great:
وای چه بعضیااا ضایع شدن
چلسی رو داشتید
منچسترم سوراخهههه
قهرمانیییی مااااله ماستتتتتت
نمی دونم اگه این آبراموویچ چلسی رو نمی خرید الان بازم این همه طرفدار داشت یا نه !نقل قول:
اگرم یه روز بزاره بره دوباره چلسی میشه همون چلسی سابق. تیمی که همیشه زیر سایه ی تیمهای بزرگ انگلیس بود.
تیم بایدشخصیت قهرمانی داشته باشه,باید انقدر قشنگ بازی کنه که اگرم بازنده بود تماشاچیاش از بازی تیمشون لذت ببرن. که همه ی اینا تو منچستر خلاصه میشه.:yes:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اخربازی میگن کدوم تیم برد نمیگن کدوم تیم شخصیت داشت باخت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
از بچگی ... وقتی اولین فوتبال زندگیم رو دیدم عاشق این تیم شدم......
خیلی ساده است ...... بعد شنیدم بهش میگن RED DEVILS ..... بیشتر خوشم اومد.....
هر کسی طرفدار هر تیمی هست ...... چلسی ، منچستر ، آرسنال ، بارسا ، لیور پول ، ... فرقی نمیکنه ....
مهم اینه که وقتی تیمت بازی میکنه ... چه بد چه خوب .... بعد از بازی تیمت رو دوست داشته باشی ....
هنوز اون رو تشویق کنی ....
اگه مثلا رونالدو بد بازی کرد ازش متنفر نباشی ... چون تو هوادار تیمت هستی ...
پس هواشو داشته باش....
فوتبال یعنی همین ...
نقل قول:
نمی دونم !
شاید برا دخترا این چیزا مهم نیست !!!:whistle:
برا من که شخصیت تیم,تاریخچه ی باشگاه و بخصوص بازی قشنگ از برد و باخت مهمتره. البته خوشبختانه
منچستر به بردن عادت کرده.:love: