اینم واسه شهریار گل کشیدم::..
شرمنده خواستم زودبکشم جالب نشد::..
تقدیم به داداش گل شهریار::..
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Printable View
اینم واسه شهریار گل کشیدم::..
شرمنده خواستم زودبکشم جالب نشد::..
تقدیم به داداش گل شهریار::..
به به به !!! ببین تولد کیه ؟!!! شهریار عزیز !!! مرد شماره اول فروم !!! تبریکات صمیمانه ما رو پذیرا باشید.ایشالله به سلامتی ! خیلی خوشحال شدم !!! ایشاله تو زندگیت همیشه موفق و سالم و سرحال باشی!!! اینم به افتخار شهریار !!! :love:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام مثل همیشه دیر من میام :yes:
مبارک باشه و امیدوارم در مراحل زندگیت موفق باشی :give_rose:
قربانت محمود
یاحق
تبريك ميگم رفيق . :love:
من هم (یکم دیر!) تبریک میگم...:party:
مبارکه رفیق.
شری جون (شهریار) تولد مبارک
شیرینی میگیری میاری دم در کلاس تحویل میدی:1. (38):
تولد من هم 4 آبان هست ببینیم واسه ما هم یه کاری می کنید :1. (38):
به قول ابي ايشا ا... هزار سال زنده باشي و ما هم هي بهت تبريك بگيم !!!!!! :party:
قضیه قرار نبود اصلا پخش بشه :1. (38): اما شما طی چند دقیقه خیلی کوتاه توی یاهو متوجه شدید :1. (21): ممنون علی جان زحمت کشیدی . ایشالله شما هم به همه آرزوهات برسی :1. (40):نقل قول:
ممنون محمد جان که با جملات زیبا همیشه ما سرحال میکنی :1. (40): آرزومندم شما هم همیشه مشاهده کنی نه ببینی ! :1. (26):نقل قول:
ممنون امیر جان . زحمت کشیدید :1. (21):نقل قول:
ممنون داش سعید :1. (21): والا با این روندی که داره پیش میره عمر مفید کم کم به 50 سال میرسه در نتیجه نوه ات را هم زوری میبینی :1. (38):نقل قول:
ها ؟! آها ! مرسی :1. (21):نقل قول:
ممنون علی جان زحمت کشیدید . :1. (40):نقل قول:
به به میلاد جان :1. (38): ممنون عزیز زحمت کشیدی :1. (40)::1. (1): ما بدون این عکس ها هم شما را قبول داریم خیلی زیاد :1. (21):نقل قول:
نقل قول:ممنون رامین جان :1. (40): 120 سال ؟! :1. (27): میگند اگه نوحم الان زندگی می کرد خونه پرش 100 سال زندگی می کرد :1. (38):نقل قول:
از ژنرال شهریار به سرباز صفر ! :1. (38): ( پادگان پی سی نتورک ) :1. (38): عزیزم این بحث ها چیه ! :دی زحمت کشیدید ، ممنون :1. (21):نقل قول:
ممنون محمد امین عزیز . :1. (40): والا نرسیدم اون روز پاسخ بدم شرمنده :1. (21):نقل قول:
اوه اوه ! این اسمایل ها در فضا پخش شده اصلا فضا شاد شده :1. (38): ممنون داش مهدی :1. (1):نقل قول:
ممنون پروین جان به خصوص این تصویرتون هم که خیلی زیباست :1. (21):نقل قول:
باتشکر از شما محمد عزیز :1. (21):نقل قول:
به به آرمین جان عزیز . ممنون زحمت کشیدی ایشالله شما هم همیشه شاد و سلامت باشی :1. (21):نقل قول:
ممنون سعید جان :1. (21): چشم شمع ها را بگیر الان فوت میکنم :1. (40):نقل قول:
به به رفیق قدیمی :1. (21): مرسی داش بهنام زحمت کشیدی . ایشالله تولد بچه ات را همینجا با هم بگیریم :1. (1):نقل قول:
ممنون امیر علی عزیز :1. (40): آهان ! من گفتم پس چرا این قدر ما با هم تفاهم داریما نگو توی مهر به دنیا اومدیم !!! :1. (38):نقل قول:
ممنون حسین جان ، زحمت کشیدی :1. (21): ایشالله شما 102 سال عمر کنی :11():نقل قول:
به به ! داش مهراد گل ، خوبی عزیز ؟ :1. (38): ممنون داش مهراد خیلی چسبید این بیت آخریه که محتوا داشت :1. (1):نقل قول:
به به سوباسای عزیز :1. (38): ممنون عزیز زحمت کشیدی :1. (21):نقل قول:
چشم درست تنظیم کنید بچه ها بی نصیبتون نمیگذارند ...نقل قول:
کهی جون ، خوبی ؟! :1. (38): ممنون تبریک گفتی :1. (21):نقل قول:
به به داش سعید ، خوبی شما ؟ :1. (21): ممنون زحمت کشیدی :love:نقل قول:
ممنون که تبریک گفتی عماد جان ( البته با تاخیر ممنون :1. (38)::1. (1): )نقل قول:
ممنون بهادر جان :1. (21):نقل قول:
باتشکر فراوان از شما AMD گرامی :1. (21)::1. (38):نقل قول:
ممنون وحید جان با این تبریک گفتن گرمت :1. (40):نقل قول:
:1. (10)::1. (40): ممنون رامین جان خیلی زحمت کشیدی خیلی قشنگ شده . :1. (21)::1. (1):نقل قول:
تشکر می کنم از همه دوستانی که زحمت کشیدند و تبریک گفتند .
ممنون
شهریار :1. (21):