سلام به همه تمامیه قطعات بالا ساجت شرکت شیمانو و جزرو بالاترین سطح کیفیت ساخت این شرکت میباشد که حدود قیمت ان بین 2 تا 2.5 میلیون تومان میباشد این لوازم مخصوص رشته کوهستان شاخه کراس کانتری هست حالا میخوام لوازم شرکت رقیب یعنی اسرم رو معرفی کنم
Printable View
سلام به همه تمامیه قطعات بالا ساجت شرکت شیمانو و جزرو بالاترین سطح کیفیت ساخت این شرکت میباشد که حدود قیمت ان بین 2 تا 2.5 میلیون تومان میباشد این لوازم مخصوص رشته کوهستان شاخه کراس کانتری هست حالا میخوام لوازم شرکت رقیب یعنی اسرم رو معرفی کنم
دست دنده معروف به گریپشیفت تکنولوژی خاص اسرم
وزن 193 گرم ساخته شده از الیاف کربن
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
شانژمان اسرم زیرو
که با کمی دقت میشه فهمید کلی با شیمانو فرق دارن
اینم از ایاف کربن ساخته شده
وزن 203 گرم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
تبق ترواتیو ساخت مجموعه شرکتهای اسرم امریکا
این شرکتهای مشترک المنافع شامل اسرم راک شاک ترواتیو اواید پیت استپ
وزن 800 گرم که شگفت انگیزه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ساخته شده از المینیوم و کربن
این هم یه فرمون هست که ساخت شرکت ترواتیو هست که از الیاف کربن ساخته شدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
وزن 120 گرم
اون علامت 5 رنگی که رو فرمون میبینید ار م ورد کاپ هست که بالاترین سطح رنکینک هست تو تمام قطعات
این هم یه کالیپر دیسک هست از شرکت اواید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
وای وای وای !
داغ دلم رو تازه کردی !
من هم یه دوچرخه جیانت با لوازم Deore LX دارم . اما واسه خاطر مشکل قلبی چند ماهی هست که دیگه سوارش نمیشم .
ولی با این عکسها باز دارم کم کم دیوونه میشم یک سری بازار بزنم و ببینم دنیا دست کیه !
خوشحالم یه دوچرخه سوار پیدا شد
کمکی خواستی بگو در خدمتم
سلام
بعد یه مدت دوریباز اومدم ایشالا دوباره اپ میکنم تاپیک رو
عالیه تاپیک خوبیه لیست قیمت هم میزاری؟