پاسخ: آیا گارانتی مهر را می شناسید ؟
نقل قول:
دوست عزیز کدوم شهر هستید شما ؟
تهران
:Love-ssa~! (1):
دوست عزیز کار شما که میگید پست هست و با این گارانتی ها کار میکنید را میشه واسم توضیح بدید
نقل قول:
دوست عزیز کار شما که میگید پست هست و با این گارانتی ها کار میکنید را میشه واسم توضیح بدید
دوست گلم
شرکتهای بزرگ با ما قرداد دارن به طور مثال سام سرویس رو حضورتون عرض میکنم ما تو مراکز استانها نماینده داریم
نماینده بسته و... از نمایندگی سام سرویس تحویل میگیره تهران دفتر مرکزی سام سرویس تو بخارست تحویل میده (خیلی اجمالی و کلی گفتم)
و ایرانظبط (سونی) هم به همین صورت و....
همه اینا بسته هاشون رو که تحویل گرفتن بسته های خودشون رو تحویل میدن و برا نمایندگانشون ارسال میشه و.....
بسته به متن قرارداد و.... داره
نقل قول:
دوست گلم
شرکتهای بزرگ با ما قرداد دارن به طور مثال سام سرویس رو حضورتون عرض میکنم ما تو مراکز استانها نماینده داریم
نماینده بسته و... از نمایندگی سام سرویس تحویل میگیره تهران دفتر مرکزی سام سرویس تو بخارست تحویل میده (خیلی اجمالی و کلی گفتم)
و ایرانظبط (سونی) هم به همین صورت و....
همه اینا بسته هاشون رو که تحویل گرفتن بسته های خودشون رو تحویل میدن و برا نمایندگانشون ارسال میشه و.....
بسته به متن قرارداد و.... داره
ممنون از توضیحاتتون
نقل قول:
دوست عزیز کدوم شهر هستید شما ؟
- - - Updated - - -
سلام دوست عزیز
با تشکر از همکاری شما بله واقعا درست است از نظر گارانتی فوق العاده بهتر از بقیه کار میکنند البته قیمت های رقابتی خوبی هم دارند
اگر شما با این شرکت در ارتباط هستید بنظرم 2 کار انجام بدید
با آقای برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] تماس داشته باشید و اطلاعات شرکت را بدید تا در دیتابیس گارانتی شهر سخت افزار وارد شود
در بازارچه یک تاپیک برای معرفی و فروش محصولات شرکت باز کنید تا دوستان بیشتر با محصولات عرضه شده توسط این شرکت آشنا شوند
نقل قول:
اگر شما با این شرکت در ارتباط هستید بنظرم 2 کار انجام بدید
با آقای
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] تماس داشته باشید و اطلاعات شرکت را بدید تا در دیتابیس گارانتی شهر سخت افزار وارد شود
در بازارچه یک تاپیک برای معرفی و فروش محصولات شرکت باز کنید تا دوستان بیشتر با محصولات عرضه شده توسط این شرکت آشنا شوند
ممنون دوست عزیز حتما این کار را انجام میدهم
سلام دوست عزیز
آدرس دفتر مرکزی : تهران – خیابان ولیعصر- بالاتر از میدان ولیعصر – کوچه شهید شهامتی – بازرگانی مهر پلاک 21
شمارههای تماس: 43670000 الی 43670999
آدرس دفتر مرکزی : شیراز – تقاطع خیابان معدل و باغشاه(فلسطین)- ساختمان 110 -طبقه چهار
شمارههای تماس: 44-32336442(0713)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
دوستانی که زمینه فعالیتشون هست لطفا همکاری کنند
اگه قصد همکاری هم داشته باشند این شرکت خوشحال میشه که با شما همکاری را شروع کنه
نقل قول:
سلام دوست عزیز
آدرس دفتر مرکزی : تهران – خیابان ولیعصر- بالاتر از میدان ولیعصر – کوچه شهید شهامتی – بازرگانی مهر پلاک 21
شمارههای تماس: 43670000 الی 43670999
آدرس دفتر مرکزی : شیراز – تقاطع خیابان معدل و باغشاه(فلسطین)- ساختمان 110 -طبقه چهار
شمارههای تماس: 44-32336442(0713)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بهتره مشخصات توسط جناب مهراد رحیمی در دیتابیس گارانتی ثبت بشه . کامل راهنمایتون میکنند .
نقل قول:
بهتره مشخصات توسط جناب مهراد رحیمی در دیتابیس گارانتی ثبت بشه . کامل راهنمایتون میکنند .
با تشکر از شما پیغام خصوصی خدمتشون ارسال شد منتظر جواب هستم