بین اطرافیان من ، شاید شما نفر 50 هم باشید که از این جایزه ها می برید ، چه دوستای خوش شانسی دارم:whistle:
جدی نگیر دوست عزیز
Printable View
بین اطرافیان من ، شاید شما نفر 50 هم باشید که از این جایزه ها می برید ، چه دوستای خوش شانسی دارم:whistle:
جدی نگیر دوست عزیز
من توی فعالیت تقریبا پنج ساله ام توی اینترنت اون اوایل دنبال این قضایا زیاد بودن چه این طرح ها و چه طرح هایی که پول میدادند به روش های مختلف . توی اینترنت در راه رضای خدا به کسی پول نمیدند !
ایمیل هم نگران نباش حتی میشه با E-mail Cracker ها از آدرس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برات ایمیل فرستاد :1. (38):
کاملا دروغه...برای من هم شبیه این اومده بود از طرف سایتی که هیچ وقت نرفته بودم و محصولاتی که حتی اسمشون رو هم نشنیده بودم.
دوست عزیز یکی از کلاه برداریهای این email ها پیشنهاد استفاده از تلفن هست که شما را بیشتر راهنمایی کنند اما به محض تماس اگه از کارت استفاده کنید حسابتون تموم میشه و اگه از تلفن مستقیما استفاده کنید هزینه زیادی براتون میاد که این شرکتها و گروها با استفاده از ترفندهایی این هزینه ها را به نفع خودشون ور میدارند.
کاملا دروغ هست مواظب باشید
عجب روزگاری شده !!!:1~@$S (5):
برای من حدود 3 ماه پیش چنین ایمیل اومد نوشته بود شما تو قرعه کشی خیریه .... مبلغ 250000 هزار دلار برنده شدید
و شما لطفا" کپی گواهینامه - پاسپورت و ادرس دقیق خود را ارسال کنید +
700 دلار برای ما ارسال کنید برای اینکی پول شما را با پست بفرستیم
خلاصه کلی شیرین زبونی کرده بود
منم در جواب ایمیل گفتم لطفا" شما 200 هزار دلار را ارسال کنید و مبلغ 700 دلار رو از همون 50 هزار دلار بگیرید و 49300 دلار رو هم بین بچه ها تقسیم کنید :1. (38):
و اینم شماره احساب من .........
خلاصه شماره تلفن هم داده بود تماس گرفتم میگفت من متوجه نمیشم شما چی میگید خلاصه ایمیل هم زدم دیگه جوابی دریافت نکردم و نه جواب تلفن منو دادن
البته این ایمیل های کلاهبرداری از مالزی بودن
فقط میتونم بگم خدمتتون که چنین ایمیلهای 100% کلاهبرداری است
امیدوارم که هیچوقت فریب چنین آدم های فریبکار رو نخورید .
من هم یه بار خود سایت یاهو توی قسمت صفحه میل ام گفته بود نوت بوک برنده شدید و... (ایمیل نبود) و خود سایت یاهو اونو بالای صفحه اصلی میل من گذاشته بود مثل اینکه جریان واقعی بود. و باید تبعه آمریکا میبودی تا بشه فرم رو پر کرد.
به این میگن مخ یه ایرانی مبتکر.نقل قول:
ایول بهنام جان خیلی باحال بهش گفتی..:1. (10):
اتفاقا یه نفر هم به من ایمیل میداد که من یه دختر سیاه پوست هستم که نمیدونم خانوادم توی درگیری مردن و منم میخوان بکشن.
لطفا کمکم کن که حساب مالیمو به یه جای دیگه منتقل کنم...یه عکس از خودش (شاید یه عکس اینترنتی بود) گذاشته بود و یه شماره تماس
حتما تروریست بوده که میخواستن بکشنش + یا دزد بوده که می خواسته حساب منتقل کنه :1. (38):نقل قول:
سلامی دوباره به دوستان عزیز...
ممنون از نظرات مفید همگی تون...:1. (21):
منم به هیچ وجه این نوع برنده شدن هارو قبول ندارم... ولی می خوام برم جلو ببینم آخرش چه جوابی می دن...!!
البته هیچ وجهی واریز نخواهم کرد...
دوباره مکاتبه کردم و گفتم که من 920$ دلار ندارم هزینه ترنسفر رو واریز کنم فوقش می تونم یه حساب ارزی تو ایران باز کنم...!! اگه هم نمی تونین بفرستین همون 200,000$ رو بفرستین تا شامل مالیات و هزینه بانکی نشه...!! :1. (38):
امروز واسم جواب اومد که...
Attention: BENEFICIARY,
I do understand perfectly how you feel,but you must note that God has finally used our lottery promotional program to bless you and answered all your problems you have had in the past years,But you must note that we are duly registered with the European Gaming Board,and our lottery program is well known for its excellence in the past.Note that you must have an active functional account with our paying bank here in the SPAIN before any transfer can be made to your designated bank account in your country that will be suitable and convinent for you.I have been in this profession for about 28years now and our program is a well known program in the international world to compensate all internet users all over the world,so you really dont have to be skeptical about anything.
Please note that your lottery funds is in a suspense account with our paying bank here in the SPAIN and it also has an hard cover insurance policy protecting it and this makes it impossible for any deduction to be made from your lottery winnings. So please have a rethink and follow all instructions to the last word and also note that this initial deposit that would be paid by you, would be depoisted in this newly created account and transfered back to you if you wish to close this account after all transfer transaction has come to an end.
Also Note that your quick anticipation to this would determine how soonest your lottery winning would be transferred to you.
Have a nice day and congratulations once again.
I hope this is clear and understood.
Regards,
Andrew Woolley.
این طور که پیداست می گه مبلغی که شما برنده شدین غیر قابل برداشت و کم شدن هست...!!
حالا دوستان چه نظری دارن...؟؟؟ چی جواب بدم؟؟؟ می خوام تا جایی که می شه جلو برم... :1. (38):
راستی ایمیلی که می زنن DominKey داره...!!! کنار آدرس فرستنده یه کلید هست! روش که نگه می دارم می نویسه: This sender is DominKeys verified
"LA CAIXA 60, 28001 MADRID" <infolacaixa8@yahoo.com.hk> (اینجا عکس کلید هست!)
پیشاپیش بازم از راهنمایی های شما عزیزان تشکر می کنم...:11():
كلاهبرداريه . مايكروسافت تو كاليفرنيا هست . اين مادريد . هزينه ترانسفر رو ميتونن از مبلغ پول كم كنند . بهشون بگو اين كار رو كنند . متاسفانه روش كثيفي شروع شده براي فريب مردم