noobkiiler (31-08-14), RAVYY (31-08-14), Rezasam1 (30-08-14)
به گزارش ایرنا، کی روش که در مدت سه سال و نیم حضورش در فوتبال ایران با درخواست ها و رفتار های توهین آمیزش، جایگاه فدراسیون فوتبال را زیر سوال برده بود، روز جمعه به کشورش بازگشت.
یک منبع آگاه که از جزییات جلسات و نشست های مسئولان فدراسیون فوتبال با کی روش مطلع است، واقعیت های جدیدی از این جلسات را در اختیار ایرنا قرار داد که نشان از رفتار تحقیر آمیز و خودخواهانه این مربی پرتغالی دارد.
گفته های این منبع که خواست نامش درج نشود، در زیر می آید:
کی روش درسفرقبلی خودبه گمان اینکه تمامی خواسته هایش را به فدراسیون فوتبال ایران تحمیل کرده است، به لیسبون پرتغال بازگشت.
کی روش در سفر قبلی خود در گفت و گو با رییس فدراسیون فوتبال، قراردادش را کاملا غیرحرفه ای اعلام کرده و خواستار تدوین قرارداد جدیدی شده بود و بر همین اساس در سفر اخیر قرارداد جدیدی را به تهران آورد تا بتواند با تحمیل آن هدایت تیم ملی فوتبال ایران را تا جام جهانی 2018 برعهده بگیرد.
کی روش دراین قرارداد یکطرفه و توهین آمیز ازحضوردو مربی ایرانی روی نیمکت تیم ملی طفره رفته بود و با حذف سرپرست تیم ملی قصد داشت تا تمامی مسئولیت های تیم را در اختیار خود بگیرد.
این درحالی است که در تمامی کشورها معمولا سرپرست تیم ها به عنوان نماد هرکشوری ازخود آن کشورانتخاب می شود،ولی کی روش می گفت که سرپرست تیم شما در مسابقات برون مرزی من باشم.
پرداخت سود 7 درصدی در قبال تاخیر در حق الزحمه کادر فنی، دریافت خسارت سنگین برای فسخ قرارداد و افزودن چند بند حقوقی به نفع خود از دیگر مواردی بود که کی روش در قرارداد جدیدش لحاظ کرده بود تا بتواند به زیاد خواهی های خود در فوتبال ایران ادامه دهد.
یکی دیگر از رفتارهای تحقیر آمیز سرمربی سابق تیم ملی فوتبال ایران، حذف افرادی بود که سعی داشتند نگاه کارشناسانه درباره سخنان و متن قراردادش دارند، بود که در نهایت این موضوع با واکنش علی کفاشیان و تهدید وی برای ترک جلسه روبرو شد.
در هر صورت تندخویی، بد اخلاقی ها و زیاد خواهی های کی روش باعث شد روند مذاکرات پیچیده تر و دشوارتر دنبال شود ، کی روش که ابتدا به خیال عقد قراردادی یک جانبه به تهران سفرکرده بود، امروز دست خالی به لیسبون بازگشت.
نکته قابل تامل دیگر این است که کی روش با ساماندهی گروهی، در تلاش بود با ایجاد فشار برفدراسیون فوتبال بتواند قرارداد یکطرفه خود را منعقد کند تا چهار سال بدون دغدغه به کارش در فوتبال ایران ادامه دهد اما به نظر می رسد هنوز نتوانسته است به مقصودش برسد.
حال باید منتظر ماند و دید که فدراسیون فوتبال چه واکنشی در قبال رفتارها و زیاده خواهی های کی روش خواهد داشت؟،انتظار می رود این فدارسیون همانندگذشته فقط منافع فوتبال ایران را در نظر گیرد و زیر بارفشارهای کی روش و تیمش نرود.
noobkiiler (31-08-14), RAVYY (31-08-14), Rezasam1 (30-08-14)
|
متاسفانه رسانه های ما جوری عمل کردند که شخصا هیچ اعتمادی به این مدل تفسیر و گزارشات یک طرفه ندارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط life24 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این گونه که در این گزارش تحقیر آمیز تحقیر آمیز میکنه معنی واقعیش میشه که نویسنده داره جفنگ میگه و فقط افکار مردم را داره آماده میکنه که کی روش رو بیرون کنند یه شخص جدید بیارند که فدراسیون بتونه تو سرش بزنه
اگر نویسنده واقعا حقیقت میگه یک نسخه از قرار داد تحقیر آمیز را ضمیمه کنه تا ما هم بخوانیم تحقیر بشیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنظر من بهترین تیم ملی فوتبال تمام دوران را این مربی ساخته و حقشه که ضعف های سری قبل را اصلاح کنه
مربی ایرانی اگر عرضه داشت طی این همه سال یه فکری برای تیم ملی میکرد پس باید از روی نیمکت که هیچ بلکه از جهان ورزش حذف بشه بره دنبال یه قول دو قول
پینوشت : این متن را خوندم یاد فامیل دور افتادم که به بچش میگفت زیاده خواهی تا کجا ، 10 تا انگشت داری باز میگی پستونک برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (30-08-14), designme (30-08-14), life24 (30-08-14), mehrdad_ab (31-08-14), Morteza.m1371 (30-08-14), noobkiiler (31-08-14), Rezasam1 (30-08-14), SOHR@B (31-08-14)
آقا نیما سلام
ولی این مربی برای ما چی کار کرده؟
از 4 تا تیم شدیم چهارم.
جز دفاع کردن چه کار کرد؟ هر کس دیگه هم میرفت خوب میشد چهارم از چهارم.
noobkiiler (31-08-14)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط life24 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اصلا کی روش بدترین مربی چه دلیل داره نویسنده بدون مدرک بیاد شعار بده و برچسب بزنه
ما هم مثل ببعی بخونیم به به کنیم
اگر این مربی مشکل فنی داره مشکلاتش را بگید و باهاش قرار داد نبندید
اگر زیاده خواهی کرده بگیم چی خواسته که زیاد بوده
اگر تحقیر کرده بگیم چی گفته که ما تحقیر شدیم
آخه نمیشه همینجوری روی هوا یک برچسب بزنیم روی هر شخص بندازیمش سطل آشغال
بازی ایران آرژانتین، تیم ملی ایران را در جهان مطرح کرد
یکی از دوستان بسیار نزدیکم در زمان مسابقات در ترکیه بود و تعریف میکرد بعد از بازی هر کسی بهش میرسید میفهمید ایرانیه بابت این بازی بهش تبریک میگفت
کار به اونجا رسیده بود که از اونجا بهم زنگ زد گفت دارم میام این بازی را دانلود کن ببینم چی بوده
به هر حال از دید بنده تیمی که این مربی به جام جهانی برد بهتر از تیمهای قبلی بوده و فکر میکنم اگر بهش فرصت داده بشه در سال 2018 تیم بهتری به مسابقات ببره
آخرین ویرایش توسط nima_hl در تاریخ 31-08-14 انجام شده است
mehrdad_ab (31-08-14), noobkiiler (31-08-14), SOHR@B (31-08-14), مهدی بهادرفر (31-08-14)
حشمت مهاجرانی سرمربی اسبق تیم ملی در فرهیختگان نوشت:
بحث تمدید قرارداد کیروش آن هم با قراردادی که بسیاری از مفادش افشا شده، ذهن اهالی فوتبال ایران را حسابی درگیر کرده است. جدا از اینکه تیم ملی در جامجهانی چه نتیجهای گرفت و همه میدانیم که چطور مقابل سه تیم به صورت مطلق دفاع کرد و البته برخی بدون اینکه ارزیابی فنی از عملکرد کیروش داشته باشند بهخاطر مسائل حاشیهای از او دفاع کردند و کمپین راه انداختند. این موج روی احساسات تصمیم گرفت و حتی برخی مدیران هم احساساتی شدند.
خوشبختانه وزیر ورزش به خوبی همه این جریانها و اتفاقها را شناخت و اتفاقا خود کیروش را بهتر از دوستان فدراسیون فوتبال شناخت. من بهعنوان سرمربی سابق تیم ملی فوتبال ایران که اولینبار ایران را به جامجهانی بردهام میخواهم از وزیر ورزش دفاع کنم. وزیر به خوبی مردم فوتبالدوست ایران را آگاه کرد که فدراسیون فوتبال با چه کسی روبهرو است.
من زمانی که در امارات سرمربی تیمهای پایه امارات بودم، کیروش سرمربی تیم ملی فوتبال امارات بود. همان زمان که ایران به جامجهانی 1998 فرانسه صعود کرده بود، کیروش در امارات بود و نتایج ضعیفی با امارات گرفت و یک سال بعد برکنار شد. من بهعنوان مدیر تیمهای ملی پایه امارات با کیروش کار کردهام و خیلی خوب او را میشناسم. کیروش وقتی از فوتبال امارات رفت مقامات فدراسیون فوتبال امارات گفتند که او ساختارسازی در فوتبال امارات کرد اما او در ایران چنین کاری انجام نداده است و همه این را میدانند. هدف کیروش گرفتن پول است و من از روزی که شنیدم او میخواهد سالی 5 /12 میلیارد تومان بگیرد، سردرد گرفتهام. آخر چرا؟ برای چه؟ او ساختاری ایجاد کرده؟ بر تیمهای پایه ما نظارتی کرده؟
من از وزیر ورزش دفاع میکنم چون حق دارد که بر کار فدراسیون فوتبال نظارت کند. چطور باید به قول کفاشیان، دولت پول کیروش را بدهد اما بر کار فدراسیون فوتبال دخالت نکند؟ کارلوس کیروش قراردادش از ترکمنچای بیشتر به ایران ضربه میزند. این قرارداد فراتر از ترکمنچای است. مطمئنا برای یک باند مافیایی، سود در تمدید قرارداد با کیروش است و باید مقابل این موج ایستاد و از وزیر تشکر کرد که در حساسترین زمان وارد شد و مقابل کسانی که میخواهند در چهار سال 50 میلیاردتومان به کیروش بدهند، ایستاد و البته مجلس هم به خوبی وارد شده و به این راحتیها نباید اجازه داد تا سرمایههای ملی هدر برود.
کیروش چیزی به فوتبال ما نداده و اگر داده بود پس از جامجهانی تیمهای زیادی او و بازیکنان تیم ملی ایران را میخواستند. اما کیروش به غیر از ایران از کجا پیشنهاد داشت؟ بازیکنان تیم ملی کجا رفتند؟ آنهایی که در اروپا بودند که سر از کویت و قطر درآوردند. همه اینها به خاطر بازی تخریبی و دفاعی تیم ملی در جامجهانی بود.
nima_hl (31-08-14)
درود
به نظرم مایلی کهن رو بیارن،هم استعداد یابی میکنه هم این قدر پول نمیگیره. تیم رو هم می سازه و نتایج خوبی خواهیم گرفت.
life24 (31-08-14)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks