D J V A H I D (26-02-09), Overclocker (14-01-09), pelas (15-01-09), soheyl (19-01-09)
ایسنا: يك عروس اوكراينى كه دوستان و خانواده اش نمى توانند، در مراسم عروسى وى كه در انگلستان برگزار مى شود، شركت كنند، اقدام به اجاره ۳۰ نفر كرد.
اين زن اهل اوكراين كه قرار است، روز دوشنبه هفته آينده در لندن مراسم ازدواج خود را برگزار كند، به علت آن كه تنها والدينش در اين مراسم شركت خواهند كرد، در يكى از پايگاه هاى اينترنتى طى يك آگهى، ۳۰ نفر را به عنوان مهمانان مراسم جشن عروسى خود اجاره كرد. البته اين زن اقدام به استخدام يك ساقدوش نيز كرده است. وى در اين باره گفت: متاسفانه تمامى اقوام و دوستان من در كشور اوكراين هستند و نمى توانند براى حضور در مراسم عروسى من به انگلستان بيايند؛ چرا كه قيمت بليت هواپيما بسيار گران است و خريد بليت براى آن ها امكان پذير نيست.
اين زن در ادامه افزود: تمامى ۳۰ نفرى را كه من براى برگزارى جشن عروسيم استخدام كردم،شايستگى لازم براى شركت در اين جشن را دارند. من براى آن ها شرط گذاشته ام كه اگر به خوبى جشن را برگزار كنند، غذاى مجانى در اختيارشان بگذارم. اين در حاليست كه زن جوان از افراد داوطلب خواسته بود تا تصوير تمام رخ و پيشينه خود را به پست الكترونيكى وى بفرستند، تا اگر او كسى را انتخاب كرد، در مهمانى شركت داده شود.
D J V A H I D (26-02-09), Overclocker (14-01-09), pelas (15-01-09), soheyl (19-01-09)
|
وافـأ راسته؟
دوست عزیز منبع خیر رو ندیدید ؟!
ایسنا ، معلومه که راسته .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
G E N E R A L ™ (15-01-09)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید آدم دلش می سوزه ...
کس نمی داند کدامين روز می آيد *** کس نمی داند کدامين روز می ميرد
بابا زود تر می گفتن دعوت نامه می فرستاد من هم پول بیلیتش رو می دادم هم براش 3000 مهمون جور می کردم
New Season
G E N E R A L ™ (26-02-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks