Fusion (26-11-08), good_punisher (26-11-08), Labyrinth (25-11-08), M A H R A D (26-11-08), Majid OC (25-11-08), murizaki_2000 (25-11-08), Musketeer™ Pro (26-11-08), Olesius (25-11-08), Xtreme (25-11-08)
سلام :
اکستريم عزيز رو ملاقات کرديم ...
علي رو هم همين طور ...
ولي جا داره از مهندس عمراني براي اخلاق و شخصيت والاشون قدرداني کنم .
واقعا ما هر جور تونستيم ايشون رو اذيت کرديم ... ( همين جا ما رو حلال کنند )
علي هم يک شبه اورکلاکر شد ! امروز رکورد زد ...
ولي در کل من از اين که توي اين انجمن عضو شدم بسيار بسيار خشنودم و افتخار مي کنم .
من در انجمن ها ديگر هم قبلا بودم ، ولي هيچ کجا صميميتي رو که در بين دوستان ديدم ، در
اون انجمن ها نديدم ... انگار که من و اعضاء ديگر سالهاست که با هم رفقيم ... واقعا لذت بردم .
جوري که امروز وقتي داشتم از نمايشگاه برمي گشتم ، توي اين فکر بودم يعني من و دوستانم در
الکامپ بعدي همديگر رو مي بينيم ؟! يعني رفت تا يک سال ديگه ؟! اين که نمي شه !
آواژنگي ها ( اورکلاکرهاي گيگا ) هم ما رو گير آورده بودند و با ما مصاحبه خبري کردند !!!
من هم اين طور گفتم :
رفتار مناسب بود و خيلي صميمانه ولي سيستم ها از نظر کولينگ + رم + مين خيلي ضعيف بود !
راستي اين خبر ور بگم که اون مين خوبه سوخت !!!
يکي اومد همه ولتاژ ها رو بالا برد و مين پريد !
بگفته خودشون 450 هزار تومان پولش بود !
امروز واقعا نمايشگاه شلوغ بود ...
اين هم عکس هاي روز اختتاميه !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اين عکس آخر هم چيز هايي بود که ما تونستيم امروز از نمايشگاه بگيريم ...
Fusion (26-11-08), good_punisher (26-11-08), Labyrinth (25-11-08), M A H R A D (26-11-08), Majid OC (25-11-08), murizaki_2000 (25-11-08), Musketeer™ Pro (26-11-08), Olesius (25-11-08), Xtreme (25-11-08)
سلام به همه دوستان
قبل از هر چيز از آشنايي با شما در نمايشگاه امسال ابراز خوشحالي ميكنم و براتون آرزوي موفقيت روز افزون در زمينه مورد علاقتون دارم.
من يادمه قبلا تو اين فروم آيدي ARH رو داشتم اما حالا نميدونم چه بلايي سرش اومده، در هر صورت من همون ARH سابق هستم.
از اينكه ميبينم اينقدر اوركلاكينگ در جو كاربران اين فروم جا افتاده و تبديل به يكي از فيلدهاي مورد علاقه گشته خوشحالم. با توجه به اينكه بنده يكي از كوچكترين افرادي بودم كه هم در غرفه اوركلاكينگ و هم در غرفه گرين برنامههاي به راهبري برنامههاي اوركلاكينگ كمك ميكردم، لازم دونستم يك توضيحاتي خدمت دوستان بدم :
ميدونيد كه داخل ويندوز امكانش نيست به پردازنده ولتاژ داد، كما اينكه خود شما هم براي بوت كردن E2200 در فركانس 3.6 فكر كنم ، داشتي ولتاژ 2.1 ميداديد. اگر ولتاژ كم بديد اونوقت تو SetFSB محدود ميشيد.یک مورد رو یادم رفت بگم اینا برای اور کردن 3.16 تا 4.2 یک دفعه 1.98 ولتاژ میدن ازش میپرسم چرا انقدر زیاد میگه LN2 هست فرق میکنه به نظر شما با عقل جور در میاد
؟؟؟ كي همچين حرفي زده بود ؟ متاسفم كه بعد از اين همه حضورتون و هم صحبتي چنين برداشتي ميكنيد.چیزی که قبلا یادم رفته بود بگم اینه که رکورد امید عزیز و من رو ثبت کردن تا به اسم خودشون بگذارن توی HWBot
دوست من زماني كه شما تشريف داشتيد من در حال ارائه كارم بودم ، ساعت هم 4:45 دقيقه بود، اگر شما مايل بودي بيشتر روش كار كني، مشكلي نبود اما من اگر راس سائه 5 كه ديگه سالنها ورودي نميگرفتند برنميگشتم غرفه اوركلاكينگ مجبور بودم پاي پياده برگردم خونه چون تمام وسايلم اونجا بود و فقط براي اينكه برنامه GREEN كه بدون هيچ منفعتي جهت انتقال تجربه برگزار ميشد، يك دقيقه عقب نيوفته با عجله از غرفه اوركلاكينگ اومدم اون سمت. بازم متاسفم كه اينطور برداشت ميكنيد.من موندم چطوری اینا به خودشون میگن اورکلاکر پردازنده 3.0 رو با LN2 تا 5.0 اور اونم ناپیدار در صورتی که بچه های تیم اگر بودن تا 4.2 با استوک اور میکردن تا 4.8 هم با فن کولر
حقيقتش تا اونجايي كه من در جريانم پردازنده سيستم وسطي از همون ابتدا تا آخر نمايشگاه E8500 بود، بنابر اين كسي رو E2200 خنك كننده LN2نبسته بود كه 5.2 ركورد بزنه، البته من مايل بودم اين اتفاق بيوفته تا يك ركورد جديد هم در اوركلاكينگ E2200 ثبت كنم اما دوتا برنامهاي كه تو اين دو غرفه داشتم اينقدر سنگين بود كه از چهار روز نمايشگاه سه روز حتي فرصت نكردم برم نماز بخونم.بعد با یکی از اعضا جدید تیمشون برخورد کردم بسی خالی بست برای ما ( میگفت 2200 رو با LN2 برده تا 5.2 باور ندارید مجید هم شنیده بود ) یک چیزی که آقای پناهی گفت این بود که رکورد 4.0 رو با LN2 زده بودن بعد میخواستن ما با وا تر کولینگ بزنیم
باز هم تا اونجايي كه من خبر دارم و تو غرفه بودم، آقاي پناهي رو موفق شديم فقط روز آخر ساعت 2:30 به زور از غرفه عصر شبكه بكشيم بياريم تو غرفه خودمون تا زماني كه من نيستم ، كار LN2 رو ادامه بده.
اگر هم خاطرتون باشه من همون ابتدا خدمتتون يك Screen Shot از ركورد Super PI در فركانس كاري 4GHz نشونتون دادم كه روي Desktop همون كامپيوتر ذخيره كرده بودم و براي اينكه كاملا تنظيمات سيستم با تنظيمات سيستم قبلي يكي بشه RAM ي Dominator رو برداشتم و RAM كينگ مكس رو تقديم كردم.
بازم متاسفم از اين نوشتار، اما پيشنهاد ميكنم براي مسابقه DDR2 1508MHz گيگابايت كه تا آخر Dec وقت داره درخواست بديد به واحد ماركتينگ آواژنگ تا شايد مادربرد UD3 بهتون بدند و بتونيد تو اين مسابقه هم شركت كنيد، باعث افتخار همه هست كه شما اول يا دوم بشيد.ساعت 4.30 بود که من واقعا کم آوردم و گفتم بزار ببينم اين آقاي مدعي اور تو گيگا چيزي بارش هست يا نه !
صداش کردم اومد و پرسيدم مشکل ما کجاست که نمي تونيم به 4000 برسيم .
برگشت گقت اين رمي که روي اين سيستم هست بدرد اوکلاک نمي خوره ! اين يعني عين کلاه برداري !
راست مي گفت خودشون روي اين مين و CPU به 4000 رسيدند ولي با يک رم خوب و LN2 ...
خلاصه من برداشتم اين بود که اون ها از اورکلاک هيچي بارشون نيست و فقط اين شاخ شدنشون رو
مديون سخت افزار و ساپورت آواژنگ هستند ...
واقعا اگر اين تجهيزات رو به تيم شهر سخت افزار مي داند ، فکر کنم توي جهان اگر اول نمي شديم دوم
شدن روي شاخمون بود !
با بررسي پستهاي اين تاپيك يك نكته رو شايان ذكر ميدونم :
اورلكلاكينگ يك جريان هست كه در حال حاضر تو كشور ما داره خوب خودش رو پيدا ميكنه، شايد اين داستان حدود چهار سال پيش كه براي اولين بار در فروم Persiantools مطرح شد ، بدون سرمايه گذاري شركتهايي چون آواژنگ اينقدر نميتونست خودش رو نشون بده، من نه كارمند آواژنگ هستم و نه تعهدي به آواژنگ دارم، فقط يك تجريه دارم و اون هم حضور در GOOC 2008 هست، نكتهاي كه ميخوام بهش اشاره كنم اينه كه پس از پايان اين مسابقات با اينكه اكثر شركت كننده ها ماه پيشش در مسابقه AOOC2008 شركت كرده بودند و تجربه اوركلاكينگ با مادربرد غير از گيگابايت رو داشتند، همه از EVENT گيگابايت به خوبي ياد ميكردند كسي نبود كه در مقابل اين همه هزينه كلاني كه اين برند براي افزايش تجربه اونها كرده، شروع به بدگويي كنه، فكر ميكنم دوستاني كه پس از مسابقه تاپيك XS رو دنبال ميكردند كاملا به اين موضوع اشراف داشته باشند. شايد شايسته نباشه در ميان پستهاي شما عزيزان كه حتمي يكي از شما برگزيده آينده اين مسابقات هستيد بدگويي از زحماتي بشه كه صرفا به خاطر افزايش تجربيات كاربران و END-USER هاي مشابه شما باشه.
اگر دقت كرده بوديد، در هيچ گوشه و كناري از غرفه نامي از برند گيگابايت برده نشده بود كه خداي نكرده از اين حركت، برداشت تبليغاتي بشه، هدف صرفا آموزش و انتقال تجربه بود. كما اينكه در غرفه گرين هم سعي من در ارائه مطالب همين مطلب بود.
در پايان من از حضور موقتم در اين تاپيك عذرخواهي ميكنم، اميدوارم كه توانسته باشم در اين چهار روز تمامي تجربياتم رو به هم ميهنانم منتقل كرده و دين خودم رو به عنوان نماينده ايران ادا كرده باشم و از دنياي جذاب و پرهيجان شما END-USER ها خداحافظي كنم.
با آرزوي موفقيت
عليرضا حقدوست
Fusion (26-11-08), M A H R A D (26-11-08), Mahdi_Moosavi (26-11-08), Majid OC (25-11-08), murizaki_2000 (25-11-08), PCminister (25-11-08), ViViD (25-11-08)
راستي اين خبر ور بگم که اون مين خوبه سوخت !!!
يکي اومد همه ولتاژ ها رو بالا برد و مين پريد !
بگفته خودشون 450 هزار تومان پولش بود !
طرف شناسایی نشده هنوز ؟؟؟!!!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Fusion (26-11-08)
با سلام خدمت دوست عزیزمون آقای حق دوستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بسیار بسیار خوشحالم که به انجمن ما اومدینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این اسکرین شات را شما به من نشون دادید آقای حق دوست. بنده تایید میکنم.اگر هم خاطرتون باشه من همون ابتدا خدمتتون يك Screen Shot از ركورد Super PI در فركانس كاري 4GHz نشونتون دادم كه روي Desktop همون كامپيوتر ذخيره كرده بودم و براي اينكه كاملا تنظيمات سيستم با تنظيمات سيستم قبلي يكي بشه RAM ي Dominator رو برداشتم و RAM كينگ مكس رو تقديم كردم.
راستش به خاطر حرفایی که دوستان دیگه در این تاپیک زدن نمیتونم چیزی بگم چون ممکنه باعث کدورت بشه. اما بنده بسیار ناراحت شدم که نسبت به شما چنین برخوردی شد در انجمن.
راستش به خاطر این برخورد من شخصا بسیار خجالت زده شدم. امیدوارم مدیران ارشد فکری کنند.
شخصا عذرخواهی میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امیدوارم این آخرین بازدید شما از انجمن ما نباشه و دوباره هم بتونیم از تجربیات شما استفاده کنیم.
باتشکر
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
داستان ما!
بنا به درخواست یکی از دوستان کل یکشنبه و دوشنبه صبح در غرفه اونها بودیم و به سوالات پاسخ می دادیم، گرچه سوالات زیادی هم پرسیده نشد و بیشتر وقت به گرفتن عکس های یادگاری و صحبت گذشت. زمینه فعالیت این غرفه Speech بود. ساعت 12:30 دوشنبه این غرفه رو ترک کردیم و به گشت و گذار پرداختیم!
بعد از کمی گردش در سالن ها و البته خراب کردن یک دستگاه اوسیلوسکوپ (!)، یکی از آشناهای قدیمی رو در غرفه محصولات سونی زیارت کردیم. در کف تصاویر بسیار بی کیفیت که در تلویزیون های Full HD سری X350 و W400 سونی پخش می شد مانده بودیم! در پایان هم دو هدیه ناقابل از سونی دریافت کردیم.
کم کم وقت آموزش اورکلاک بود، برای اینکه این آموزش رو از دست ندیم به سمت غرفه گرین رفتیم و در صفوف ابتدایی جمعیت قرار گرفتیم. آموزش خوبی بود و نکات جدیدی یاد گرفتیم. چیزی که برای من جالب بود نحوه طراحی اسلاید ها بود که اکثر نکات مهم در طراحی اسلاید ها در اونها در نظر گرفته شده بود، که معمولا این نکات رو در اسلاید هایی که در کشور عزیزمون طراحی می شن نمی بینیم.
در طول آموزش یک خانم از طبقه بالا در حال عکاسی بود. فکر نمی کنم کسی یک ثانیه در شعاع 100 متری غرفه توقف کرده باشه و عکسش گرفته نشده باشه.
پس از پایان آموزش، اورکلاک با LN2 شروع شد. در آغاز با 1.7 ولت پردازنده تا 4.0 گیگاهرتز اورکلاک شد. بعد از اون تلاش هایی برای رسیدن به 5.0 گیگاهرتز (Stable) صورت گرفت که موفقیت آمیز نبود. تئوری ناخالصی داشتن LN2 هم همینجا مطرح شد که در پایان به یک نتیجه واحد رسیدیم که نشون می داد فروشنده LN2 حدودا 10 درصد آب همراه LN2 به گرین فروخته و مشکلات گرمایی و ... هم به همین دلیل بوده.
تقریبا ساعت 16:30 با دوستانمون در غرفه گرین خداحافظی کردیم و یک گشت و گذار کلی دیگه هم داشتیم. ساعت 17:45 نمایشگاه رو ترک کردیم و به سمت پارکینگ راه افتادیم. ساعت 18:55 موفق به خروج از پارکینگ نمایشگاه شدیم!
ادامه دارد... (جزئیات بیشتر!)
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
AMD>INTEL (25-11-08), Fusion (26-11-08), good_punisher (26-11-08), Labyrinth (26-11-08), M A H R A D (26-11-08), Majid OC (25-11-08), murizaki_2000 (25-11-08), Musketeer™ Pro (26-11-08), PCminister (25-11-08), Shahryar (26-11-08)
سلام :
جوابيه متن بالا:
1 - جناب آقاي حقدوست روزي که من اين موضوع رو نوشتم شما اصلان تو غرفه اورکلاک نبودي !
2 - من تو اون مين جديده که مدلش رو نمي دونم از دونفر از دوستان شما پرسيدم ولتاژ رم توي اين
مين کجاست و ايشان ضريب رم رو به بنده نشون مي دن !!! و روي اشتباه خودشون پافشاري هم دارند !
3 - منظور بنده از دوم شدن تو اورکلاک تيمي بود نه فردي ...
4 - روي اين گفتم هستم که استعداد توي ايران انقدر زياده که اگر بهش اين امکانات رو بدهند ، شايد
رنکينگ جهاني رو هم به نفع ايران عوض کنه ، چه برسه تيمي از شهر سخت افزار ...
5 - شما واقعا توانايي اين رو داريد با اون کولينگ و مين P35 و رم به فرکانس 4.0 برسيد ؟!
اگر داريد من بجاي يک اسپيکر گيگا دو جفتش رو به شما هديه مي کنم !
و ديگه اورکلاک رو کنار مي زارم ...
6 - من ياد گرفتم که هيچ وقت انسان مدعي نباشم ... اين رو از برخوردم در غرفه شما با يوزر هايي
که يک دنيا سوال داشتند نشان دادم و با حوصله هرچه در توانم بود و مي دانستم رو در اختيارشون قرار مي داد .
7 - در آخر شما جناب آقاي حقدوست مطلب بالا در مورد شما صدق نمي کنه و منظور بنده بهيچ عنوان شما نبودي. شما در بدترين حالت نماينده ايران بودي و بين 24 تيم 14 شديد و اين افتخار براي ما نيز هست .
8 - با آرزوي موفقيت براي شما در مسابقات بعدي .
9 - ما هميشه براي پيش کسوت ها احترام خاص قائل بوده و هستيم .
اميدوارم تونسته باشم مطلب رو برسونم ...
Labyrinth (26-11-08), Musketeer™ Pro (26-11-08)
|
سلام :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط murizaki_2000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اين رو بگم که من داشتم تو غرفه اورکلاک گيگا با سيتم کلنجار ميرفتم و يک نفر
حدود يک ساعت کنار من ايستاده بود ...
بعضي وقت ها هم يک راهنمايي هايي مي کرد !
بعد از يک ساعت خودش رو معرفي کرد و من ديدم که کلي سرکارم !
اون هم کسي نبود جوز موريزاکي !
اثر انگشت موريزاکي روي اون مين سوخته ديده شده !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پليس آگاهي در جست و جوي شخصي است که گفته شده حوالي ساعت
1 بعد از ظهر داشته با سيتسم ور ميرفته ...
شاهدان گفته اند اين شخص رو در حالي ديدند که داشته ولتاژ هاي خفن به مين و رم و CPU
مي داده .
از قاتل هنوز مشخصاتي در دست نيست ...
مقتول هم احتمالا بايد بره آواژنگ تا کالبد شکافي بشه تا پرده از راز اين جنايت برداشه بشه !
پليس آگاهي با کمک شاهدان اين حادثه وحشتناک در حال چهره سازي از قاتل است .
good_punisher (26-11-08), Labyrinth (26-11-08), murizaki_2000 (26-11-08)
ميدونيد كه داخل ويندوز امكانش نيست به پردازنده ولتاژ داد، كما اينكه خود شما هم براي بوت كردن E2200 در فركانس 3.6 فكر كنم ، داشتي ولتاژ 2.1 ميداديد. اگر ولتاژ كم بديد اونوقت تو SetFSB محدود ميشيد.
حرف شما در مورد SetFSB درسته فقط چیزی که برای من واقعا جالبه این است که چرا من نویی تونستم با ولتاژ 1.68 پردازنده 2180 رو تا 3.9 ببرم ولی توی اون مین مثلا مخصوص اورکلاک با 1.85 هم نمیشد فرکانس 3.85 رو پایدار کرد
كي همچين حرفي زده بود ؟ متاسفم كه بعد از اين همه حضورتون و هم صحبتي چنين برداشتي ميكنيد.
وقتی همکاران شما انقدر روی اسکرین مانور میدن انتظار دارید چی فکر کنم خود شما شاهد بودید من با فرکانس 3.85 تست رو در همون اوایل کار با موفقیت تموم کردم همچنین خود شما لطف کردید و گفتید که بنده اگر با فرکانس 3.8 هم پایدار کردم جایزه رو بهم بدن ولی گویا همکاران شما به حرف شما گوش ندادن ( مواردی هست که لازم نمیدونم همه توی این بحث ازش باخبر بشوند ) در نبود شما چیزی هایی اتفاق افتاد که تنها می تونم بگم
مورد از شما نیست مشکل بقیه هستن ( یک وسال پرسیدم که این CMos کجاست هیچ کدوم جواب ندادن که بعد اقا بهادر امید کشف کردن پشت برد هست من این موضوع رو خوب برداشت نمیکنم )
دوست من زماني كه شما تشريف داشتيد من در حال ارائه كارم بودم ، ساعت هم 4:45 دقيقه بود، اگر شما مايل بودي بيشتر روش كار كني، مشكلي نبود اما من اگر راس سائه 5 كه ديگه سالنها ورودي نميگرفتند برنميگشتم غرفه اوركلاكينگ مجبور بودم پاي پياده برگردم خونه چون تمام وسايلم اونجا بود و فقط براي اينكه برنامه GREEN كه بدون هيچ منفعتي جهت انتقال تجربه برگزار ميشد، يك دقيقه عقب نيوفته با عجله از غرفه اوركلاكينگ اومدم اون سمت. بازم متاسفم كه اينطور برداشت ميكنيد.
قابل تقدیر هست و فقط میتونم بگم من از این موضع خبر نداشتم و این حرف رو زدم و در اینجا از شما پوزش میطلبم
اگر هم خاطرتون باشه من همون ابتدا خدمتتون يك Screen Shot از ركورد Super PI در فركانس كاري 4GHz نشونتون دادم كه روي Desktop همون كامپيوتر ذخيره كرده بودم و براي اينكه كاملا تنظيمات سيستم با تنظيمات سيستم قبلي يكي بشه RAM ي Dominator رو برداشتم و RAM كينگ مكس رو تقديم كردم.
بله حق باش شماست ولی به این هم توجه بکنید که شما رکورد رو وقتی سیستم خنک بود زدید و به نظرم پایدار کردن سیستمی که دماش توی فرکانس 3.85 چیزی نزدیک به 75 درجه است ( بصورت عادی ) تا حدی غیر ممکن است
بازم متاسفم از اين نوشتار، اما پيشنهاد ميكنم براي مسابقه DDR2 1508MHz گيگابايت كه تا آخر Dec وقت داره درخواست بديد به واحد ماركتينگ آواژنگ تا شايد مادربرد UD3 بهتون بدند و بتونيد تو اين مسابقه هم شركت كنيد، باعث افتخار همه هست كه شما اول يا دوم بشيد.
اگر قبول میکنن هرکس با مین خودش بیاد نه مین گیگا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با بررسي پستهاي اين تاپيك يك نكته رو شايان ذكر ميدونم :
اورلكلاكينگ يك جريان هست كه در حال حاضر تو كشور ما داره خوب خودش رو پيدا ميكنه، شايد اين داستان حدود چهار سال پيش كه براي اولين بار در فروم Persiantools مطرح شد ، بدون سرمايه گذاري شركتهايي چون آواژنگ اينقدر نميتونست خودش رو نشون بده
من خودم به شخصه میتونم قسم بخورم که حتی یک کلمه هم درمورد اورکلاک از فرمهای ایرانی نخوندم و 90 درصد چیزهایی که بلد هستم از کار کردن و تست کردن گزینه ها یادگرفتم + اواژنگ نه به ما چیزی داده و نه ...
( قبل از مسابقه مادبرد رو به ما بدن تا روش کار بشه + من نظرم روی اینه که هنر این نیست سیستم رو تا فلان فرکانس با LN2 اورکنی هنر اینه که با یک فن معمولی بهترین کارایی رو از یک پردازنده بگیری )
من نه كارمند آواژنگ هستم و نه تعهدي به آواژنگ دارم، فقط يك تجريه دارم و اون هم حضور در GOOC 2008 هست، نكتهاي كه ميخوام بهش اشاره كنم اينه كه پس از پايان اين مسابقات با اينكه اكثر شركت كننده ها ماه پيشش در مسابقه AOOC2008 شركت كرده بودند و تجربه اوركلاكينگ با مادربرد غير از گيگابايت رو داشتند، همه از EVENT گيگابايت به خوبي ياد ميكردند كسي نبود كه در مقابل اين همه هزينه كلاني كه اين برند براي افزايش تجربه اونها كرده، شروع به بدگويي كنه،
فقط یک جمله به کار میبرم تا تهش برید ( مفت باشه کوفت باشه )
فكر ميكنم دوستاني كه پس از مسابقه تاپيك XS رو دنبال ميكردند كاملا به اين موضوع اشراف داشته باشند. شايد شايسته نباشه در ميان پستهاي شما عزيزان كه حتمي يكي از شما برگزيده آينده اين مسابقات هستيد بدگويي از زحماتي بشه كه صرفا به خاطر افزايش تجربيات كاربران و END-USER هاي مشابه شما باشه.
کسی قصد بدگویی نداره تنها سوالی که برای من همیشه وجود داره همونیه که اول هم گفتم 1.9 گیگاهرتز افزایش فرکانس در برابر ولتاژ 1.7 در برابر 1.8 افزایش فرکانس با ولتاژ 1.98 این رو شما برای من توضیح بدید و من رو قانع کنید که چرا یک مین 168 هزار تومانی توی این مورد از یک مین 450 هزار تومانی برتره ( دلیل قانع کننده وگرنه چیزی نگید )
اگر دقت كرده بوديد، در هيچ گوشه و كناري از غرفه نامي از برند گيگابايت برده نشده بود كه خداي نكرده از اين حركت، برداشت تبليغاتي بشه، هدف صرفا آموزش و انتقال تجربه بود. كما اينكه در غرفه گرين هم سعي من در ارائه مطالب همين مطلب بود.
بله ولی همکاران شما به اندازه کافی در مورد گیگا صحبت کردن ( بازم میگم من موردی در شما ندیدم بیشتر موارد شامل اعضای دیگر میشد )
در پايان من از حضور موقتم در اين تاپيك عذرخواهي ميكنم، اميدوارم كه توانسته باشم در اين چهار روز تمامي تجربياتم رو به هم ميهنانم منتقل كرده و دين خودم رو به عنوان نماينده ايران ادا كرده باشم و از دنياي جذاب و پرهيجان شما END-USER ها خداحافظي كنم.
به نظرم واژه END-USER یکم نا مفهومه بهتره بگید دقیقا چه دسته ای منظورتونه
با آرزوي موفقيت
عليرضا حقدوست
شما نیز موفق باشید
آخرین ویرایش توسط Labyrinth در تاریخ 26-11-08 انجام شده است
در كل روز خوبي بود . حيف شد به محدوديت وقت خورديم . و اگر نه 4.2 كاملا در دسترس بود . از ديدار تمام دوستان خوشحال شدم مخصوصا شايان عزيز .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Dark Devil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Dark Devil (26-11-08), good_punisher (26-11-08), Majid OC (26-11-08)
نه هنوز ( خوبه ما امروز نرفتیم وگرنه می انداختن گردن ما کار خدا رو ببین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط murizaki_2000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
450 تومان بابت اون مین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید قیمتش فوق فوقش برای آواژنگ در امده باشه 300 تومان
این صفحه رو نگاه کن
خوبه انقدر تبلیغ کردن مین برای اورکلاکه اینجوری شده اگر نبود دیگه .... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دیروز که من رفته بودم صبح فقط 25 دقیقه پست سیستم بودم بعد دیگه میدون رو دادم دست بقیه و با مجید رفتیم گشت بزنیم ( وقتی عکس ها رو بزارم بعدا میفهمید من بیشتر داشتم عکس میگرفتم تا اور برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
در کل موفق باشید
good_punisher (26-11-08), N@VID (26-11-08), Olesius (26-11-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks