با درود
دوستان سایت معتبر چی هست برای لپ تاپ asus n43jf چون در اینترنت گشتم یکی بود اما سابقه خوبی نداشت. و چیزی پیدا نشد درست و درمون و معتبر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با درود
دوستان سایت معتبر چی هست برای لپ تاپ asus n43jf چون در اینترنت گشتم یکی بود اما سابقه خوبی نداشت. و چیزی پیدا نشد درست و درمون و معتبر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
iranch (27-04-16)
داداش این مدل ما رو نداره من asus n43jf هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
زنگ بزن بهشون . همه قطعات تو سایتشون نیست . تو پست اول هم گفتم زنگ باید بزنی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranch برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
iranch (28-04-16)
ممنون مرسی
امروز تعطیل هسشتند
اگر اینجا نداشت چی؟ الان کار مهم دارم و لپ تاپ خوابیده در خانه
فقط با برق کار میکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون اینجا دارند . اگر تهرانی حضوری با باتری برو پیششون . چون سرشون خیلی شلوغه . ممکنه جواب سر بالا بدن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranch برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
iranch (28-04-16)
|
نه نیستم متاسغانه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
iranch (28-04-16)
سپاس از شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر نداشت. چه باید کرد؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
احتمالش کمه . یکی از راه های سفارش از سایت علی اکسپرس هست . یکسری از دوستان هستند که از این سایت خرید میکنند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranch برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
iranch (29-04-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks