دکتر فتح الله زاده: بعضی ها قصد دارند صبر هواداران را لبریز کنند
دکتر فتح الله زاده ساعاتی پس از باخت تیم فوتبال استقلال مقابل تیم فوتبال پاس همدان ضمن ابراز ناراحتی از این باخت اظهار داشت : آنچه مسلم است این تیم با مشکلات و تغییرات فراوان مواجه بوده است و برای برطرف شدن این مشکلات نیاز به زمان داریم ، هنوز که فصل تمام نشده است من مطمئن هستم در پایان فصل استقلال در رده های بالای جدول خواهد بود . به گزارش سایت رسمی باشگاه دکتر فتح الله زاده با اشاره به اینکه در رده های مختلف یک باشگاه باید به مسئولین زمان داده شود تصریح کرد : برای رسیدن به موفقیت پایدار در یک باشگاه حداقل باید به مدیر عامل آت باشگاه 10 سال وقت داده شود تا بتواند با خیال راحت برنامه ریزی کرده و برنامه های طولانی مدت را برای موفقیت تیمش اجرا کند اما عدم ثبات مدیریت در چند سال اخیر استقلال را به این روز انداخته است تا جایی که در ابتدای فصل برای گرفتن این بازیکنان مجبور شدم یک میلیارد و 400 میلیون تومان از چک های شخصی خودم را به آنها بدهم و گرنه الان این بازیکنان هم در اختیار نداشتیم .لذا من اعتقاد کامل به این تیم دارم و مطمئن هستم تا آخر این فصل استقلال به جایگاه اصلی خود می رسد اما در این بین چیزی که مرا ناراحت می کند این است که هواداران به خاطر عشق و علاقه خود به این تیم همه این مشکلات را درک کرده و تحمل میکنند اما بعضی ها سعی دارند صبر هواداران را لبریز کنند و باری بر مشکلات ما اضافه کنند.اما این افراد به این روشی که در پیش گرفته اند به جایی نخواهند رسید و بزودی شاهد بازگشت استقلال به جایگاه واقعی اش خواهیم بود

Bookmarks