پاسخ: پی سی نتورک ، سال نو ، زندگی نو ...
با سلام
يك سال گذشت در كنار دوستان pcnetwork .
پيشاپيش فرا رسيدن سال جديد رو به تمامي دوستان pcnetwork تبريك و تهنيت عرض نموده و موفقيت روز افزون دوستان را از خداوند منان خواستارم .
ابديت جديد سايت هم جالبه ولي من هنوز با اين سرعت كم بهش عادت نكردم
سال نو مبارك
با تشكر . كيوان
امکانات نسخه جدید VBultein خیلی خوب و عالی و از تیم مدیریت برای نصب آن تشکر میکنم.
اما کاش امکانش بود اون اسکرول تاپیک های جدید بالای صفحه را اضافه میکردید شدیدا دلم
هوایش را کرده .
با سلام
شهريار عزيز با تشكر
با كروم هم مشكل داره يا نه ؟ من با كروم كه وارد شدم قسمت دكمه تشكر وجود نداره كه از دوستان تشكر كنم
:surprised::1. (4):(اينا منماااااااا )
پاسخ : پی سی نتورک ، سال نو ، زندگی نو ...
با سلام
و عرض تبریک
شهریار جان نمیشه این تولبار فروم رو خودمون برداریم چون برای من مشکل ساز شده و صفحه هم برام دیر لود میشه و هم انگار مرورگرم هنگ کرده
موفق باشید
سلام
تبريك ميگم من به شخصه كلي لذت بردم سايت رو ديدم
تشكر ميكنم از تمام كساني كه تلاش ميكنن براي راحتي كاربران سايت
سال جديد مبارك :Love-PCN~!:
علیرضا جان مرورگرتون چیه ؟
این تولبار را به صورت عادی نمیشه برش داشت مگر بلاک کردنش با اکستنشن هایی مثل No Script فایرفاکس . البته این تولبار خیلی خیلی سبک تر از این حرفاست که بخواد مرورگر شما هنگ کنه .
پیشنهاد : روی آخرین آیکن از سمت راست کلیک کنید تا این تولبار برای شما به حالت بسته در بیاد .
دوستانی که پلاگین تشکر را نمیبینند لطفاً روی مرورگر Internet Explorer هم تست کنند و خبرش را در تاپیک مشکلات سیستم PCN اعلام فرمایند .
دوستان تیم مدیریت خسته نباشید. عالی شده/ همینجا عید رو هم به همگی دوستان تبریک میگم
درود
من تازه واردم
خیلی فروم پر باری دارید
ایشالا موفق باشید
امیدوارم سال نو هم همه سالم باشید
سلام
آقا اینجا چرا این شکلی بید؟!
به نظر میرسه شهریار میخواد بترکنه! ایول ایول!
خیلی خیلی خیلی خوشگل شده!
با تموم شدن دوره سخت کاری و خوشگلتر شدن انجمن سعی میشه بیشتر به رفقای قدیمی سر بزنیم و از سواد سرشار برادرا حداکثر سوءاستفاده را ببریم! :دی و فروردین
با آرزوی ساعات، لحظات و etc خوب برای همه برادرا و خواهرا و آرزوی سالی خوش برای همه اونای دیگه! :اردیبهشت
=================
گذشته از شوخی:
دمتون گرم به تیم مدیریت.
سال نو همگی مبارک
باتشکر