زود خوابیدن پیشکش ! شما خوابید بقیه را شک دارم بخوابند ... :great:نقل قول:
Printable View
زود خوابیدن پیشکش ! شما خوابید بقیه را شک دارم بخوابند ... :great:نقل قول:
فردا شب و بازی های جدید !
به مناسبت شب نشینی تابستونه امسال تصمیم گرفتیم چون کلوب بازی سه ماه یکبار باز میشه اون شب را حسابی دیگه خوش بگذرونیم :1. (38): از این سوی چندین بازی جدید از جمله ماشین سواری مشهور Autobahn ، سری بازی های جدید Yeti ( پنگوئن بازی هم جزو بازی های Yeti هست ) و ... اضافه شدند و خواهند شد !
شاد و سربلند باشید
شهریار به نمایندگی از تیم مدیریت :1. (23):
شهریار جان تخمه به میزان لازم و نسکافه و کاپو چینو به قیمت تعاونی بین بچه ها توزیع بشه بد نیست . D:
من که از سر درد دارم میمیرم .مخلص تمام رفقا هم هستم . دم همگی گرم .
خوب دوستان سفارش ها انجام شد ! به دلیل وضع مالی تیم یک کیک و ساندیس اون هم فقط به تعداد سفارش دادیم :1. (38): هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم ! تخمه و ... را بقیه بیارند ! :دی
ما هم داره میدید دوستان؟!! :دی
شهریار به مناسبت ماه مبارک میگم حلیم بوقلمون و آش رشته با کشک فراوان توضیع نمیشه ؟
برای تقویت روحیه دوستان مناسبه
البته قلیون هم باشه تا سحر بد نیست
به به دیشب عجب شبی بود
چه حال کردیم با بروبچ تیم ملی
دست همگیتون الاالخصوص شهریار درد نکنه ..که برنامه چید و بچه ها رو دور هم جم کرد
تا باشه از این شب نشینی ها
گزارش داره آماده میشه :1. (38):
به به که چقر هم به ما خوش گذشت! به یاد ماندنی شد! دست تمامی عوامل مربوط و نا مربوط درد نکنه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] (شهریار = برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ])
حالا چرا تابلو گفتمان صفر شده ؟؟ (مطمئنا کار شهریار هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] )