پاسخ: تـولـد شـش سـالـگـی مـجـمـوعـه شـهـر ســخـت افـزار (به انضمام شبنشینی!)
منم تبریک میگم و امیدوارم روز به روز مجموعه بهتر بشه
من تا اومدم چت کنم چت باکس رفته بود :دی
:1. (35):
تبریک به همه دوستان گل :love:
خوش به حالتون کلی خوش گذروندین :دی
من مسافرت بودم متاسفانه
سلام بر همگی
میدونم که خیلی دیر شده ، متاسفانه چند روزی نبودم و نتونستم بیام .
منم به نوبه خودم ، تـولـد شـش سـالـگـی مـجـمـوعـه شـهـر ســخـت افـزار رو به همه دوستان عزیز و به مدیران محترم این سایت تبریک میگم و آرزوی موفقیت و سربلندی برای همه عزیزان و پیشرفت روز افزون رو برای سایت دارم . موفق و پیروز باشید . :Love-ssa~! (1):
بنده هم به نوبه خودم تولد شش سالگی شهرسخت افزار رو تبریک میگم :11()::11():
واقعا الآن میشه گفت که بهترین و کاملترین و جامع ترین سایت سخت افزاری ایران رو داریم
بعضی از دوستانی که اول اومدن تو سایت بعنوان رجیستر یوزر عضو شدند و فکر کردند میتونن این همبستگی رو جای دیگه هم داشته باشند ! اما نشد و به هر دلیل جمعشون مثل اینجا شکل نگرفت
دلیلش هم اینه که هر انجمنی قرار نیست تخصصی بشه و نفرات متخصص میخواد که هر جایی دور هم جمع نمیشند و اینجا جمع شدند چون مجموعه شهر سخت افزار یک انجمن تخصصی در زمینه سخت افزاره و اینجا رو بعنوان خونه خودشون انتخاب کردند
بنده هم مثل خیلی از دوستان این سایت رو دوست دارم چون خونه اول و آخرم هست اما دیگه از ما سنی گذشته و از دور نظاره گر هستیم :1. (35):
یادش بخیر با شهریار عزیز و بهنام عزیز روزهای خیلی خوبی رو پشت سر گذاشتیم و این دوستیمون الآن هم ادامه داره و خواهد داشت
جا داره از عزیزان زحمت کش سایت که شاید اسمشون زیاد برده نمیشه و بدون هیچ چشم داشتی دارن زحمت میکشند , تشکر کنم
از عزیزان متخصصی چون : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] عزیز , KING عزیز , برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] عزیز , برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] عزیز ,برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] عزیز , برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] عزیز , برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] عزیز , برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] عزیز , برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] عزیز , برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] عزیز , برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] عزیز , برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] عزیز , برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] عزیز , برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] عزیز , برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] عزیز ,برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] عزیز ,برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] عزیز ,برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] عزیز ,برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] عزیز ,برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] عزیز , برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] عزیز , برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] عزیز , برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] عزیز , برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] عزیز , برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] عزیز و تمامی کاربران و فعالان انجمن و مجموعه شهرسخت افزار کمال تشکر و قدردانی رو دارم و بهشون خسته نباشید میگم
امیدوارم که سالیان سال در کنار همدیگه لحظات خوب و خوش همراه با سلامتی و سعادتمندی داشته باشیم
با تشکر و سپاس
ارادتنمد همه دوستان
مهدی :1. (23):