پاسخ: تـغـییرات انجمن شده در انجمن : نـســخه جدید
سلام من تازه واردم :1. (29):
ببخشید اما به نظرتون این تغییر یه ایراد کوچیک نداره ؟ میشه یه تب دیگه اضافه بشه و کسایی مثل من که میخوان از کل انجمن استفاده کنن براشون به طور کامل نمایش داده بشه؟
چون من میخوام کل انجمن رو یکجا ببینم اما نمیتونم
ببخشید :1. (22):
نقل قول:
سلام من تازه واردم :1. (29):
ببخشید اما به نظرتون این تغییر یه ایراد کوچیک نداره ؟ میشه یه تب دیگه اضافه بشه و کسایی مثل من که میخوان از کل انجمن استفاده کنن براشون به طور کامل نمایش داده بشه؟
چون من میخوام کل انجمن رو یکجا ببینم اما نمیتونم
ببخشید :1. (22):
صحبت میکنیم در تیم مدیریت نتیجه اش را اعلام می کنیم ... :love:
نقل قول:
دیگر تغییر در انجمن برداشتن متن بالای انجمن ( نوار قرمز رنگ ) هست که به صورت اسکرول نمایش داده میشد .
این کار خوبیه چون این متن تاثیر نداره و فقط شلوغ کرده صفحه رو
نقل قول:
بنابراین زین پس برای دسترسی به بخش های ســخت افزار ، کامپیوتر و اینترنت ، موبایل و انجمن های متفرقه از قسمت طراحی شده در بالای انجمن به شکل زیر استفاده کنید :
نمونش بعضی فروم ها دارند می تونید از اونا هم استفاده کنید مثلا به صورت Flash بذارید.
نقل قول:
امیدواریم از این تغییرات و تغییراتی که در آینده قرار است در جهت بهبود انجمن انجام شود لذت برده و بتوانیم زمینه بهتری برای فعالیت شما عزیزان فراهم نماییم .
هم چنین پروفسور
من که با این تغییرات حال کردم مرسی شهریار
نقل قول:
من که با این تغییرات حال کردم مرسی شهریار
تغییرات فعلا زیاد جدی نشدند البته بجز یک مورد
باید تغییرات کلی رو ببینیم:great:
نقل قول:
صحبت میکنیم در تیم مدیریت نتیجه اش را اعلام می کنیم ... :love:
دوست عزیز بعد از رای گیری در تیم مدیریت ، با حداکثر آراء تب جدید با نام " تمامی موضوعات " اضافه شد !
شاد باشید
شهریار به نمایندگی از تیم مدیریت :give_rose:
Shahryar جان ، حالا که این Tab جدید تمامی موضوعات رو باز کردین ، بهتر نیست که این تب به صورت پیش فرض فعال باشه ؟ به جای Tab سخت افزار ؟
نقل قول:
Shahryar جان ، حالا که این Tab جدید تمامی موضوعات رو باز کردین ، بهتر نیست که این تب به صورت پیش فرض فعال باشه ؟ به جای Tab سخت افزار ؟
خیر ! :give_rose: