پاسخ: برداشتن موقتی دکمه تشکر
محمد جان شما فرض کن توی یه پست ، یه نفر میاد چیزایی مینویسه که باعث ناراحتی و عصبانیت یه نفر دیگه میشه . حالا اگه یه نفر دیگه هم بیاد از این پست تشکر کنه ، فکر نمی کنی اون طرفی که پست عصبانی و یا ناراحتش کرده با نویسنده ی پست و با اونی که ازش تشکر کرده بد بشه ؟ این ها رو هم در نظر بگیرید دوستان .
خب مشکل از وجود دکمه تشکر نیست ، این بر می گرده به استفاده نادرست از دکمه تشکر .
شما تو خونتون همگی چاقو دارید ، با اون چاقو کارهای مفید و لازم اجرا رو انجام میدید ، حالا اگه یه بچه بیاد با چاقو بازی کنه شما باید این وسیله ی مفید رو از لوازم زندگیتون کلا حذف کنید یا نه اینکه چاقو رو دور از دسترس اون نوزاد قرار بدین ؟!
دوستان هم نكات مثبت داره برداشتنش هم منفي .
فعلا بايد صبر كرد تا نظرسنجي تموم شه در روز هاي آخر نظرسنجي چند تا بحث جالب ميشه كرد كه نتيجه گيري و جمع بندي موضوع بشه .
خوب محمد جان توی انجمن همه ی اعضا که مثل هم نیستن .
منکه فک می کنم بودنش خیلی بهتر بود!چون خیلی وقتها باعث جلوگیری از پست اسپم(همونطور که دوستان هم اشاره کردند)و صرفه جویی در وقت!:دی
سپاس
بودنش بهتره ولی اجبار به اینکه حتما از دکمه استفاده کنن نباید باشه به نظر من.
هنوز من توجیه نشدم برای عدم وجود دکمه تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
با تشکر از امیر حسین.
من اولش هم یاداوری کردم که قصدم مزاحمت نبوده در هر حال من نظرم را گفتم و حالا همه چیز به مدیران سایت بستگی داره.
با تشکر.
نقل قول:
با تشکر از امیر حسین.
من اولش هم یاداوری کردم که قصدم مزاحمت نبوده در هر حال من نظرم را گفتم و حالا همه چیز به مدیران سایت بستگی داره.
با تشکر.
بله دوست عزیز.ممنون از مشارکت شما :love:
به هر حال این انجمن متعلق به همه ی کاربرهاست.
:give_rose: