CENTRALPC (09-07-07), Emperatour (08-07-07), F A R I D (09-07-07), Fog (09-07-07), hOjjAt_PcNeTwOrK (09-07-07), KING (09-07-07), M A H R A D (09-07-07), MOHGOLD (09-07-07), Quick (09-07-07), Security (09-07-07)
عضو VIP شهر سختافزار
سلام به تمامی دوستان انجمن PcNetwork برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همونطوری که مستحضر هستید ، تاریخ عضویت عزیزانی که در سیستم قبلی فروم ( MyBB ) عضو شده بودند
، با تبدیل به vBulletin به مشکل برخورد و به همین علت این گزینه در زیر آواتار تا امروز غیرفعال بود .
با توجه به نیاز ، این مشکل بصورت دستی و تک تک ثبت و مشکل آن نیز رفع گردید .
در ضمن اگر دوستان مشکلی از این بابت داشتن به من اطلاع بدن .
با آرزوی موفقیت روزافزونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهدی به نمایندگی از تیم مدیریت انجمن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
CENTRALPC (09-07-07), Emperatour (08-07-07), F A R I D (09-07-07), Fog (09-07-07), hOjjAt_PcNeTwOrK (09-07-07), KING (09-07-07), M A H R A D (09-07-07), MOHGOLD (09-07-07), Quick (09-07-07), Security (09-07-07)
|
|
حق آب و گل داره
عضو VIP شهر سختافزار
سعید جان تصحیح شد .
در ضمن تغییر تاریخ حدود 200 نفر کار ساده ای نبود و امکان اشتباه هم به علت گذشت تقریبا 8 ماه کاملا طبیعی هستش .
با تشکر
مهدی
کاربر شهرسختافزار
خیلی خوب شد ممنون
============
life is a road and you are its passengers
so ,
be careful about the value of your times ,
maybe you wont be in the road tomorrow
============
کاربر شهرسختافزار
فقط روزو نشون نميده؟
fokonishi (09-07-07)
कभी हार
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سعید عزیز این کار چندین روزی هست که وقت گرفته و بسیاری از کاربران را تغییر دادیم .
در ضمن عضویت شما در انجمن ها بعد از مهدی عزیز هست ( شما کاربری شما 49 و مهدی 27 هست )
سوالی باشه در خدمتیم...
موفق باشید
شهریاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
|
|
कभी हार
حجت جان برای انجمن ها معمولا روز خیلی مهم نیست و همیشه ماه و سال را یاد می کنند ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط H O J J A T برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشید
شهریاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
hOjjAt_PcNeTwOrK (09-07-07)
حق آب و گل داره
کاربر شهرسختافزار
بابا شايد دوتان تو سمتامبر عضو شدين!
با اصلا تاريخ چه اهميتي داره كي اول عضو شد؟؟!!!
عضو VIP شهر سختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبله کاملا درسته این کار چند روزی بود که مشکلش به خاطر همون MyBB اصلا درست نمیشد تا اینکه به اینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نتیجه رسیدیم که بصورت دستی اینکارو بکنیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خدمت سعید عزیز هم عرض کنم که شخصا باسه من مهم نیست که تو سپتامبر عضو شدم یا تو نوامبر
اما سعید جان چون آقا شهریار گفت منم خدمت شما بگم که اونروزی که سر انجمن موبایل آقا شهریار با شما تو
مسنجر بحث میکرد (اگه یادتون باشه) ، بنده تقریبا یکماه پیشش تو انجمن عضو شده بودم اما فعالیت نداشتم
که مدرکش هم پیغام خصوصی هست که به تاریخ 10-6-2006 شهریار باسم تو پی سی فرستاده و خوشبختانه هنوز هم
دارم که اگه خواستی بگو برات بفرستم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با اینحال تاریخ عضویت شما هم در سپتامبر ثبت شد .
قربان شما
مهدیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks