پاسخ: وسایل لازم برای تعمیر مادربرود لپ تاپ
الکترونیک ===> تعمیرات
حالا عزیز نظرت چیه که برم تعمیرات کامپیوتر یا لپ تاپ
؟
فرقی نمیکند . مهم یاد گرفتن اصول تعمیرات هست .
نقل قول:
تئوری کتاب یک مسئله است . انجام دادن کار یک مسئله دیگه هست . کتاب الکترونیک مجتمع فنی تهران رو بخون . دو جلد دارد . مقدماتی رو بخون . یک مولتی متر اتورنج مثل victor vc97 هم بگیر . که بتونی قطعات رو باهاش تست کنی .
شما باید با قطعات الکترونیک آشنا بشی همینطور با نحوه تستشون .
ببخشید وارد بحث میشم.
ولی این تستی که میگین شامل چیه؟ مثلا یه مادربرد رو چه قطعاتیش رو باید تست کرد؟ (با توجه به این که اون دوتا کتابی که گفتین رو مطالعه کردن)
نقل قول:
ببخشید وارد بحث میشم.
ولی این تستی که میگین شامل چیه؟ مثلا یه مادربرد رو چه قطعاتیش رو باید تست کرد؟ (با توجه به این که اون دوتا کتابی که گفتین رو مطالعه کردن)
باید تمام قطعات رو بشناسند . شامل خیلی از المان ها میشه : دیود - مقاومت - خازن - ترانزیستور
وقتی عملکرد یک قطعه رو در مدار بشناسیم عیب یابی یک دستگاه راحت تر انجام میشه .
همچنین نقشه خوانی و تحلیلش
یک راه اصولی هست که زحمت بیشتری دارد یک راه غیر اصولی هست .
اکثرا بدون مطالعه و شناخت از الکترونیک میرن کلاس . بعد که یک قطعه رو برای تعمیر میگیرند متوجه میشند هیچی نمیدونند .
نقل قول:
باید تمام قطعات رو بشناسند . شامل خیلی از المان ها میشه : دیود - مقاومت - خازن - ترانزیستور
وقتی عملکرد یک قطعه رو در مدار بشناسیم عیب یابی یک دستگاه راحت تر انجام میشه .
همچنین نقشه خوانی و تحلیلش
یک راه اصولی هست که زحمت بیشتری دارد یک راه غیر اصولی هست .
اکثرا بدون مطالعه و شناخت از الکترونیک میرن کلاس . بعد که یک قطعه رو برای تعمیر میگیرند متوجه میشند هیچی نمیدونند .
اقا امید بنده هم درصدد اموزش الکترونیک هستم...
فردا یه سر میرم انقلاب برای تهیه کتاب الکترونیک (البته قبلش یه سر دفتر مرکزی mft هم میرم به بینم کتابش در چ سطحی هست)
با فرض بر اینکه بنده کتاب رو مطالعه کردم و یه مولتی موتر اوتورنج نهیه کردم, برم یه مادربرد رو باهاش تست کنم یا حتی یه مدار ساده هم کفایت میکنه؟
(بخش تئوری که خودم میخونم میام جلو ولی بخش عملی رو ,هدف چیه؟ فقط تست و بررسی قطعات و نحوه عملکردشون توی مدار هست؟)
نقل قول:
فردا یه سر میرم انقلاب برای تهیه کتاب الکترونیک (البته قبلش یه سر دفتر مرکزی mft هم میرم به بینم کتابش در چ سطحی هست)
با فرض بر اینکه بنده کتاب رو مطالعه کردم و یه مولتی موتر اوتورنج نهیه کردم, برم یه مادربرد رو باهاش تست کنم یا حتی یه مدار ساده هم کفایت میکنه؟
(بخش تئوری که خودم میخونم میام جلو ولی بخش عملی رو ,هدف چیه؟ فقط تست و بررسی قطعات و نحوه عملکردشون توی مدار هست؟)
این کتاب ترجمه شده یک کتاب روسی قوی هست . البته خودشون اعلام نمیکنند ترجمه هست . ولی اطلاع دقیق دارم .
هر دو جلدش رو تهیه کن .
نباید عجله کرد . بعدش چی آدم رو گول میزنه . سعی کن با علاقه و اشتیاق جلو بری .
- - - Updated - - -
نقل قول:
این کتاب ترجمه شده یک کتاب روسی قوی هست . البته خودشون اعلام نمیکنند ترجمه هست . ولی اطلاع دقیق دارم .
هر دو جلدش رو تهیه کن .
نقل قول:
هر دو جلدش رو تهیه کن .
همین سورس روسیش رو میشه معرفی کنید.
نقل قول:
خیلی قدیمی هست و تو ایران موجود نیست .
- - - Updated - - -
نقل قول:
خیلی قدیمی هست و تو ایران موجود نیست .
اقايون مشتي پس اول الكترونيك
كتابشو گرفتي عزيز يه ندا بده ببينم چطوراس و بگيرم