اپدیت هایی مایکروسافت برای حل این مشکل تو سایتش گذاشته از لینک زیر دانلود کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Printable View
اپدیت هایی مایکروسافت برای حل این مشکل تو سایتش گذاشته از لینک زیر دانلود کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سه لینک داده شد که دانلود کردم و هرکدوم وسط نصب میگفت برای سیستم شما نیستنقل قول:
اینم عکس از سی پی یو زد که اتچ شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
و مورد memory diagnostic رو هم زدم برای چک کردن هیچ مورد مشکل داری شناسایی نشد
ویندوز 8.1 اپدیت شده دریافت کنید و نصب کنید.اکثرا ویندوز های 8.1 که تو مجموعه نرم افزاری هست . نسخه های بتا هستند و نسخه فینال با اپدیت های 2014 نیستند .نقل قول:
بنده این ویندوز رو دانلود کردم فکر نمیکنم قدیمی یا بتا باشه .. نظر شما؟نقل قول:
p30download.com/fa/entry/45711
چه زمانی دانلود کردید . به هر حال گفتنی ها رو بهتون گفتم . این نسخه ویندوز شما ایراد دارد . ویندوز 8.1 دردسرهای خودش رو دارد .نقل قول:
التبه الان که نگاه میکنم نسخه جدید جداگانه توی همین پستی که دادم گذاشته شده الان دارم نسخه اینترپرایس 64 رو دانلود میکنم .. این نسخه فعلی که توی پست الان هست نبود من یکی رو دانلود کردم که vmc و اینترپرایس با هم بود مال حدود 2 ماه پیش .. الان اینو دانلود میکنم ببینیم چی میشه امید به خدانقل قول:
دوستان کیبورد و موس من هردو یکی هستن و با یک کانکتور یو اس بی وصل میشن ... تا این لحظه من از usb 2 استفاده میکردم برای موس و کیبورد .. الان ویندوز رو عوض کردم و زدم توی usb 3 تا این لحظه بسیار مشکل جزعی بوده توی لگ یعنی تا 90 درصد مشکل حل شده ... البته با سیستم هنوز سنگین کار نکردم اما در کل فکر میکنم تا قسمت زیادی درست شده باشه حالا ایده ای دارید که این مشکل ممکن بوده از usb 2 بوده باشه و برای موس و کیبورد توی وین 8 دیگه باید از usb 3 استفاده بشه ؟؟؟ به نظرت چنین چیزی هست ماجرا ؟
برای usb 2.0 از پنل جلوی کیس استفاده میکردی یا عقب کیس ؟نقل قول:
برای USB 2 از عقب کیس استفاده میکردم اما الان برای USB 3 از جلو استفاده میکنم .. عقب هم میشه استفاده کردنقل قول: