شرمنده من یک کمی گیج شدم. تا اینجا من متوجه شدم پاور باید توسط تعمیر کار باز بشه و فنش عوض بشه... الان دوتا لینک خرید فن معرفی شده... کدومشو من خریداری کنم تحویل تعمیر کار بدم ؟نقل قول:
Printable View
شرمنده من یک کمی گیج شدم. تا اینجا من متوجه شدم پاور باید توسط تعمیر کار باز بشه و فنش عوض بشه... الان دوتا لینک خرید فن معرفی شده... کدومشو من خریداری کنم تحویل تعمیر کار بدم ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
ممکنه به این سوال هم جواب بدید؟
اون فن بلبیرینگی ( از سایت digik.ir ) رو به جای فن پاور می خوام بخرم که بدم تعمیر کار با فن موجود پاور عوض کنه ... درست متوجه شدم؟
بله درست متوجه شدیدنقل قول:
سلام من اون فنی که گفته بودینو سفارش دادم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بردم تعمیر کار میگه این فن به این پاور نمی خوره... عکس پاورم
اینو به جای فن قبلی پاور نصب کرد
نظرتون چیه ؟
لینکی که دادم دوباره چک کن . من گفتم فن این لینک رو بخرنقل قول:
من از همین لینک خریدم ...منتها از نوع بلبیرینگی ساخت ژاپن...نقل قول:
...این فن در دو نوع معمولی و بلبرینگی است که نوع بلرینگی ساخت ژاپن و با کیفیت بسیار بالایی است...
اشتباه خریدم ؟ 12 سانتی مگه نیست ؟
من گفتم فن 12 سانتی بلیبیرینگی گرفتم... ولی تعمیر کار گفت این فن به این پاور نمی خوره...باید از فن گرین استفاده کنی که اونو نصب کرد که عکسشو گذاشتم...
این عکسی که گذاشتی فن کیس گرین هستنقل قول:
شما باید فن ۱۲ با همین کانکتور مولکس میگرفتی که تبدیلش کنند به سوکت فن پاور
یک کم توجه کنید من چی نوشتم لطفا... من گفتم فن گرین رو من نگرفتم خود تعمیر کار گذاشت...نقل قول:
من طبق لینکی گذاشتین فن 12 سانتی گرفتم یعنی این
ولی تعمیر کار گفت فنی که گرفتی به این پاور نمی خوره...
لطفا دوباره نگین چرا فن گرین گرفتی... فن گرین رو من نگرفتم من فن 12 سانتی گرفتم طبق لینکی که دادین و نوع خوبش رو هم گرفتم ولی تعمیر کار گفت برای این پاور مناسب نیست چون بهش نمی خوره...