پاسخ: مشاوره برای خرید کیبورد و ماوس بیسیم
نقل قول:
سوال شما جوابش فقط در اثر تست مشخص میشه . چون تا حالا با وجود دیوار تست نکردم . احتمال جواب دادن بلوتوث بیشترهست .
با تشکر مجدد.الان که دوباره فروشگاههای آنلاین فروش این محصول رو نگاه کردم دیدم برای اکثر این کیبوردهای بیسیم نوشتند برد 10 متر با فرکانس 2.4 گیگاهرتز.و گیرنده هم به پورت usb کیس وصل میشه.با توجه به فرکانس فکر کنم امواج بیسیم از نوع وایرلسی باشه که در مودمهای بیسیم هست.آیا درسته؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] مشخصات یک نمونه از این کیبوردها رو میزارم.
نقل قول:
بستگی به نوع سیگنال، فرکانس و همینطور سایر سیگنال های محیط (مثل شبکه های وایرلس) خواهد داشت. Rapoo بطور اختصاصی محصولات لاجیتک رو تغییر میده برای فرکانس 5 گیگاهرتز، اگه نگران دیوار و ... هستید این محصولات توصیه میشه.
ببخشید متوجه نشدم.این rapoo چی هست؟
نقل قول:
با تشکر مجدد.الان که دوباره فروشگاههای آنلاین فروش این محصول رو نگاه کردم دیدم برای اکثر این کیبوردهای بیسیم نوشتند برد 10 متر با فرکانس 2.4 گیگاهرتز.و گیرنده هم به پورت usb کیس وصل میشه.با توجه به فرکانس فکر کنم امواج بیسیم از نوع وایرلسی باشه که در مودمهای بیسیم هست.آیا درسته؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] مشخصات یک نمونه از این کیبوردها رو میزارم.
بله این مورد در نظر بگیرید . این 10 متر بدون محاسبه دیوار یا عوامل مسدود کننده دیگر هست .