سلام
من به اینوع یو اس بی احتیاج دارم کسی می تواند منو راهنمایی کنه ازکجاتهیه کنم واسم عامیانش چیه ؟
تهران/ مرسی ازراهنمایی شما
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
iranpg (23-05-16)
سلام مرسیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی من می خوام روی وسیله ای باپیچ ببندم . تقریبا مثل همینا Ø¯ÛØ¬ÛÚ© | Ù¾ÙÙ USB 2.0 پشت Ú©ÛØ³ | کاب٠Û٠اس Ø¨Û Ø±Ù Ø¨Ø±Ø¯Û
ولی بدون اون فلزش!
iranpg (23-05-16)
می تونم یه سوال کنم : راستی چرانیست ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله درست میگید ..... اگه ما ازهمین پنل های پشت کیس استفاده کنیم ولی فلزشو بازکنم میشه همونی که من می خوام ولی بازهم یه مشکل داره اونم اون سرش که بایدبه یه نری لحیم کنیم بهش لحیم کنم . نظرشما چیه ؟ همچنین پیشنهاددارید خوشحال میشم بگید.
والا نبودنش هم جنرال نبودن استفاده از اون هست . بله این کار هم میتونید انجام بدید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranpg برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
iranpg (23-05-16)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks