ولتاژ باللتر یا پایین تر چی مشکل نداره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولتاژ باللتر یا پایین تر چی مشکل نداره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
خیر به هیچ عنوانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط keyone72 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
صدمه میزنه
keyone72 (26-06-17), mohsen1367 (26-06-17)
تشکر بابت راهنماییبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه سوال دیگه من سیستمم با چهار تا پریز به محافظ وصله
این که میگن وقتی مصرف کننده های یه محافظ زیادن بهتر امپر بالاتر بگیریم درسته
یعنی این با اینکه فابریک خودش نیم امپر بوده ایا بهتره یک امپر بگیرم
من چنین چیزی نشنیدم . هیچ ربطی به آداپتور مودم ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط keyone72 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عرض کرده نیم آمپر بیشتر مشکل ساز نمیشه .
keyone72 (26-06-17)
الان گرفتم و مودم مدام ری استارت میشه مشکل چیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آداپتورت اگر ضعیف باشه این مسئله پیش میاد .شاید هم مودم هم خودش مشکل داشته باشد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط keyone72 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
مودم رو باز کردم به نظر چیزیش نیست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ضعیف منظورتون امپرشه؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks