پاسخ: روشن کردن گوشی بدون باطری با برق مستقیم
2 :تعداد فایل پیوست
خب سلام دوباره، برگشتم
باتری درست شد وگوشی روشن.
راستش درب باتری رو کندم و با آزمون خطا فهمیدم مشکل از اینه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
همونطور که تو عکس پیداست یه قطعه در مسیر باتری به برد، سوخته که باعث قطعی در مسیر شده بود که به لطف خدا درست شد. :)
سوال اینکه این قطعه یا فیوز بوده یا مقاومت که من یه سرش کردم ممکنه مشکلی پیش بیاد؟ الان ولتاژ باتری شده 3.9 قبلا که باتری سالم بود 3.7 بود.
- و مشکل اصلی پابرجاست یعنی بدون باتری روشن نمیشه با هر دو سیم چک کردم سیم 2.4A و سیم 15A. هیچ کدوم جواب نداد.
- به نظرتون مشکل چیه یعنی بجز مثبت و منفی چیز دیگه ای هم میخواد؟
نقل قول:
خب سلام دوباره، برگشتم
باتری درست شد وگوشی روشن.
راستش درب باتری رو کندم و با آزمون خطا فهمیدم مشکل از اینه
همونطور که تو عکس پیداست یه قطعه در مسیر باتری به برد، سوخته که باعث قطعی در مسیر شده بود که به لطف خدا درست شد. :)
سوال اینکه این قطعه یا فیوز بوده یا مقاومت که من یه سرش کردم ممکنه مشکلی پیش بیاد؟ الان ولتاژ باتری شده 3.9 قبلا که باتری سالم بود 3.7 بود.
- و مشکل اصلی پابرجاست یعنی بدون باتری روشن نمیشه با هر دو سیم چک کردم سیم 2.4A و سیم 15A. هیچ کدوم جواب نداد.
- به نظرتون مشکل چیه یعنی بجز مثبت و منفی چیز دیگه ای هم میخواد؟
سلام
عکس واضح از قطعه ای که یکسره کرده بگذارید .
اون هم آداپتور به درد این کار نمیخورد .
نقل قول:
سلام
عکس واضح از قطعه ای که یکسره کرده بگذارید .
حقیقت خیلی کوچیکه و توی عکس مشخص نمیشه تار میشه
مثل اینکه سنسور حرارتی هست چون زیرش جایی که با بدنه ی باتری در ارتباط هست سیلیکون هست اگه اشتباه نکنم
نقل قول:
اون هم آداپتور به درد این کار نمیخورد .
این آداپتور نیست منبع تغذیه گرین هست مدل gp400a eco
نقل قول:
حقیقت خیلی کوچیکه و توی عکس مشخص نمیشه تار میشه
مثل اینکه سنسور حرارتی هست چون زیرش جایی که با بدنه ی باتری در ارتباط هست سیلیکون هست اگه اشتباه نکنم
این آداپتور نیست منبع تغذیه گرین هست مدل gp400a eco
سنسور حرارتی که روی باتری وجود نداره باید عکس واضح بگذارید .دذ اون مورد اینطوری نمیشه نظری داد .
5 :تعداد فایل پیوست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اینم عکس 40x
دیگه از این نزدیکتر نمیشه
وقطعه سیاه هست و تو عکس هم معلومه یه لایه مثل پلاستیک حرارت دیده شفاف روش رو پوشونده و این قطعه دو فلز رو به هم مرتبط میکنه
و در مورد روشن نشدن بدون باتری اینو بگم که همون تعمیرکاره اولش گفت این از اون گوشی هاست که بدون باتری روشن نمیشه و حدو 5 دقیقه ور رفت، شارژر آورد بهش زد و منبع تغذیه وصل کرد خلاصه روشنش کرد
من اومدم پاور رو بهش وصل کردم و سیم شارژر رو هم به سوکت شارژش زدم اما نشد.
حالا من چه راه هایی رو میتونم امتحان کنم ببینم جواب میده یا نه؟
نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اینم عکس 40x
دیگه از این نزدیکتر نمیشه
وقطعه سیاه هست و تو عکس هم معلومه یه لایه مثل پلاستیک حرارت دیده شفاف روش رو پوشونده و این قطعه دو فلز رو به هم مرتبط میکنه
و در مورد روشن نشدن بدون باتری اینو بگم که همون تعمیرکاره اولش گفت این از اون گوشی هاست که بدون باتری روشن نمیشه و حدو 5 دقیقه ور رفت، شارژر آورد بهش زد و منبع تغذیه وصل کرد خلاصه روشنش کرد
من اومدم پاور رو بهش وصل کردم و سیم شارژر رو هم به سوکت شارژش زدم اما نشد.
حالا من چه راه هایی رو میتونم امتحان کنم ببینم جواب میده یا نه؟
باید زیر لوپ 1000X عکس گرفته بشه تا مشخص بشه . من نمیتونم تشخیص بدم .
در مورد این که روشن نمیشه نمیتونم نظری بدم چون شاید سازنده گوشی پروتکشن یا موردی لحاظ کرده باشد که به این شکل گوشی روشن نشود .
نقل قول:
با مسئولیت خودم
فقط سوال که دارم اینه که چند آمپر مورد نیاز گوشی هست که من مطابق با اون بخرم
و یه چیز دیگه اینکه من یه پاور گرین مدل gp400a-eco دارم که میتونم از ولتاژ 5 ولتش(با دیود سری برای کاهش ولتاژ) استفاده کنم
سوالم اینه که این پاور امپرش برا ولتاژ 5v نوشته 15a که زیاده، خواستم بدونم مشکلی پیش نمیاد?
و آیا میتونم از ولتاژ stand by استفاده کنم که 5v 2.4A هست؟
اگر خواستین منبع تغذیه های جیبی قیمتی حدود ۲۰۰ تومن دارن و از ولتاژ dc استفاده میکنن
Sent from my SM-A505F using Tapatalk