ممنون خدایی خیلی اذیتت کردم ولی دمت گرم. میخرم بد بود گردن تو [emoji6] [emoji6] [emoji1] [emoji1]نقل قول:
/\/\oha/\/\aD. Di/\/ar\/anD
Printable View
ممنون خدایی خیلی اذیتت کردم ولی دمت گرم. میخرم بد بود گردن تو [emoji6] [emoji6] [emoji1] [emoji1]نقل قول:
سلام داداش همین مانیتور رو گرفتم ولی میزنمش ب کیس تصویر نمیاد فقط ی نوشته میاد اینم عکسش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
با مونیتور قبلی تصویر داری ؟نقل قول:
با چه پورتی وصل کردی به کیست ؟
تازه سیستم رو خریدم مانیتور دیگه ای ندارم ولی واس تست اره تصویر داشت با مانیتور دیگه ای با کابل d-sub وصل کردم با مانیتور کابل hdmi نبودنقل قول:
اینطوری نمیشه دوست من . باید اول از سیستم خودتون تست بگیرید . ببینید بوت میشه یا نه .نقل قول:
خب میگم کیس رو تست کرد کامل همه چی درست بود. تصویر هم داشت با مانیتوری دیگه . الان باید چیکار کنم؟
کیس جایی تست شده بعد منتقل کردید منزل . ممکنه تو حمل ونقل مشکلی براش پیش اومده باشه . از همسایه یا دوستی که سیستم دارد کیس رو ببرید با مونیتورش ببینید تصویر دارید یا نه .نقل قول:
همچنین توسط تنظیمات مونیتور چک کنید . ورودی روی hdmi نباشه .نقل قول:
کیس مطمئنم مشکلی نداره تو حمل و نقل هم کامل محافظت شده و با دقت منتقلش کردم روی hdmi هم نیس. الان میرم کلا تست میکنم همه چیو ممنون
روی مانیتوری دیگه چک کردم بازم تصویر نیومد فک کنم مشکل از کیس باشه شانس نداریمنقل قول: