من از نور پردازی موسی که گفتی زیاد خوشم نیومد و سلیقه من نیست ولی موس خوبیهنقل قول:
حالا می گردم چند مدل خوب پیدا می کنم
Printable View
من از نور پردازی موسی که گفتی زیاد خوشم نیومد و سلیقه من نیست ولی موس خوبیهنقل قول:
حالا می گردم چند مدل خوب پیدا می کنم
سلامی مجدد
استعلام گرفتم ، بجز در خرید اینترنتی ، فقط موس های Genius Ammox X1-400 و Logitech G300S رو دارن
من میخواستم موس A4Tech Bloody A90 را بگیرم
الان چند تا سئوال دارم :
1) Genius Ammox X1-400 رو توی سایتش زده تا 8 میلیون کلیک دووم داره . درباره ی چرخ موس اش هم چیزی گفت ولی A4Tech Bloody A90 را زده تا 20 میلیون و چرخ موس اش تا 1 میلیون با اونکه Genius Ammox X1-400 گرونتر از A4Tech Bloody A90 هه! . البته Genius Ammox X1-400 هم دکمه ی بکوارد و فوروارد هم نداره
یعنی الان کیفیت Genius Ammox X1-400 از A4Tech Bloody A90 (طبق اطلاعات سایت شون) پایین تره؟
2) به نظرتون Genius Ammox X1-400 یا Logitech G300S ارزش خرید دارن؟ اگه آره ، کدوم بهتره؟
باز اطلاعات G300S زده 10 میلیون کلیک (ولی برای A4Tech Bloody A90 زده بود 20 میلیون کلیک)
من بین این دو A4Tech Bloody A90 را انتخاب میکنم .نقل قول:
اگر بودجت بالاتر بود ماوس GM40 از شرکت MSI پیشنهاد میدادم با گارانتی بسیار خوب گرین
نقل قول:
ممنون
GM40 رو اینجا ندارن . از دیجی کالا هم بگیرم ، باز هزینه ی ارسال داره دیگه؟ نزدیک 155 تومن تموم میشه
نمایندگی های msi توی مازندران رو میدونی باید از کجا گیر آورد؟
خدمات e-support گرین در این انجمن میتونه مشخص کنه کدوم نماینده اش در مازندران (شهرهای قائمشهر و بابل و ساری و آمل و تهش دیگه نور و بهشهر) ، این موس GM40 را موجود دارن؟
من بعضی ها را زنگ زدم گفتن ندارن . کلا خیلی بارهای قوی نمیارن . موقع تهیه ی هر کالای مرغوب مشکل داریم (از پاور 450A-UK این مشکل را داشتیم تا مانیتور ips و ... ) . کالاهای عالی که اصلا گیر نمیاد
نقل قول:
سلام
بابل میتونی از پارس ارقام خرید کنید
نقل قول:
سلام . خیلی ممنون
من الان تماس گرفتم باهاشون گفتن MSI GM40 ندارن
جای دیگه ای ندارن؟
10 جا زنگ زدم ولی هیچ کی نداشت
دیجی کالا بگیرم ، هزینه ی ارسالش چقدر میشه و کِی میرسه؟
حدود 10 تومننقل قول:
ماکس سه روز میرسه دستت
نقل قول:
ممنون
ولی تازه فهمیدم . رنگ سفیدش را دیجی کالا داره
احتمالا از کیمیا آنلاین رنگ مشکی شو بگیرم