15 متر بعید میدونم . حداکثر رنج مفید 4 یا 5 متر باید باشه .
سیتم من در اتاق در بسته ای هست و خودم میخواهم در سالن مجاور این اتاق جلوی تلویزیون بشینم (فاصله کیس تا کیبورد و ماوس بیسیم 15 متر تقریبا میشه) و با استفاده از کیبورد و ماوس بیسیم از سیستمم که تصویرشو با کابل به تلویزیونمون رسوندم استفاده کنم.آیا چنین کاری امکان پذیر هست؟اگر جواب مثبته باید چه برندی و چه مدلی رو واسه کیبورد و ماوس بیسیم انتخاب کنم؟آیا همه کیبوردهای بیسیم توسط بلوتوث کار میکنند یا نوع دیگری هم دارند؟
|
|
david-ebi (28-04-15), M3RS4D 50062 (28-04-15)
حتی اگر فاصله 5 متر را رعایت کنم آیا با توجه به اینکه کیس در داخل اتاق دربسته هست امکان کار کردن این کیبورد بیسیم خواهد بود یا نه؟ضمن اینکه مگر بلوتوث تا تقریبا 10 متر جوابگو نیست؟حتی با وجود دیوار.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وایرلس تصحیح میکنم حدود 10 متر هست . البته بستگی به کیفیت کیبرد و موس هم دارد . باید از برندهای معتبر تهیه کنید . مثل لاجیتکبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
david-ebi (28-04-15), M3RS4D 50062 (28-04-15)
این مورد رو باید تست کنید ولی فکر میکنم جواب بده.
Logitech TK820 Wireless All-in-One Keyboard Review & Rating | PCMag.com
اگر وایرلس با برد 10 متر بگیرم و فاصله 10 متر را رعایت کنم آیا وجود دیوار مزاحم کارم نمیشود؟در ضمن من اکثرا دیدم که برای کیبوردهای بیسیم نوشتند بلوتوث با برد 10 متر.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
با تشکر.این کیبورد در بازار کشور هست؟تقریبا چند قیمته؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (28-04-15)
سوال شما جوابش فقط در اثر تست مشخص میشه . چون تا حالا با وجود دیوار تست نکردم . احتمال جواب دادن بلوتوث بیشترهست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
david-ebi (28-04-15)
بستگی به نوع سیگنال، فرکانس و همینطور سایر سیگنال های محیط (مثل شبکه های وایرلس) خواهد داشت. Rapoo بطور اختصاصی محصولات لاجیتک رو تغییر میده برای فرکانس 5 گیگاهرتز، اگه نگران دیوار و ... هستید این محصولات توصیه میشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
david-ebi (28-04-15)
لیون داره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لیون کامپیوتر: خرید آنلاین قطعات کامپیوتر و لپ تاپ و تبلت :: Logitech Wireless All-in-One Keyboard TK820
ولی مدل جدیدترش رو دیجیکالا اورده
http://www.digikala.com/Product/DKP-...A%A9%D9%8A-830
david-ebi (28-04-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks