یک مسئله پشتیبانی فیزیکی هست . یک مسئله سازگاری هست . شما برای اینکه قطعات رو خوب بشناسید باید اطلاعات سخت افزاری خودتون رو بالا ببرید .
با سلام
سوالی داشتم این که مثلاً برای عوض کردن گرافیک یا چیزای دیگه برای گرافیک مثلاً بری یه گرافیک بخری و بندازی مشکلی پیش نمیاد؟ یا باید یه چیزایی رو در نظر گرفت؟
دوس دارم یه خدماتی بزنم یه روزی ان شا الله به همین خاطر گاهی پیش میاد سیستم اینو اونو درست میکنم ولی قطعه خالی که دستم نیست تست کنم ببینم چشه. فقط تا جایی که میتونم تعمیرش میکنم. حالا گفتم اطلاعات جمع کنم بعداً لازمم بشه. D:
اسمبل کردن سیستم هم اینطوریه دیگه؟ یه سیستم جدید بخوای سرو رو کنی باید بدونی چه قطعاتی به کدوم قطعاتی میخوره؟ فک کنم قبلا اینطوری شنیده بودم.
|
|
خب چطوری میتونم اطلاعاتمو بالا ببرم؟ لینکی چیزی دارین؟
SSA Hardware/Tech Editor
این مطالب رو هر ماه چک کن. خیلی خیلی میتونن کمکت کنن.سوالی هم داشتی همکاران جوابت رو میدن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ghaioom برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لینک زیر رو ببین.
بهترین سیستمهای کامپیوتری پیشنهادی بر اساس قیمت و کاربرد | تیرماه 93
کاربر شهرسختافزار
سلام
اگربتونيد فروم رو درتاپيك هاي خريد وباارتقاءدنبال كنيد مطمئن باشيد سطح اطلاعاتتون بالا وبالاترميره
|
|
ببخشید من که پیدا نمیکنم مقاله ای در این مورد! فقط سیستم های پیشنهادی هست!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کدوم قسمته؟ پیداش نکردم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن میدونید من کجاشو قاطی میکنم؟ اونجاهاش که مثلا اول مدل مادربورد یا هر قطعه دیگری رو مینویسن و بعدش یه شماره ای و حرفی نوشته! واسه همین خاطر فک میکنم یاد گرفتن اینکه منم بتونم یه سیستم جمع کنم یا اطلاعاتم از اسمبل کردن یه سیستم رو ببرم بالا سخت میشه.
من دوست دارم یه روز کلا سیستم فروشی هم راه بندازم. ولی اینجوری که فکر کنم نمیشه! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان یه جوری راهنمایی کنید من قاط نزنم اینو. میخوام یاد بگیرم! D: برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Ghaioom در تاریخ 14-07-14 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
اولین قدم باید گفت سطح انگلیسیتون در چه اندازیه ؟
متوسط اینورا D:
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks