*MoJtAbA* (31-05-14), manutd2009 (31-05-14)
سارا رو پیشنهاد نمیدم . همون استلابیزر بگیرید با برند فاراتل .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط manutd2009 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکلی نیست در خدمتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (31-05-14), manutd2009 (31-05-14)
بزرگوار بهتون پیام خصوصی دادم محبت می کنید پاسخ بدید ممنونممممم
AMD>INTEL (01-06-14)
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان
یه محافظ برای کامپیوتر میخوام که کیفیت خوبی داشته باشه و قیمتش هم مناسب باشه.
الان یه محافظ ارزون قیمت دارم که به خاطر همون بیشتر فن های کیس سوخته.
اگه یکی دو مدل با قیمت حدودیش معرفی کنید ممنون میشمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این محصول مناسبهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mrp69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گروه صنعتی پیشرانه
*MoJtAbA* (28-06-14), mrp69 (28-06-14), SajjadKhati (28-06-14)
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mrp69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
محافط برق تقریبا به هیچ دردی نمیخوره
برای کامپیوتر باید فکر استابلازر باشید که بتونه نواسانات برق را بگیره و برق یکنواخت به سیستم برسونه
600 وات باید حدود 100 تومن باشه
*MoJtAbA* (28-06-14), AMD>INTEL (28-06-14), aryaiee (29-06-14), MARINE (28-06-14), mehrdad_ab (30-06-14), mrp69 (28-06-14), SajjadKhati (28-06-14)
استابیلیزر دو شرکت فاراتل و پیشرانه عالی هستند ولی قیمت پیشرانه مناسبتره .البته باید ببینید میتونید حدود 200 تومن هزینه کنید یا خیر
گروه صنعتی پیشرانه
کاربر شهرسختافزار
ممنون از دوستانی که پاسخ دادن. فعلا خیلی بودجه واسه استابیلایزر ندارم.
فعلا یه محافظ خوب کارم رو راه مینداره.چون دوشاخه ی اسپیکر توی این محافظی که دارم لق میزنه و گاهی اوقات یهو برق و قطع میکنه.
مدل 342 یا 343 پیشرانه هم به خوبی مدلی که پیشنهاد دادین(322) هست؟
تهران نیستم.امروز کل شهرمون رو زیر و رو کردم هیچ جا پیشرانه نداشتن. فقط یه جا داشت که 2 تایی مخصوص یخچال بود.
سایتی میشناسین که بتونم از اونجا تهیه کنم؟
از طریق سایتش باهاشون تماس بگیر . راهنمایت میکنند . در زمینه محافظ های دیجیتال بهترین هست تو ایران. من نظرم روی 322 هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mrp69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
ممنون بلاخره بعد از کلی جستجو مدل 322 و 321 رو پیدا کردم با قیمت های 33 و 45. فرقشون هم فقط وجود نمایشگریه که ولتاژ رو نشون میده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ارزش داره واسه این نمایش گر 12 تومن بیشتر پول بدم؟ احساس میکنم اونی که نمایشگر نداره محافظ بهتریه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط mrp69 در تاریخ 01-07-14 انجام شده است
فرقی ندارند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mrp69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks