پاسخ: عکسهای جالب ودیدنی.
اين هم فلك كردن يه بچه بيچاره توي راسته پارچه فروش ها
شعر حافظ بر ديوار يه مهد كودك در اروپا
عكس گلزار وشهرام كاشاني در آمريكا
خوب بايد به بچه ها فرصت داد تا اونچه رو كه ميخوان امتحان كنن
بابا آفرين به اين مهندس هاي دنيا -
توالت براي افراد معلول پائين پله ها - خيلي جالبه دوست دارم يكي از اين مهندس ها رو بنشونم رو صندلي چرخدار و ببندمش كه تكون نخوره و يك خروار آب يخ بدم بخوره بعد هم بگم حالا از همين راهي كه نشون دادي برو توالت
بابا اين بچه مال كيه بياد بگيردش من نميتونم مسئوليتش رو قبول كنم , از الان گفته باشم ها , من مسئول هفتاد ميليون ايراني هستم ديگه توان مسئوليت اين بچه رو ندارم
آي محمود , ريز مي بينمت
اين هم حاشيه ديدار احمدي نژاد در ايلام ,دردمنداني كه براي دادرسي نامه هاي خودشان را تحويل مي دهند . مرداني كه مطمئنا چشم و دست خود را بخاطر ايران تقديم كردند و حالا تنها راه دادرسي خود را نوشتن نامه به بالاترين مقام دولتي مي دانند .
لطفا به گيرنده هاي خود دست نزنيد اشكال از فرستنده مي باشد .
اين يه ساختمون كاملا عجيبه كه در پاريس واقع شده و هر كي نگاه ميكنه فكر ميكنه داره سراب مي بينه يا فكر ميكنه ساختمونه در حال ذوب شدن هست ولي اين طور نيست معمار ساختمون اونو اينطوري ساخته
چه ميدونم شايد موقع طراحي خيلي مشروب خورده بوده چشماش آلبالو گيلاس ميچيده طرحش هم هيلي ويلي ميره
اين هم از اون آگهي هاي آنچناني روزنامه همشهري هست ها
اولا يادمون باشه بگيم دكتر جاسبي يه رشته قصابي هم به دانشگاه اضافه كنه چون نوشته مدرك دانشگاهي و علمي مرتبط - من نميدونم رشته قصابي با كدوم مدرك دانشگاهي مرتبط در مي ياد؟
ضمنا بايد كامپيوتر و انگليسي هم بلد باشه
خوب راست ميگن بنده خداها گيرم از كشور مثلا استراليا يا نيوزيلند گوسفند آورديم خوب زشته بابا جلو جك و جونورهاي خارجي , بگيم قصابون انگليسي بلد نبست. بعد گوسفنده ميگه : اوه ! منو فرستادن براي يه كشور عقب مونده جهان سومي پيف پيف بو ميدين
اين هم يه نقشه خيلي خيلي قديمي از خليج هميشه فارس توي يكي از موزه هاي فلورانس
خرید شب عید در شاس ماشیاش آباد !!
اینطور پیش بری 938246893264893 سال بعد میتونی رضازاده رو جا بگذاری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
با تمام قدرت بری تو شیشه اینطوری میشین !!