جالب اینست که بدانید در نسل جدید به علت مصرف غیر استاندارد و بدون نظارت هورمون ها توسط مراکز پرورش دام و طیور دختران نسبت به قدیم سیبیل بیشتری دارند
Printable View
جالب اینست که بدانید در نسل جدید به علت مصرف غیر استاندارد و بدون نظارت هورمون ها توسط مراکز پرورش دام و طیور دختران نسبت به قدیم سیبیل بیشتری دارند
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اقا پویا اینا رو از کجا پیدا کردی گذاشتی اینجا:1. (32)::1. (2)::rofl::rofl:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
قیافو مصیبته!!:rofl::rofl:
پویا نه پویان.نقل قول:
تازه اونی که شما گذاشتید خوشگلشونه.
البته خداییش اگه دخترهای حالا هم از انواع و اقسام موبر و لوازم آرایشی و عمل های جراحی استفاده نکنند از اینا بدتر میشند!...تازه کلی هم هوای خودشونو دارند که چاق نشن!:yes:نقل قول:
بعد میگن زن=آیت جمال خدا!:whistle:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
البته من خودم یکی دو تا عکس از زن های ناصرالدین شاه دارم !!! اونا هم یه مشت سیبیل دارن !:1. (27):
تازه به خاطر همین رژیم های بی خودی ای که میگیرن باعث شدن کلی بیماری استخوانی و ضعف بدنی بیاد سراغشون....نقل قول:
البته خداییش اگه دخترهای حالا هم از انواع و اقسام موبر و لوازم آرایشی و عمل های جراحی استفاده نکنند از اینا بدتر میشند!...تازه کلی هم هوای خودشونو دارند که چاق نشن!:yes:
بعد میگن زن=آیت جمال خدا!:whistle:
متوسط قد افراد تو ایران هر روز داره کم میشه :1. (28):