این هم گالری اماتوری من:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Printable View
این هم گالری اماتوری من:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بهرنگ جان خوش حالم که به این تاپیک اومدی اما لطف کن آخرین عکس هایی که میگیری را در img.shahrsakhtafzar.com یا ... آپلود کنی و عکس بگذاری و به صورت تک تک نه لینک گالری هدف بچه ها گذاشتن عکس هست که بچه ها مستقیم بتونند ببینند .نقل قول:
ممنون
شهریار :11():
اینم یه عکس از من
اگه بشه تو این تاپیک بیشتر شرکت میکنم
سایزاصلی عکس 3072 * 2304 با حجم حدودا 3 مگ
1024 کردم و آپلود کردمش
دوربین هم Sony S700
امیدوارم خوشتون بیاد :
یکسری عکس از شمال هست که براتون آپلود میکنم
اینها سوژه هایی هست که براتون آپلود کردم (دقت کنید به حالات و نوع رنگ گلها) :1. (26):
دوربین : Canon A710
رزولوشن : 1536×2048
مکان : حوالی رشت
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اردلان عزیز شما عکسها رو یکدفعه آپ نکن ساده بگم
اول عکسها رو توی فتوشاپ باز کن بعد هر عکس رو یکبار Save sa ، سیو کن و تو پنجره ای که باز میشه Quality رو روی 8 بزاری کافیه
با این کار حجم عکس میشه یک سوم بعد اون رو آپ کن کیفیت هم به مقدار بسیار کمی افت میکنه که محسوس نیست .
البته با بیشتر نرم افزارهای گرافیکی میشه اینکارو کرد و حتی Paint خود ویندوز به همین صورت
در ضمن عکسها رو هم تویبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] آپ کن .
موفق باشی
مکان : قلعه رودخان
مکان : قلعه رودخان
دوربین Sony DSC-S750
رزلوشن : 3072*2304