پاسخ: کلوپ M8910 Pixon12 اولین گوشی سامسونگ با دوربین 12MP
حالم از سامسونگ به هم میخوره
فقط داره از گوشی های دیگه کپی میکنه ... هیچ کیفیتی هم نداره
سر گوشی 8 مگاپیکسل هم همین کارو کرد ، اول سونی اریکسون مشخصات و تاریخ عرضه گوشی 8 مگا پیکسلیش رو اعلام کرد ، 2 هفته بعد سامسونگ گوشیه بنجل خودشو به عنوان "اولین گوشی 8 مگاپیکسل" ریخت تو بازار
الانم واسه 12 داره اینکارو میکنه ، نظر بنده اینه که وایسید سونی اریکسون بیاد
نقل قول:
سر گوشی 8 مگاپیکسل هم همین کارو کرد ، اول سونی اریکسون مشخصات و تاریخ عرضه گوشی 8 مگا پیکسلیش رو اعلام کرد ، 2 هفته بعد سامسونگ گوشیه بنجل خودشو به عنوان "اولین گوشی 8 مگاپیکسل" ریخت تو بازار
فکر کنم شما تا حالا سامسونگ و سونی اریکسون رو از نزدیک با هم مقایسه نکردید:yes:
بین شرکت های موجود تنوع محصول سامسونگ از همه بهتره:1. (5):
سونی اریکسون از نوکیا و سامسونگ خیلی عقبه:1. (38):تمام گوشی هاش شبیه همند:1. (27):
نقل قول:
با سلام :11():
اولا شما که داری حرفی رو میزنی دقیقا اسم گوشی رو بگو!
دوما گوشی های i8510 INNOV8 و Omnia i8910HD و Pixon زودتر اومدند بازار یا Satio ! (تازه هنور Satio در بازار جهانی عرضه نشده!)
سوما گیرم Satio هم بیاد بازار ! آیا اصلا توان مقابله با گوشی قدرتمندی مثل i8910 HD رو داره؟!
در مورد کپی کردن گوشی هم بفرمایید Pixon12 از کدوم گوشی کپی برداری شده؟! یا S8300 ؟ یا خیلی دیگه از گوشی های سامسونگ ! :1. (26):
به نظر من در حال حاضر سامسونگ بهترین و متنوع ترین گوشیها رو داره تولید می کنه !!!! نوکیا فقط داره نون اسمش رو می خوره وگرنه اصلا" قدرت مقابله با سامسونگ و تولیدات رنگارنگش رو نداره !!!
نقل قول:
با سلام :11():
اولا شما که داری حرفی رو میزنی دقیقا اسم گوشی رو بگو!
دوما گوشی های i8510 INNOV8 و Omnia i8910HD و Pixon زودتر اومدند بازار یا Satio ! (تازه هنور Satio در بازار جهانی عرضه نشده!)
سوما گیرم Satio هم بیاد بازار ! آیا اصلا توان مقابله با گوشی قدرتمندی مثل i8910 HD رو داره؟!
در مورد کپی کردن گوشی هم بفرمایید Pixon12 از کدوم گوشی کپی برداری شده؟! یا S8300 ؟ یا خیلی دیگه از گوشی های سامسونگ ! :1. (26):
سلام
اون گوشیه 8 مگاپیکسل که گفتم منظورم c905 بود.
واژه کپی که گفتم زیاد درست نبود ، منظورم اینه .... مثلا گوشی های satio و pixon12 که هر دو دارن رو دوربین 12mp مانور میدن ... se کلی وقت میذاره ، واسه گوشی کنفرانس میذاره ، تاریخ عرضه مشخص میکنه ... بعد فرداش سامسونگ اولین گوشیه 12mp دنیا رو وارد بازار میکنه. (منظورم از فردا ، فرداش نبود ،یه ذره بعدش D:) خب یه جورایی کیفیت و ارزش گوشی مشخص میشه.
کلا من نظر خودم رو گفتم ، نظر شما هم متین :11():
نقل قول:
سلام
اون گوشیه 8 مگاپیکسل که گفتم منظورم c905 بود.
واژه کپی که گفتم زیاد درست نبود ، منظورم اینه .... مثلا گوشی های satio و pixon12 که هر دو دارن رو دوربین 12mp مانور میدن ... se کلی وقت میذاره ، واسه گوشی کنفرانس میذاره ، تاریخ عرضه مشخص میکنه ... بعد فرداش سامسونگ اولین گوشیه 12mp دنیا رو وارد بازار میکنه. (منظورم از فردا ، فرداش نبود ،یه ذره بعدش D:) خب یه جورایی کیفیت و ارزش گوشی مشخص میشه.
کلا من نظر خودم رو گفتم ، نظر شما هم متین :11():
شاید ما از نظر اخبار عقب باشیم ولی سامسونگ قبلا تاریخ Launch این گوشی رو مشخص کرده بود! :1. (21):
نقل قول:
شاید ما از نظر اخبار عقب باشیم ولی سامسونگ قبلا تاریخ Launch این گوشی رو مشخص کرده بود! :1. (21):
حالا زیاد مهم نیست کی زودتر اعلام کرده:wink:مهم اینه که فعلا سامسونگ رقیب نداره:1. (38):
سونی اریکسون فقط در بازار گوشی های متوسط موفقه ولی زمانی که نوبت آخرین و جدیدترین فناوری ها میشه کم میاره:1. (26):
بررسی تخصصی این گوشی در GSM.ir هم منتشر شده است ! :1. (23):
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام
من آخرين ورژن نرم افزاري اين گوشي (pixon 12) رو مي خوام
ممنون
نقل قول:
سلام
من آخرين ورژن نرم افزاري اين گوشي (pixon 12) رو مي خوام
ممنون
ورژن گوشیتون رو بگید، شاید واستون پیدا کنم.
واسه فلش هم از برنامه Multiloader v5,50 استفاده کنید :
کد:
http://www.4shared.com/file/75565159/e43d163c/MultiLoader_V550.html
آموزش نحوه آپدیت :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ].