ممنون پویا جان:34:نقل قول:
ارسالی توسط pooya007
خب قابل نداره پویا جان من و تو نداریم داداشی:23:
قیمتش بله یه مقدار گرونه اما وقتی میخریش قیمتش رو فراموش میکنی:20:
Printable View
ممنون پویا جان:34:نقل قول:
ارسالی توسط pooya007
خب قابل نداره پویا جان من و تو نداریم داداشی:23:
قیمتش بله یه مقدار گرونه اما وقتی میخریش قیمتش رو فراموش میکنی:20:
ممنون مهراد جون (بابا اینقدر نگین مبارک باشه مگه تویوتا کمری خریدم:21:)نقل قول:
ارسالی توسط M A H R A D
قربونت مال خودته:20:
آره مهراد جون مشکیش رو گرفتم سفیدش تو ذوق میزنه
LCD بد نیست و اندازش هم فقط یه مقدار از دبلیو 700 بزرگتره اما به نظر زیاد میاد و فکر میکنی داری با کا800 کار میکنی:23:
390 که خیلی خوب گرفتی ...
نظرتون در مورد کلیدهای چهار جهته اش چیه؟
کمی سفت نیستن؟
صداش در مقایسه با N73 تو اسپیکر چه جوریه؟( البته تو هدفون صدای 850 بلندتر و باکیفیت تره)
پویا جان N73 تو صدا اول...مطمئن باش...اینو تو همه سایت های خارجی می تونی ببینی...مخصوصآ موزیک ادیشنش...نقل قول:
ارسالی توسط pooya007
صدای ایرفونش رو من نشنیدم که بگم...
پویا جان همه میگن کلیدهای جهت نماش بدترین عیبش هستنقل قول:
ارسالی توسط pooya007
اما باید بگم که حداقل من باهاش اصلا مشکل ندارم و خیلی راحت باهاش کار میکنم انگار که تمام گوشیهام تاحالا همینطور بوده :20:
همونطوریکه گفتم صداش خیلی شفافه و بدون هیچ خرخر و در مقایسه با ان 73 هم باید خدمتت بگم چون صدای ان 73 رو نشنیدم نمیتوم قضاوت کنم (البته تو اسپیکر)
البته یه موضوعی رو میخوام بگم خدمتت من باب تجربه !
هندزفریهای دو تیکه ای که رنگشون مشکی هستن دقیقا مثل مال دبلیو 810 فکر میکنم کیفیتشون از رنگ طوسی (مثل دبلیو 700) خیلی کمتر باشه
من هندزفری دبلیو 810 رو انداختم رو گوشی قبلیم که W700 بود و شاید باور نکینین که کیفیت و بلندی صدا دقیقا سه برابر کمتر از مال خودم (یعنی همون طوسی رنگه) بود
این موضوع هم در مورد گوشی فعلی خودم یعنی W850 کاملا صدق میکنه و کیفیت هندزفریش بسیار پایین هست
حالا باید یه هندزفری دبلیو 700 دی پیدا کنم و رو این گوشی هم تستش کنم که نتیجه رو تو همین تاپیک میگم
کیفیتش رو من نپسندیدم یعنی از گوشی قبلیم که دبلیو 700 بود پایینتره
البته با هندزفری دبلیو 700 هم امتحان کردم زیاد فرقی نداشت
مهدي خان دوتا مساله. يكي اينكه و300 منكه هندزفري مشكي داره صداش عين و800 هست و هدفون. مورد بعدي اينكه كسيكه و850 داشت اومده بود علادين ان 73 بخره و ميگفت و850 صداي بهتري داره. مورد بعدي هم اينكه اگر ميتوني عكسهاي ارجينال و850 رو خوباشو اپ كن برام. مخصوصا اون اسكرين سيور معروف سوني رو
سعید جان دبلیو 850 واقعا صداش شفافه و اگه گوشی كنی كاملا متوجه میشی
اتفاقا ان 73 رو دیروز تست كردم و واقعا صدای خوبی داره و بلندی صداش از دبلیو 850 هم بیشتره (یه مقدار خوشم اومد بالاخره از نوكیا)
در ضمن دارم عكسها رو برات آپ میكنم