پاسخ: ** کلوپ اختصاصی Xperia X1 سونی اریکسون **
همونطور که سعید جان عکس گذاشتن
توی عکسا میبینید که ایکس وان با ویندوز 6.1 که جدیدترین نسخه هست ارائه شده
اینو فک میکنم کسی دقت نکرده بود
نقل قول:
موشن سنسورش باید جالب باشه/ با چرخوندن گوشی تصویر هم میچرخه. حرکتی که توی ایفون دیدیم
چیزی که من توی فیلمها دیدم این بود که گوشی وقتی باز میشد (کیبوردش) تصویر میچرخید و افقی میشد و وقتی بسته میشد تصویر عمودی میشد
فک نکنم موشن سنسور داشته باشه (فقط با باز و بسته شدن تصویر میچرخه)
ولی من با اپتیک جوی استیکش حال کردم
البته من بهش اشاره کرده بودم :wink:
اما جالب بود که سونی تو اولین Ppc خودش ، ویندوز موبایل 6 رو ارائه کرده بود :1. (23):
والا من تا جایی که دیدم تو یک ویدئو حتی بدون باز کردن اخرش که گوشیو چرخوند تصویرشم چرخید.
نقل قول:
اما جالب بود که سونی تو اولین Ppc خودش ، ویندوز موبایل 6 رو ارائه کرده بود
شرمنده داش مهدی میپرسم. مگه چیز دیگه ای هم میتونست باشه جز 6؟
نقل قول:
شرمنده داش مهدی میپرسم. مگه چیز دیگه ای هم میتونست باشه جز 6؟
سعید جان منظورم ورژن 6 ویندوز موبایل هست یعنی نیومد از ورژنهای قبلی ویندوز موبایل استفاده کنه (5) :wink:
اصلا 5 نمیتونست استفاده کنه. منقرض شد رفت. 7 اش هم داره معرفی میشه (فوتون) .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
اما جالب بود که سونی تو اولین Ppc خودش ، ویندوز موبایل 6 رو ارائه کرده بود
مهدی جان ویندوز موبایل 6 که قدیمی تر نسبت به 6.1 هست
سونی در اولین PPC از ورژن 6.1 استفاده کرده (البته همه ی پاکت پی سی های امسال همینطور بودن (البته بیشترشون))
زمانی که 6.1 تو بازاره خوب کاملا طبیعیه که تولیدات جدید با 6.1 عرضه بشند. من 6.1 رو نصب کردم. نکته جالبش chat Style شدنش هست تو اس ام اس
نقل قول:
دقیقآ
ایشالله که گوشی خوبی از آب در بیاد
کسی در مورد قیمت احتمالیش چیزی نمیدونه ؟
واسه شروع یه 50-60 تومنی کمتر از 1 میلیون هست
نقل قول:
موشن سنسورش باید جالب باشه/ با چرخوندن گوشی تصویر هم میچرخه. حرکتی که توی ایفون دیدیم
نه فکر نکنم موشن سنسور داشته باشه
نقل قول:
سلام مهدی جان ... فوق العادست این گوشی:great: ... خداییش خیلی کف بره . اگه از امکاناتش هم چیزی می دونید حتما بگید . کی میاد تو ایران ؟ :1. (40):
نیمه یدوم سال میلادی...مثلا وسط های تابستون
[QUOTE=Mehdi_MaX;62306]بهراد جان پیش بینی بنده اینه که روزای اول رو یک میلیون باشه
بعد از دو ماه رو 600-700 فیکس بشه
پیش بینیت درسته...اما مهدی جان این پیپی سی هست نه یک اسمارت فون و یا...
پاکت پی سی به این راحتی و توی این مدت کمی که شما فکر میکنی قیمتش پایین نمی یاد
نقل قول:
روی پرفورمنسش هیچ نظری نمیشه داد. ولی کلا سیپیوهای کوالکام جالب در نیومده(کلی گفتم) . برای مثال کسانی که کایزر داشتند با کامل تعجب خیای از سرعتش مینالند. . ایشاللا این یکی خوب در بیاد و سونی بتونه خوب اپتیمایزش کنه. ضمن اینکه باید اینترفیس جالبی داشته باشه . ترکیب ویندوز موبایل با جلوه های بصری سونی
میشه کمی درباره ی این بحث سی پی یو ها بیشتر صحبت کنی؟نمونه هم مثال بزن کدوم گوشی کوالکام بوده و بد درامده؟
نقل قول:
همونطور که سعید جان عکس گذاشتن
توی عکسا میبینید که ایکس وان با ویندوز 6.1 که جدیدترین نسخه هست ارائه شده
اینو فک میکنم کسی دقت نکرده بود
چیزی که من توی فیلمها دیدم این بود که گوشی وقتی باز میشد (کیبوردش) تصویر میچرخید و افقی میشد و وقتی بسته میشد تصویر عمودی میشد
فک نکنم موشن سنسور داشته باشه (فقط با باز و بسته شدن تصویر میچرخه)
ولی من با اپتیک جوی استیکش حال کردم
بله منم با بهراد موافقم..موشن سنسور نداره...فقط واسه باز و بسته شدن منوها تغییر شکل میده
بدین منظور که وقتی کیبورد رو میاری...منوها از زاویه دید شما قرار میگیره و وقتی بسته است مبنا برای دید شما رو عمودی میگذاره و در نتیجه منوها هم حالت عمودی داره
-------
راستی میدونید چرا منوها حالت کمانی داره و صاف نیست؟این واسه راحتی کار با یک دسته....گوشی رو که در دست بگیرید..مسیر انگشت شصت شما روی صفحه یک مسیر کمونی هست..از فصد منوها کمونی ایجاد شده تا با یک دست و انگشت شصت راحت باهاش کار کنید:1. (2):ببین فکر تا به کجا رفته:1. (26)::11():
کوالکام نمونش کایزز. یکی دوتا از رفقا دارن ولی نسبت به مشخصات عددیش ضعیفتره و از سرعتش تا حدی نارضایتی وجود داره.