arven_andomil (11-05-08)
Administrator
شاید واسه کدهای خاصی باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arven_andomil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در هر صورت اگه تنظیمات گوشی دستکاری نشده باشه و این پیام یه دفعه ظاهر شده باشه، میشه گفت مشکل از همراه اوله.
سپاس
arven_andomil (11-05-08)
کاربر شهرسختافزار
من فکر میکنم تنظیمات رو دست زده باشه
یه بار تنظیمات رو ریست کن شاید درست بشه
فقط تنضیمات ها
arven_andomil (11-05-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
با سلام ..
به نظر شما بهترین روش تغییر شماره سریال سونی اریکسون k310چیست؟؟؟توضیح دهید..
عضو VIP شهر سختافزار
خوش آمدید به PCNetwork برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط asdqwe برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیزم شما باید گوشی رو بدید براتون فلش کنن و در آخر کار میشه سریال رو عوض کرد
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط asdqwe برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدالبت منظورت imei دیگه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط asdqwe برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنده اضافه بکنم که باید با باکس فلش کنید که کاره شما نیست... بدید به مغازه 1000 تومان بیشتر نمیگیرن برای تغییره imei
از طریق فلش با کامپیوتر تغییری تو سریال حاصل نمی شود.
با تشکر.
یه حس می گه به اون روز نزدیکم نزدیک نزدیکتر...
کاربر شهرسختافزار
مشکل مربوطه به سونی اریکسون نمیشه!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arven_andomil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیم کارت اعتباریه؟؟؟
اگه جواب مثبته ایشون از خدمات تخفیف آشنایان استفاده کردند(همون که یه مدت اس ام اسها مجانی شده بود!!)؟
آخه اکثر افراد منجمله خود من دچار مشکل شدیم و سیم هامون سوخت. شاید مشکل از اینجا باشه...
به هر حال بهتره که با سیمکارتتون با این شماره تماس بگیرید و مشکلتونو بگید اونا بهتر راهنمایی میکنن(جونه عمشون)
09990
یه حس می گه به اون روز نزدیکم نزدیک نزدیکتر...
کاربر افتخاری
یه گوشی w950 هست که میخوان مستر ریستش کنن. یه بار هم آپدیت شده.
اگه مستر ریست بشه اطلاعات آپدیتش چی میشه؟ از بین میره؟؟ چه چیزایی ازش حذف میشه؟
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
کاربر شهرسختافزار
با دروود
دوستان من یک گوشی K750 دارم،که از دیشب تا حالا کلیدهای سمت چپ گوشی قاطی شدن و یا اصن کار نمی کنند،یا اینکه برای نمونه کاراکتر های عوضی می زنند وقتی دکمه رو فشار می دهم!!!
چی کارش کنم؟خودم احتمال دادم آب توش رفته ،گذاشتمش زیر برنج،حالا اگر درست نشد،چی؟
|
|
من گوشیم w810 است .
الان یک ماه است که نرم افزار یا بازی نمی شود روی گوشی نصب کرد.
نصب میکنم می گه کار انجام نشد.
با ریست کلی درست نشد.
در پوشه ی بازی و کاربردها هم نمی رود.
باید چکار کنم؟
عضو VIP شهرسختافزار
این گوشی فقط نیاز به تعمیر سخت افزاری داره. از بس SMS نوشتی که قاطی کرده! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed25 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آب هم بره داخلش هیچ وقت کلید هاش قاطی نمی کنند. (ماله من آب رفت داخلش میکروفن گوشی فقط سوخت)
اگه واقعا هیچ راهی واست نمونده گوشیتو ببر تا واست Flash کن. فکر کنم بین 6-10 هزار تومن ازت بگیرن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خودت هم میتونی با برنامه Setool فلش کنی ولی باید فایل های Main و FS رو داشته باشی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks