پاسخ: مرجع سورس های ویژوال بیسیک ( درخواست سورس )
نقل قول:
DialUp Pass
این نمونه یوزرنیم و پسورد و شماره تلفن کانکشن های موجود رو نمایش میده.
این نمونه خیلی خیلی خوب و کاربردیه ، از دستش ندینننننننننننن.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اینم نتونستم دانلود کنم
نقل قول:
اینم نتونستم دانلود کنم
دوست عزيز دقيقا" نتونستم اون چيزي رو كه مي خواهيد پيدا كنم ولي چيزي شبيهش رو ازبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]پيدا كردم و فايلش رو ضميمه كردم. اميدوارم بدردتون بخوره.
موفق باشيد
آرمين:11():
سلام
من یک برنامه (جهت دست گرمی !) ساخته ام که از کاربر 2 عدد گرفته و کاربر پس از کلیک بر روی command1 تمامی اعداد صحیح بین آن دو را در Text1 قرار داده و از بین همین اعداد , اعدادی که قابل تقسیم به 5 و 3 هستند را جدا کرده و در Text2 قرار می دهد . حالا سوال من این است که من نیاز دارم کاربر با کلیک بر روی Command2 هر عددی که در Text2 موجود است را با Text1 مقایسه کرده و آن مقدار را از Text1حذف کرده و باقی مانده را در Text3 قرار دهد . لازم به ذکر است هر عدد به طور جداگانه و در یک خط در هر جعبه تکست موجود است . فقط می خواهم بدانم چه راه حلی برای Text3 بدست آورم .
مثال : (راهنما : Label1.catiopn = "1" و دو جعبه تکست 4 و 5 برای دو عدد دلخواه کاربر است)
Else
for i = Text4.text to Text5.text
Label1.caption = Label1.caption + 1
Text1.text = Text1.text + Label1.caption + VbNewLine
Next i
End if
مشکل من هم همین است که چطوری می تونم از مقایسه Text1 و Text2 با هم به جواب زیر برسم
Text3 = 7 - 8 - 11 - 13 - 14 - 16 - 17 - 19
یادآوری می کنم من نیاز دارم آن دو تکست با یکدیگر مقایسه شوند .
از لطفتون ممنون .
نقل قول:
سلام
من یک برنامه (جهت دست گرمی !) ساخته ام که از کاربر 2 عدد گرفته و کاربر پس از کلیک بر روی command1 تمامی اعداد صحیح بین آن دو را در Text1 قرار داده و از بین همین اعداد , اعدادی که قابل تقسیم به 5 و 3 هستند را جدا کرده و در Text2 قرار می دهد . حالا سوال من این است که من نیاز دارم کاربر با کلیک بر روی Command2 هر عددی که در Text2 موجود است را با Text1 مقایسه کرده و آن مقدار را از Text1حذف کرده و باقی مانده را در Text3 قرار دهد . لازم به ذکر است هر عدد به طور جداگانه و در یک خط در هر جعبه تکست موجود است . فقط می خواهم بدانم چه راه حلی برای Text3 بدست آورم .
مثال : (راهنما : Label1.catiopn = "1" و دو جعبه تکست 4 و 5 برای دو عدد دلخواه کاربر است)
Else
for i = Text4.text to Text5.text
Label1.caption = Label1.caption + 1
Text1.text = Text1.text + Label1.caption + VbNewLine
Next i
End if
مشکل من هم همین است که چطوری می تونم از مقایسه Text1 و Text2 با هم به جواب زیر برسم
Text3 = 7 - 8 - 11 - 13 - 14 - 16 - 17 - 19
یادآوری می کنم من نیاز دارم آن دو تکست با یکدیگر مقایسه شوند .
از لطفتون ممنون .
با سلام!
دوست عزيز عضويت شما رو در PCN تبريك مي گم.:party:
بر اساس كدي كه گذاشتيد و فرموده هاي خودتون هر عدد در يك خط جداگانه قرار مي گيره. پس كافيه هريك از خطوط تكست 2 رو با تك تك خطوط تكست 1 مقايسه كنيم. چون اعداد به صورت صعودي قرار گرفتند پس لازم نيست در هر بار مقايسه مقدار خط تكست 2 رو با تمام خطوط تكست 1 مقايسه كنيم. مثلا" اگر در مقايسه ي اول 5 لاين اول تكست 1 بررسي شد در مقايسه ي دوم بررسي از لاين 6 ام شروع بشه. (البته اين كار براي سريع تر كردنه كد هستش).
براي به دست آوردن مقادير يك خط در تكست ها مي تونيد از اين كد استفاده كنيد:
خودتون تاكيد داشتيد كه با مقايسه تكست ها مقادير وارد تكست 3 بشه. ولي كلا" خوندن ارزش ها از يك كنترل براي مقايسه، باعث ميشه كد خيلي كند بشه. شما مي تونيد دكمه ي 2 رو طور كد نويسي كنيد كه اعدادي كه بر 5 و 3 بخش پذير نيستند وارد تكست باكس 3 بشوند؛ اين طوري روند اجرا بهتر مي شه و نياز به مقايسه تكست ها از بين ميره.
موفق باشيد
آرمين:11():
سلام من رشتم کامپیوتره سال سوم هنرستانم برای پروژه اخر سال یه سری برنامه هس که یکی شونو باید انتخاب کنم میخواستم بدونم اینجا سرسش گیر میاد ؟؟
نقل قول:
سلام من رشتم کامپیوتره سال سوم هنرستانم برای پروژه اخر سال یه سری برنامه هس که یکی شونو باید انتخاب کنم میخواستم بدونم اینجا سرسش گیر میاد ؟؟
سلام .. فکر کنم پروژه دفترچه تلفن رو انتخاب کنین خوبه چون سورسش همه جا پیدا میشه .. اگر خواستین من میزارم براتون
نقل قول:
سلام .. فکر کنم پروژه دفترچه تلفن رو انتخاب کنین خوبه چون سورسش همه جا پیدا میشه .. اگر خواستین من میزارم براتون
پس اگه لطف کنین سورسشو برام بزارین فقط در حد کتاب باشه (کد هاش)
2 :تعداد فایل پیوست
براتون 2 تا سورس آپلود کردم . اولی یه دفترچه تلفن ساده هست و دومی کمی پیشرفته تر .. در اولین سورس پسورد ورود به برنامه : farzam هست