Package & Deployment Wizard به نظر من خیلی برنامه ناقصیه و کامل نمیتونه کارای یه برنامه رو انجام بده . همینطور رجیستر کردن یه فایل DLL که گفتید از Object ارور میگیره .. از InstallShield استفاده کنیدنقل قول:
Printable View
Package & Deployment Wizard به نظر من خیلی برنامه ناقصیه و کامل نمیتونه کارای یه برنامه رو انجام بده . همینطور رجیستر کردن یه فایل DLL که گفتید از Object ارور میگیره .. از InstallShield استفاده کنیدنقل قول:
ممنونم از پاسخگویی شما دوست عزیز :love:نقل قول:
متاسفانه از InstallShield هم استفاده کردم فایده نداره باز همون ارور قبلی رو میده، اینم تصویری از اروری که می گیره هست. ممنون میشم اگه بتونید کمکم کنید!! :wink:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این ارور ربطی به نبودن فایل DLL یا رجیستر نبودن نداره .. مشکل از خود DLL هست .نقل قول:
ممنونم
اما این قابل حل نیست؟!!!!!
تنها راحش اینه که به سورس DLL دسترسی داشته باشین و بتونین درستش کنین و یا به فکر یه DLL دیگه باشیننقل قول:
سلامي مجدد
با دست کاريهايي که انجام دادم ظاهرا بايد متوجه اين خطا شده باشم.
ظاهرا connection string مربوط به DataEnvironment رونمي شناسه!! البته بدون کد و از طريق پروپرتي DataEnvironment ايجاد کردم!! به همين خاطره که در سيستم ديگري که نصب مي کنم ارور ميده!! راه حلي براي اين مشکل وجود نداره؟!!
میتونین DataEnvironment رو دستی مقداردهی کنید که البته در اون شرایط هم بعضی مواقع بازم آدرس ویزاردی خودش رو میخواد .. شیء جالبی نیست به نظر مننقل قول:
دستی هم وارد کردم طبق معمول در سیستم خودم اجرا میشه اما در سیستمهای دیگه از دیتا سورس ارور میگیره!!!
خب شکر خدا مشکلم با این دو خط کد حل شد! :love:
rsreport.Open "select * from Treport", dbname, adOpenDynamic, adLockPessimisticالبته من DataEnvironment رو حذف کردم و فقط با data report کار کردم!!
Set DR.DataSource = rsreport
خب من یه سوالی هم داشتم و اونم اینه که آیا میشه روی یکی از ستونهای datagrid یک چک باکس گذاشت به طوریکه برای هر رکوردی که در datagird میاد یک چک باکس داشته باشه؟
اگه شدنیه کدش چطوری نوشته میشه؟!!
ممنون میشم اگه راهنمایی کنین! :1. (21):