نقل قول:
ارسالی توسط nasleayandeh.2008 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
جواب شما در اینجا : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Printable View
نقل قول:
ارسالی توسط nasleayandeh.2008 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
جواب شما در اینجا : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلامنقل قول:
این برنامه به خوبی کار می کنه فقط یه مشکلی هست اونم اینکه mCore.Dll تریال هست
میشه نمونه فول ورِِژنش رو در اختیارمون بزارین؟
دوست عزیز من عبدالرحمان هستم و یه برنامه نویس هستم
ممنون از فایلت خوب بود.
سلام
تاجایی که من این تاپیک رو بررسی کردم با فرض ویندوز xp توضیح داده شده بود.
در ویندوز ویستا برنامه hyper terminal وجود نداره.خواستم بپرسم باید ابتدا این برنامه رو نصب کنم؟یا راه دیگه ایی برای ارسال پیام از طریق مودم gsm وجود داره؟
ممنون میشم اگه کسی لطف کنه و روال تنضیمات اولیه لازم برای ارسال پیام کوتاه از طریق مودم gsm (مدل sim300)رو توضیح بده .
با سلام!نقل قول:
دوست عزيز عضويت شما رو در PCN تبريك مي گم.
شما مي تونيد برنامه ي Hyper Terminal رو براي ويندوز ويستا تهيه كنيد (چگونگي انجام اين كار در بخش نرم افزار انجمن موجوده). بعد از نصب مي تونيد كار را شروع كنيد. برنامه هاي ديگه هم فكر كنند باشند كه چنين امكاني رو فراهم مي كنند اما نامي در ذهنم نيست.
براي تنظيمات اوليه مودم هاي GSM / GPRS از دو سند زير استفاده كنيد. سند سوم شيت مربوط به مودم شماست:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
براي دونستن ليستي از فرمان هاي مورد SIM300 و همچنين دستورات ارسال پيامك، پيوند هاي زير رو دانلود كنيد:
موفق باشيد
آرمين
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت تمامی دوستان
فایل mcore.dll که در برنامه Sms Sender بود تریال است و با ورژن 1.8.0.71 الان ورژن جدیدش 1.8.0.79 هست کسی هست که crack یکی از این دو ورژن رو داشته باشه ممنون میشم کمکم کنید.
با تشکر
ارسال پیامکمن یک سیستم رزرو بلیط تهیه کردم می خواستم یک قسمتی بزارم که بتونم از طریق پیامک یکسری اطلاعات به کاربران سیستم ارسال کنم نمی دونم برای اینکار باید در دیتابیسم چیکار کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید نیازم خیلی خیلی فوریه.