پاسخ: سوال در مورد تفاوت ++C و ++Visual C
نقل قول:
دیدگاه بدی که در جامعه CPP ایران جا افتاده اینه که کامپایلر Visual C++ 2008 یک چیزه تازست و فقط ویژوالیه و برای شروع اصلا مناسب نیست در صورتی که بر عکس این است و با این کامپایلر میشه برنامه های غیر ویژوالی با انتخواب Empty project طراحی کرد
خب این جر خصیصه Visual Studio.Net است که هم میتونه برنامه ویژوال تولید کنه و هم کنسول!
کلا الان دیگه برنامه های کنسول به درد نمیخوره و فقط وِیژوال به کار میاد. ++C دارای امکانات بهتر و بیش تری است
ولی کد نویسی با اون خیلی خسته کننده است! و نیاز به حوصله داره.
اگر به پروژه کار نگاه کنید یک قسمت به نام Designer اطلاعات مربوط به طرح و شکل فرم رو بر عهده داره ! :1. (21):
نقل قول:
کلا الان دیگه برنامه های کنسول به درد نمیخوره و فقط وِیژوال به کار میاد. ++C دارای امکانات بهتر و بیش تری است
خیر, اگر با برنامه هایی مانند ٍExploit ها و برنامه های لینوکسی کار میکردید همچین حرفی نمیزدید , هر کدام از اینها جایگاه خودشونو دارند نوشتن یک برنامه بصورت ویژوال برای بعضی برنامه ها یک کار اضافیست, بعضی برنامه ها هستند که نیازی به ویژوال ندارند , برای یک برنامه ی بصری #C و java گزینه های خوبی هستند .
نقل قول:
ولی کد نویسی با اون خیلی خسته کننده است! و نیاز به حوصله داره.
ولی قدرتمنده و به پیچیدگی که داره می ارزه.
نقل قول:
یر, اگر با برنامه هایی مانند ٍExploit ها و برنامه های لینوکسی کار میکردید همچین حرفی نمیزدید
با برنامه های Exploit نویسی هم کار کردم! ولی قبل از Exploit نوشتن پیدا کردن Bug مهم تره که اونم برنامه های وِیژوال واست هست! (دیباگرها! )
نقل قول:
هر کدام از اینها جایگاه خودشونو دارند نوشتن یک برنامه بصورت ویژوال برای بعضی برنامه ها یک کار اضافیست, بعضی برنامه ها هستند که نیازی به ویژوال ندارند , برای یک برنامه ی بصری #C و java گزینه های خوبی هستند .
به نظرم برنامه نویسی بستگی به طرف داره که با کدوم زبان بیش تر راحته! وگرنه واسه برنامه های ویژوال دلفی، اف شارپ، جی شارپ،سی پلاس پلاس هم مناسبه!
نقل قول:
ولی قدرتمنده و به پیچیدگی که داره می ارزه.
خودم که شخصا باهاش کار نکردم ولی مطمئنا انتظاراتی رو که من از سی پلاس پلاس دارم رو می تونم به راحتی تو سی شارپ پیدات کنم و لازم به پیچیدگی سی پلاس پلاس نیست :1. (21):
نقل قول:
به نظرم برنامه نویسی بستگی به طرف داره که با کدوم زبان بیش تر راحته! وگرنه واسه برنامه های ویژوال دلفی، اف شارپ، جی شارپ،سی پلاس پلاس هم مناسبه!
درسته , اما برنامه ها از نظر سرعت,پایداری,حجم و خیلی چیزا باهم فرق میکنند , یک نفر میتونه با VB یک برنامه بسازه اما میشه همون برنامه را با حجم کمتر و سرعت بیشتر با CPP ایجاد کرد. پس چرا کسی با این زبانها درایورهای سخت افزاری را نمینویسه؟
نقل قول:
درسته , اما برنامه ها از نظر سرعت,پایداری,حجم و خیلی چیزا باهم فرق میکنند , یک نفر میتونه با VB یک برنامه بسازه اما میشه همون برنامه را با حجم کمتر و سرعت بیشتر با CPP ایجاد کرد. پس چرا کسی با این زبانها درایورهای سخت افزاری را نمینویسه؟
مظمئنا سرعت ++C از برنامه های Net. و VC خیلی بیش تره ولی بازم در برنامه های بزرگ تر (مثل ویندوز) و درایورهای سخت افزاری عظیم از ++C استفاده نمیشه بلکه از C که یک زبان سطح پایین تر است استفاده میشه :1. (21):
الان شالوده و بنای ویندوز بر اساس زبان C بنا شده است :wink:
نقل قول:
مطمئنا سرعت ++C از برنامه های Net. و VC خیلی بیش تره
CPP از C سریعتر نیست و C مقدار بسیار کمی از cpp سریعتره.
دلیل اسفاده از C بجای Cpp در خیلی جاها همین بوده و این هم در نظر بگیرید که cpp زبان c را هم در بر میگیرد ولی بنظر من باید برنامه های C را تا جایی که میشه با cpp نوشت که قدرت بیشتری دارد, بسیاری از کتابخانه ها هم مبتنی بر cpp هستند در ضمن cpp بر خلاف c شی گرا هست و کاملا به روز میباشد همانطور که میدانید آخرین استاندارد هم سال 2008 آمده که امسال هم استاندارد جدیدتری خواهد آمد.
[quote]ولی بازم در برنامه های بزرگ تر (مثل ویندوز) و درایورهای سخت افزاری عظیم از ++C استفاده نمیشه بلکه از C
نقل قول:
CPP از C سریعتر نیست و C مقدار بسیار کمی از cpp سریعتره.
به هر حال سریع تره و نسبت به سی پلاس پلاس یک زبان سطح پایین تر محسوب میشه !
شما باید یه نگاهی به اسمبلی های ویندوز بندازید تا ببینید بیش شون C هستند! :1. (21):
نقل قول:
به هر حال سریع تره و نسبت به سی پلاس پلاس یک زبان سطح پایین تر محسوب میشه !
درسته .
نقل قول:
شما باید یه نگاهی به اسمبلی های ویندوز بندازید تا ببینید بیش شون C هستند!
به نظر من بهتره تا جایی که میشه از C به CPP شیفت کرد ولی حرف شما درسته.