سعیدجون من تا جا داشت پیغام ها و ستاره هاشو حذف کردم ... این چندتا پیغامم دیگه اگه حذف بشه برنامه تا حدودی ناخوانا میشه :cool:اینم New Version برنامه ... :great:
Printable View
سعیدجون من تا جا داشت پیغام ها و ستاره هاشو حذف کردم ... این چندتا پیغامم دیگه اگه حذف بشه برنامه تا حدودی ناخوانا میشه :cool:اینم New Version برنامه ... :great:
ایشاللا جبران کنم داش کسرا. اقایی.
آخ سعید من اعشاری رو همین الان دیدمش...دوباره تغییرش دادم. این یکی دیگه فکر کنم کامل و OK باشه ( اون جمله اولشو هم پاک کردم )نقل قول:
موفق باشی سعید جون
:11():
عالیه عالیه کسرا. فقط دوتا سوال. یکی که نمیشه کاری کرد با بورلند سی و نسخه های قدیمیتر سازگار بشه و ران بشه؟ دو اینکه این usingnamespace چیکار میکنه؟
کسرا جان امشب خیلی زحمتت دادم. تشکر فراووون. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اشتباه شد. معذرت میخام از امیر عزیز
دوتا درخواست دارم. یک گزارشی مختصر و مفید از لیست های تک پیوندی+ عملگرهاشون
دو برنامه ای که سبک نوشتنش اینطوریه:
پروتوتایپ عملگرهای ارایع
int main
static float *P
CREATE ARRAY FUNCTION
while()
m=menu
اینجا یک منو میاد ( سویچ کیس) که کاربر مثلا میزنه 1 فلان تابع اجرا میشه
switch(m)
case1: تابع خواندن مقدار
2 نمایش
3 جستجو خطی
و..
شبیه همون قبلیس فکنم. نکته اینکه این USING NAMESPACE رو نداشته باشه. هرچی ساده تر بهتر. با BORLAND C++ 4.5 قابل اجرا باشه. تروخدا هرچی ساده تر بهتر. میبره پای تخته ضایه میشیم :اشک
سلام سعید جون ...نقل قول:
یه خواهشی ازت دارم , جون کسری بیا و از این BORLAND C++ 4.5 دل بکن ... صواب داره :lol:
حالا نمی خوای NET 2008. نصب کنی نکن ...
ولی لا اقل
یه VS6 در اسرع وقت نصب کن ... خدا خیرت بده
آخه نمیشه برنامه ای رو که تو VS نوشتی تو Borland کامپایل کنی یه جاهاییش Error میده ...
:11():
خوب اخه مبنای کار کلاس ما بورلند سی هست. هدرهای اونو من بلدم. جور دیگه بنویسی میترسم گیر بده یا من نفهمم. حالا اگر نشد با همون بنویس. نوکرتم. اون یوزینگ نیم اسپیس و.. هم حواست باشه. قربونت.
کسرا تروخدا بم برسون امشب. صبح کلاس دارم
سعید جون حقیقتش این برنامه آخریتو نفهمیدم قضیش چیه ... این روزا هم که شبه عیده مخمون زیاد نمیکشه :lol:نقل قول:
متن کامل و دقیق صورت برنامتو بنویس ببینم چی کار میتونم واست بکنم :cool:
نگرانش نباش ... حل میشه :yes: