CEH و کجا گرفتی دوست من ؟نقل قول:
ارسالی توسط Mehran.Programmer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Printable View
CEH و کجا گرفتی دوست من ؟نقل قول:
ارسالی توسط Mehran.Programmer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
والا اون موقع که من مییخواستم ceh بگیرم سنم کم بود . اما شرکت کهکشان وقتی تست گرفت از من و دید میتونم با مرکز اصلی تو دبی تماس گرفت و اونا اجازه دادند که من به عنوان جوان ترین فرد اجازه ی امتحان دادن رو داشته باشم . کهکشان نور واقعآ عالیه و همه ی مدارکش معتبره و نامبر جهانی داره . هم چنین من Cisco Systems CCNA روهم از اینجا گرفتم . اگه خواستی بگو من کمکت کنم واسه مدرک
موفق باشید
ممنون ..نقل قول:
منم البته تقریبا یکسالی با کهکشان بودم . بعد از دوره ای که گذروندم دیگه نرفتم کهکشان و تصمیم گرفتم که خودم بخونم . البته زمان من بنا به دلایلی دیگه امتحان نمی گرفت. هر چند منم قصد امتحان دادن نداشتم . اما حالا دوباره امتحان می گیره ..
در هر حال خوشحال شدم از آشنایی با شما و ممنون از توجهتون .
موفق باشی /.
لطفا اگر میشه راجع به "کهکشان" بیشتر توضیح بدید و چطور میشه مدرک گرفت
سلام ..نقل قول:
کل اطلاعاتی که می خوای اینجا هست .اطلاعات جزئی تر خواستی بگو اگر بدونم کمک می کنم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام دوست عزیز
من خیلی علاقه مند به یادگیری هک هستم و خودم زیاد علاقه ای به خواندن مطلب ندارم و بیشتر علاقه مند به گوش دادن به استاد هستم
من هومن 20 ساله از بندر ماشهر در خوزستان هستم.آیا امکان آموزش هک به من را دارید؟بسیار ممنون میشم و شرایط شما را میپذیرم
یا علی (س)
و من اللله توفیق