germ (24-08-11), M A H R A D (24-08-07), Mehdi_Full (23-08-07), VAhid_El (22-03-24)
من می خوام توی این تاپیک شما رو با معنی واقعی هک آشنا کنم!
خیلی از دوستان فکر میکنند که هک یعنی این که به جایی آسیب وارد کردن یا پسورد در آوردن!
ولی این طور نیست!
هک یعنی تسلط کامل روی یک کار!
مثلا من میگم ماشین حساب ویندوز رو هک کردم!:دی
یعنی الان دیگه بلدم از همه ی قسمت هاش به راحتی استفاده کنم!!!
خیلی از شما ها شاید دیده باشید کتاب هایی هست با عنوان های :gOogle hacking و ...
یا همین کتابی که دوستمون در مورد Unix hacking گذاشته!
این کتاب ها به این معنی هستند که وقتی بخونیشون دیگه میتونی از همه ی قسمت های مثلا گوگل استفاده کنید!و متاسفانه خیلی کتاب های ترجمه شده هم عنوان هایی دارند به این صورت و باعث فریب خوردن مردم می شن که معنی هک رو نمی دونن مثلا:هک گوگل!!!!
این کتاب ها نیز ترجمه ی همون خارجی هاست!!!
من خودم کینگ هک خریدم نصب کتاباش همین طور بود!!!
در صورتی که این کتاب ها اصلا به هک با معنی تجاوز و... کاری نداره!
__________________________________________________ ______
حالا چرا به افرادی که پسورد در می یارن و این کارا رو میکنن هم هکر میگن؟؟؟
چون این افراد در انواع دیتابیس ها و زبان های برنامه نویسی و مباحث وب و ... تسلط کامل دارند و برای همین به افراد میگن هکر!!!
منبع خودم!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نیشستم تایپ کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
germ (24-08-11), M A H R A D (24-08-07), Mehdi_Full (23-08-07), VAhid_El (22-03-24)
حالا محمد جان اگه چیزی از هک میدونی که بدرد بخور باشه میتونی تو همین تاپیک در موردش بحث کنی
و یا آموزش بزاری
البته هکهای ساده و عمومی
آره ... خیلی مفید خواهد بود
مثلا چه نوع هکی؟
هک آی دی و ...؟
هک سایت ...
آخه نمی دونم چی بگم!!!!
هک سایت یعنی هک دیتابیس و ...!!!
حالا خداییش نه من خدای دیتابیس و باگ پیدا کردن تو سیستما هستم و نه بچه ها دوست دارند بشینند خودکشی کنند به دیتابیس ها نفوذ کنند!!!آخه خیلی سخت هست!!!
ولی بزودی راهی برای هک سایت های مثل کنکور و ... میذارم!!!
M A H R A D (27-08-07)
این بزودی خیلی معنی ها داره ها !
سعی میکنم توی همین یکی دو هفته !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bill geits برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخه توی این مدت خیلی سرم شلوغه دارم له می شم!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام ... معنی هکر :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
▪ Hacker کیست؟
هکر کسی است که با سیستم های کامپیوتری آشناست و میتواند با روشهایی خاص (بدون اجازه) وارد آنها شود... این انسان میتواند خوب یا بد باشد (در هر حال هکر است )
▪ Hacker واقعی = سامورایی : کسی که هدفش از نفوذ به سیستمها نشان دادن ضعف سیستمهای کامپیوتری است نه سوءاستفاده ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
▪ Wacker (واکر): کسی که هدفش از نفوذ به سیستمها، استفاده از اطلاعات آن سیستمهاست (جرو هکرهای کلاه سیاه )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
▪ Cracker (کراکر): کسی که هدفش از نفوذ به سیستمها، خرابکاری و ایجاد اختلال در سیستمهای کامپیوتری است. (جرو هکرهای کلاه سیاه )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
▪ Preaker : از قدیمیترین هکرها هستند که برای کارشان نیاز (و دسترسی) به کامپیوتر نداشتند و کارشان نفوذ به خطوط تلفن برای تماس مجانی، استراقسمع و ... بود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Friends Will keep you Dry
با سلام . دوستان من مدرک کارشناس امنیت شبکه (هکر قانونمند - CEH ) رو دارم و درتیمهای بزرگ ایرانی فعالیت داشتم و هم اکنون نیز پیگیر هستم . اگر دوستان خواستند میتونم آموزش هکینگ رو در یک دوره ی فشرده 120 روزه آموزش بدم . البته فقط مفاهیم رو چون هک واقعآ گسترده تر از این حرفاست . چندین مباحث رو هم اینجا می گم اگر خواستین بگین . اگر هم اسمی تو لیست نبود بگین .
Start Hacking And security On NIX Family
Hacking WEbportals . Local . Remote
Exploits - Buffer Over Flow and ....Compile And Every think about of this
- Remot File inc or Local File inc Researching Bugs On Portals . Os . Networks
Writing Exploits
و هزاران مطلب دیگر که باور کنین حتی واسه معرفی اونها هم باید هزاران خط نوشت به دلیل گستردگی بیش از حد این مبحث بزرگ
موفق باشید ...
Programmer On C - Cpp - PHP - Perl
The Expert Of Security with CE|H
Network via Cicso systems CCNA
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks