پاسخ: کل کل بین موزیلا و IE و chrome در سیستم من
تمام مرورگرها رو پاک کردم حتی موزیلا الان IE سایت رو آورد
بازم نمیشه روش حساب کرد تا فردا تست میکنم
ببینم مشکل حل شده یا نه اگه نشد تایپک رو ادامه میدم
بازم اگه کسی نظری داره در رابطه با این مشکل من بگه شاید واسه دیگر افراد پیش بیاد استفاده کنه
تا اینجا فعلا ممنون
نقل قول:
سیستمم هیچ ویروسی نداره آنتی ویروسم آپدیته نود 32 هست ورژن4.0474.1
اینم عکس از صفحه مرورگرها یوز جامپ خیلی سرعتش پایینه جوری که آدم فک میکنه داره با اینترنت دغالی کا میکنه
بابا این چرندیات چیه یک چیزی میگذاشتی که دو کلمه مثل آدم انگلیسی صحبت کنه بفهمیم چی میگه.
در ضمن نگاه کن توی تنظیمات اشتباهی پروکسی تعریف نکرده باشی بعد الان نرم افزار پروکسی غیر فعال باشه.
نقل قول:
بابا این چرندیات چیه یک چیزی میگذاشتی که دو کلمه مثل آدم انگلیسی صحبت کنه بفهمیم چی میگه.
در ضمن نگاه کن توی تنظیمات اشتباهی پروکسی تعریف نکرده باشی بعد الان نرم افزار پروکسی غیر فعال باشه.
منظورت موزیلا فارسی هست
دقیق معنی فارسیش هم همینطور میشه
چون پشت اون موزیلا فارسیه ورژن3.5 انگیلیسیش باز بود معنی هم همینطور بود که موزیلا فارسی داده
آخه اونی که ترجمه کرده چرندیات ترجمه کرده . اگه انگلیسی بود هرکسی میدیدش میفهمید چی میگه آخه پیشکار چیه قشنگ مثل بچه آدم میگفت server.
شما یه کاری کن فایر وال ویندوز و آنتی ویروس و دیفندر رو دیزیبل کن یعنی نزار با ویندوز بار گذاری بشن ببین مشکلت حل میشه یا نه
الانم باز این جوری شد دارم با یوز جامپ مینویسم
فایر وال ویندوز و آنتی ویروس و دیفندر هم غیر فعال کردم تاثیری نداره
الانم باز این جوری شد دارم با یوز جامپ مینویسم
فایر وال ویندوز و آنتی ویروس و دیفندر هم غیر فعال کردم تاثیری نداره
والا من موندم با ويندوز ديگه مثل XP چك كن يا اگه مي توني با يك سيستم ديگه چك كن ببين مشكل از حساب نيست
اکانتم اکتیو هست از ISP هر برنامه ای غیر از این سه مرورگر به اینترنت دسترسی داره
این مرورگر ها هم اهر 1 ریست یه در میون وصل میشن مثل الان که دارم با چورمه مینویسم
نقل قول:
اکانتم اکتیو هست از ISP هر برنامه ای غیر از این سه مرورگر به اینترنت دسترسی داره
این مرورگر ها هم اهر 1 ریست یه در میون وصل میشن مثل الان که دارم با چورمه مینویسم
ببین دقیقاً از کی اینطوری شدی نرم افزاری برنامه ای هرچی که مشکوک باشه از لحاظ ویروسی ایکاشک یک بار در محیط Safe Mode کاملاً سیستمت رو اسکن کنی.
از این نرم افزار هم استفاده کن خیلی بی ربطه ولی ظرری نداره.