پاسخ: جــمــعـــیـــت هــواداران Opera : اپرا
نقل قول:
مثل اینکه شما هم مثل من خیلی هولید !! :love:
فعلا بذار این Opera 9.5 Final بیاد بعد بریم سراغ Peregrine :wink:
در حقیقت Kestrel یک Preview از Peregrine هست
مطمئن باشید چیز خوبی از آب در میاد
سپاس
پس منتظر Kestrel میشیم. الان 9.5 بتا رو دانلود کردم. خوشمان آمد ! :1. (5):
نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این نامردیه که شما پیشرفتهای این مرورگر رو نادیده بگیرید
شما توقع دارید که یه دفعه توی یک ورژن تمام مشکلات حل بشه ! از قدیم گفتند Step by Step !
========
پیشرفت قابل توجه Opera 9.5
جالبه بدونید که این مرورگر در تستهای Selectorهای CSS3 از 578 تست موجود،
تمامی 578 تست رو با موفقیت پشت سر گذاشته !:party:
ضمن اینکه مشکل Borderهای Tables راست به چپ کاملا حل شده:party:
راستی نسخه 9 هم که قبلاً تست Acid2 رو با موفقیت کامل پشت سر گذاشته بود !:yes:
سپاس
سلام خوبيد ؟
آقا دارم تست ميگيرم با ADSL براي لود صفحه اصلي انجمن شهر سخت افزار با قالب دوم .
روي چند نسخه آپرا ميخوام تست كنم :
Opera 9.20 : بيست و پنچ ثانيه و 4 ثانيه .
فايرفاكس 2.0.0.11 : 14 و 958 صدم ثانيه .
نسخه ديگر آپرا را هم الان تست ميكنم ميگم .
----------------------------------------------------
اما در مورد مشكلات فعلا كه خيلي غير استاندارد هست هر وقت خوب شد ميشه تازه روش بحث كرد .
آپرا اما ديشب كه تست كردم سريعتر از فايرفاكس در حالت عادي كار كرد كه حدود 3 ثانيه سريعتر بود فكر كنم با تمام كار هايي كه ميشه انجام داد باز هم كمي آپرا در نسخه جديد سريعتر باشه ولي در كل باز هم آپرا خيلي ضعيف تر هست چرا ؟ هم بيشترين دليلم يكي استاندارد بودن هست و ديگري هم با اجازتون اكستنشن ها .
يك سوالي دارم آپرا باگ تركر نداره كسي گزارش بده اين مشكلات را بهش ؟ اگه داره بهش گزارش بديد .
با توجه به اینکه دوستان خیلی به غیر استاندارد بودن Opera اهتمام می ورزند ( مثل سپهر عزیز و پست بالا )
بزودی یک تاپیک در این مورد میزنم تا مرورگرهای مختلفمون رو با تستهای استاندارد مورد وثوق تست کنیم
Coming Soon
سپاس
نقل قول:
با توجه به اینکه دوستان خیلی به غیر استاندارد بودن Opera اهتمام می ورزند ( مثل سپهر عزیز و پست بالا )
بزودی یک تاپیک در این مورد میزنم تا مرورگرهای مختلفمون رو با تستهای استاندارد مورد وثوق تست کنیم
Coming Soon
سپاس
اين بخش را قبول ندارم . چون متود هاي تست سايت هاي مختلف به درد خودشون ميخوره من و شما بايد با قسمت هايي باهاش كار ميكنيم ، سايت هايي كه ميرم و ... تست كنيم .
آقا نتيجه تست با :
Opera 9.25 :سرعت لود صفحه ياد شده 13.45 ثانيه ! :great:
البته 90 درصد به سرعت اینترنت بستگی داره .
خب بعد از کمی کار کردن با نسخه 9.50 ...
Mouse Gestures خیلی بهتر از قبل شده. Shortcut ها فوق العاده اند. فقط سیستم Voice اش رو هم نصب کنم ببینم Speech Recognition نسبت به قبل چه فرقی کرده ...
با مشکلی از نظر ناسازگاری و غیر استاندارد بودن هنوز مواجه نشدم. سرعتش نسبت به Flock و Firefox به نظر میاد بیشتر باشه + مقدار کمی از حافظه سیستم رو میگیره.
قبلا گفته بودم :
حالا میگم :
نقل قول:
خیلی خوشمان آمد :yes:!
نصب می کنیم ببینیم چی میشه ، البته همچنان Ff انتخاب اول من ! :1. (40):
یه مشکلی که همیشه با همه ی ورژن های Opera روی سیستم های مختلف داشتم ، اینه که بعضی وقت ها اسم سایت رو که بنویسی و Enter بزنی ، تا 1 روزم که وایسی سایتو نمیاره ! ولی گه دوباره روش Enter کنی همون موقع میره ! و خیلی اعصاب خورد کنه این مشکل .
این مشکل رو با هیچ کدوم از ورژن های Firefox نداشتم .
نقل قول:
یه مشکلی که همیشه با همه ی ورژن های Opera روی سیستم های مختلف داشتم ، اینه که بعضی وقت ها اسم سایت رو که بنویسی و Enter بزنی ، تا 1 روزم که وایسی سایتو نمیاره ! ولی گه دوباره روش Enter کنی همون موقع میره ! و خیلی اعصاب خورد کنه این مشکل .
این مشکل رو با هیچ کدوم از ورژن های Firefox نداشتم .
این اسمش مشکل نیست فقط عادت کردن به اون حالته !