پاسخ: جــمــعـــیـــت هــواداران اپرا : Opera (دانلود ورژنهای جدید)
با سلام منم تازه دارم به هواداران اپرا تبدیل میشم قبلا از فایر فاکس آخرین ورژنش استفاده میکردم از اپرا بهتر بود بنظرم تا اینکه این ورژن 10 اومد نصب کردم سرعتش واقعا فوق العاده بود دوبرابر فایرفاکس میشد
ولی نمیدونم چرا این اپرا توربو ارور میده هی من روشنش میکنم بعد از چند ثانیه حدود 20 دوباره غیر فعال میشه چیکار کنم دایم کار کنه ؟
ورژن اپرا 10.00
Build
1750
نقل قول:
با سلام منم تازه دارم به هواداران اپرا تبدیل میشم قبلا از فایر فاکس آخرین ورژنش استفاده میکردم از اپرا بهتر بود بنظرم تا اینکه این ورژن 10 اومد نصب کردم سرعتش واقعا فوق العاده بود دوبرابر فایرفاکس میشد
ولی نمیدونم چرا این اپرا توربو ارور میده هی من روشنش میکنم بعد از چند ثانیه حدود 20 دوباره غیر فعال میشه چیکار کنم دایم کار کنه ؟
ورژن اپرا 10.00
Build
1750
سلام. :1. (23):
متاسفانه سرورهای Opera Turbo در ایران توسط خیلی از ISPها Block شده.
دلیلش هم که کاملا مشخصه!
سپاس :11():
راراهی نیست برا فعال کردنش ؟
با وی#پی#ان میشه ؟
مگه این سرویس سایتهای ف###ل####ت####ر شده رو باز میکنه که نمیزارن استفاده کنیم ؟
نقل قول:
راراهی نیست برا فعال کردنش ؟
با وی#پی#ان میشه ؟
مگه این سرویس سایتهای ف###ل####ت####ر شده رو باز میکنه که نمیزارن استفاده کنیم ؟
بله با این سرویس محدودیتها برداشته میشد!
با V|P|N باید بشه ازش استفاده کرد.
سپاس
دوستان عزیز من با تمام وجود به قدرتهای Opera ایمان آوردم.
از دوستان حرفه ای میشه یکی به من آموزش کامل Mouse Gestures رو با توضیحات کافی بزاره لطفا؟
نقل قول:
دوستان عزیز من با تمام وجود به قدرتهای Opera ایمان آوردم.
از دوستان حرفه ای میشه یکی به من آموزش کامل Mouse Gestures رو با توضیحات کافی بزاره لطفا؟
ببخشید اگه ناقصه:give_rose:
قبل از اینکه به Mouse Gestures بپردازیم ، کابردهای پایه موس را در مرورگر اپرا بررسی خواهیم کرد.
اول اینکه :در صورتی که موس شما دارای دکمه وسط یا Middle Button است ، بطور پیش فرض با فشردن این دکمه بر روی لینک ها ، لینک درخواست شده در یک Tab جدید باز می شود ولی در زبانه ای که از قبل فعال بوده است باقی می مانید. البته توجه داشته باشید که اگر از دیکشنری Babylon بهره می برید تنظیمات آن را به یک کلید ترکیبی تغییر دهید. برای مثال از Ctrl و Right Click استفاده نمایید.
دوم : اگر هم زمان با کلیک بر روی لینک ها Shift را پایین نگه دارید مانند قبل لینک درخواست شده در یک Tab جدید باز می شود اما این بار به زبانه تازه منتقل می شوید. در ضمن با کلیک راست بر لینک مورد نظر منویی ظاهر می شود که علاوه بر آیتم های بالا ، سه مورد دیگر را در اختیار شما می گذارد.
سوم : به منظور انتخاب متن مانند بیشتر نرم افزارها از روش زیر پیروی کنید:
دو کلیک پشت سرهم برای انتخاب کلمه و سه کلیک انتخاب جمله است. در نهایت چهار کلیک سریع پاراگراف را Select خواهد کرد.
حال که روش های انتخاب پاراگراف ، جمله و کلمه را فراگرفتید بهتر است در همین قسمت با قابلیت صحبت یا Speak اپرا نیز آشنا شوید. وقتی برای اولین بار از راه های ذکر شده متنی را انتخاب نمایید لیستی ظاهر می شود که از گزینه های جالب آن یکی Translate و دیگری Speak است. گزینه Translate از Babel Fish یاهو برای ترجمه متن یا کلمه استفاده می کند و قابل توجه این که می توانید زبان ژاپنی را به انگلیسی ترجمه نمایید. اما با در خواست Speak یا خواندن متن ، ابتدا یک مرجع 10.5 مگابایتی دانلود می شود و از آن پس در حالی که بر روی صندلی راحتتان لم داده اید و آب پرتقال طبیعی (که ویتامین C و خیلی چیزهای دیگر دارد که به Mouse ربطی ندارند) را می نوشید خبر ها یا مطالب علمی یا شاید دروغ های یک رئیس ... را برای شما می خواند. البته باید این دروغ ها را از سایت های غیر فارسی زبان پیدا کنید ، چون تا این تاریخ هنوز اپرا از زبان فارسی پشتیبانی نمی کند.
اما موس گسچور یا موس گسچر چیست ؟
برای پاسخ دادن به این پرسش بخشی از تاریخچه اپرا را مرور می کنیم.
یکی بود ، یکی نبود . زیر گنبد کبود علاوه بر خدای مهربون ، شرکتی بود که هدفش ساخت مرورگری بسیار سریع بود. در اون زمان ها حرکت موزون در وکردن از خود هنوز حرام نبود ، بلکه ، حتی رقص امری مقدس و مذهبی نیز به شمار می آمد. گسترش دهندگان اپرا با خود فکر کردند چرا موس را وادار به رقص نکنیم ؟ برای همین در راستای گسترش سرعت Opera برای هر فرم حرکت یا کلیک موس پاسخی در نظر گرفتند و از این طریق زمان ایجاد فرمان را پایین آوردند. در ضمن Gestures در لغت به معنای حرکت های بیانگر است.
به این ترتیب Mouse Gestures پا به عرصه ظهور نهاد.
برای فعال کردن Mouse Gestures از مسیر Tools > Preferences > Advanced > Shortcuts
گزینه Enable Mouse Gestures را تیک بزنید.
Navigation Gestures
در هر کدام از حالت های زیر برای استفاده اول ، امکان ظاهر شدن پیغامی وجود دارد که انتخاب Yes تاییدی است بر فعال ماندن Mouse Gestures .
- نگه داشتن کلیک راست و فشردن کلیک چپ یا نگه داشتن کلیک راست و حرکت مختصر و سریع موس به سمت چپ : بازگشت به صفحه قبل.
- نگه داشتن کلیک چپ و فشردن کلیک راست یا نگه داشتن کلیک راست و حرکت مختصر و سریع موس به سمت راست : رجوع به صفحه بعد.
- نگه داشتن کلیک راست و حرکت سریع موس به بالا و بلافاصله چپ : رجوع به صفحه والد
برای مثال آدرس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] والد آدرس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] است.
- نگه داشتن کلیک راست و حرکت سریع موس به راست و بلافاصله بالا : Fast Forward
- نگه داشتن کلیک راست و حرکت سریع موس به چپ و بلافاصله پایین : Rewind
- دبل کلیک بر روی یک Blank Page : انتقال به صفحه خانگی یا Home page که به طور پیش فرض آدرس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] است.
- نگه داشتن کلیک راست و جابه جایی موس به بالا و سپس پایین : Refresh یا Reload
- نگه داشتن کلیک راست و جابه جایی موس به بالا : متوقف شدن بارگذاری یا Stop Loading
Page Gestures
- Right click و جابه جایی به پایین یا دبل کلیک بر روی Tab Bar : ایجاد زبانه جدید یا New Tab
- Right click و جابه جایی به پایین و سپس بالا : ایجاد نسخه جدید از زبانه جاری یا Duplicate Tab
- Right click و جابه جایی به بالا و راست : Restore و Maximize شدن تب
- Right click و جابه جایی به راست و چپ و دوباره راست : بستن زبانه جاری یا Close Tab
Link Gestures
- راست کلیک بر روی لینک و انتقال موس به سمت پایین : باز شدن لینک در زبانه یا Tab جدید
Wheel Gestures
- پایین نگه داشتن کلید Ctrl و غلتاندن Middle button یا کلید وسط موس : زوم
- پایین نگه داشتن Ctrl و فشردن Middle button : بازگشت به زوم پیش فرض ( 100 درصد )
- پایین نگه داشتن Shift و غلتاندن Middle button : جابه جایی بین صفحات مرور شده در یک تب
- Right click و چرخاندن Middle button : جا به جایی در بین زبانه ها ( Tabs )
- و آخرین Action موس گسچر تنها با فشردن Middle button انجام می شود . بعد از فشردن Middle button موس را جابه جا کنید تا به مقصود این کار پی ببرید.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
با سلام خدمت دوستان
یک سوالی:
مثلا من در قسمت سرچ این انجمن سرچ میکنم Hello
دفه بعد که بخام سرچ کنم اگر حرف H رو بزنم قائدتا باید کلمه Hello رو که یکبار زدم نشون بده ولی اپرا این کارو نمیکنه در صورتی که بقیه مرورگر ها این کارو میکنن
آیا تنظیمات خاصی داره که باید انجام داد ؟
نقل قول:
با سلام خدمت دوستان
یک سوالی:
مثلا من در قسمت سرچ این انجمن سرچ میکنم Hello
دفه بعد که بخام سرچ کنم اگر حرف H رو بزنم قائدتا باید کلمه Hello رو که یکبار زدم نشون بده ولی اپرا این کارو نمیکنه در صورتی که بقیه مرورگر ها این کارو میکنن
آیا تنظیمات خاصی داره که باید انجام داد ؟
تا اونجا که میدونم اپرا فعلا همچین قابلیتی نداره.
ولی اگه نیازتون اینطور هست که دنبال یک کلمه خاص در صفحه وبی هستید که قبلا اونو خونده بودید ، میتونید:
در Address Bar اول حرف H رو بزنید و با یک فاصله، کلمه مورد نظر رو در بین صفحات مشاهده شده، جستجو کنید. (قابلیت History Search)
سپاس :11():
سلام
چیکار کنم که وقتی تو گوگل مینویسم و سرچ میکنم و یا Bookmark باز میکنم در یک صفحه ی جدید باز بشه؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]