میدونم ولی یکی بیاد یه برتری safari رو نسبت به دیگر مرورگرها به من بگه تا شروع کنیم به بحث:great:
Printable View
میدونم ولی یکی بیاد یه برتری safari رو نسبت به دیگر مرورگرها به من بگه تا شروع کنیم به بحث:great:
علی جان یکم سرچ کنید در گوگل متوجه میشید . ببینید IE که مرورگر نیست و برتری کامل داره به IE ! :1. (23): رقاباش FireFox و Opera هستند . اما دقت کنید در این تاپیک قرار نیست ما مقایسه اش کنیم . اما برای حرف شما میشه به گرفتن امتیاز امتیاز Acid3 100/100 ، پاس کردن تمام تست های مختلف موجود در نت را به صورت عالی . امکانات فوق العاده Web Inspector اش اشاره کرد . Autofill عالی ، سرعت بسیار خوب ، استفاده نسبتا کم از منابع و ... . :great:
باشه میریم سر اصل مطلب:
آیا این مرورگر قابلیت Add-Ons رو داره؟؟؟؟؟؟؟
IE که زوار در رفته است.اینایی که هم گفتی مرورگرهای دیگه هم دارند شهریار:give_rose:نقل قول:
علی جان یکم سرچ کنید در گوگل متوجه میشید . ببینید IE که مرورگر نیست و برتری کامل داره به IE ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] رقاباش FireFox و Opera هستند . اما دقت کنید در این تاپیک قرار نیست ما مقایسه اش کنیم . اما برای حرف شما میشه به گرفتن امتیاز امتیاز Acid3 100/100 ، پاس کردن تمام تست های مختلف موجود در نت را به صورت عالی . امکانات فوق العاده Web Inspector اش اشاره کرد . Autofill عالی ، سرعت بسیار خوب ، استفاده نسبتا کم از منابع و ... . :great:
خیر مرغ یک پا داره ! عزیزم شما میشه اصلا برای من بگی Web Inspector ای که این مرورگر داره را کدوم مرورگر دیگه مثلش را داره ؟!؟ یا مثلا پاس کردن تست ها با این قدرت ؟نقل قول:
عزیزم بیشتر توضیح بده این تکنولوژی ها رو تا ببینیم اصلا به درد می خورن :yes:نقل قول:
منظورت از پاس کردن تست ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:1. (27):
خوب شما که نمیدونی این ها چی هست از کجا میگی بقیه هم دارند ؟:1. (38):نقل قول:
هدف این بود که یکم کلاس بیایم که مچمون رو گرفتی:1. (38):نقل قول:
ولی safari محیط زیبایی داره و خیلی چشم نواز هست حجمش هم خیلی بالاست:give_rose:
علی جان بهتره که در پیشرفت موضوعات تلاش کنید نه منحرف کردنش ...نقل قول:
موفق باشید !
شهریار :give_rose:
باشهنقل قول:
نسخه جدید رو دانلود می کنم و نظراتم رو اینجا اعلام می کنم:great:
Save as web Application :
در Safari 4 امکانی با نام Save as web application در منو فایل اضافه شده که بوسیله آن شما قادر خواهید بود صفحات وب را به صورت کامل و فعال داشته باشید . :1. (23): این خصوصیت بسیار کارایی بالایی دارد و میتوند عمل ذخیره کردن صفحات وب که اکثرا با مشکلات فراوانی مواجه بود به هنگام ذخیره کردن صفحات را رفع نماید و انتقال صفحات را نیز بهبود ببخشد . :1. (26):
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
به نظر من که جزو امکانات فوق العاده خلاقانه و عالی ای هست که در این نسخه وجود داره . :yes: