پاسخ: کمپانی MSI شرکت آونگ را به عنوان نماینده رسمی خود در ایران انتخاب کرد
کارت گرافیکهای MSI را فقط با گارانتی آونگ بخواهید!
یکی از مهمترین دغدغههای کاربران در تهیه کارت گرافیک، بحث آکبند بودن کارت و گارانتی است. این روزها با سقوط ارزش ارز دیجیتال بسیاری از کارت گرافیکهای ماین شده در بازار به صورت قاچاق به شکل کارت گرافیک آکبند عرضه میشوند که فاقد گارانتی هستند. متاسفانه بسیاری از کاربران ناآگاه، سراغ اینگونه کارت گرافیک های مشکوک می روند.
بدون شک تنها راه تشخیص اینکه کارت گرافیکی واقعا به صورت آکبند در بازار عرضه شود، شرکت گارانتی کننده آن است. خوشبختانه شرکت آونگ، گارانتی رسمی محصولات MSI، در همکاری گسترده کلیه محصولات دسکتاپی MSI، علی الخصوص کارت گرافیکهای بی نظیر آن را ضمانت میکند و شما دوستان با خیال راحت میتوانید، در صورت خرید کارت گرافیک MSI با گارانتی آونگ، از اصالت، آکبند بودن، و تضمین عملکرد کارت گرافیک خود در طول مدت ضمانت، مطمئن شوید.
تهیه کارت گرافیکهای بدون گارانتی و یا با گارانتی متفرقه، هیچ امنیت خاطری ندارند و ممکن است کارت گرافیک کارکرده را به عنوان نو به شما بفروشند. همچنین در صورت خرابی، نه تنها هیچ جایی برای مراجعه وجود ندارد، بلکه عملا تمام هزینه کارت گرافیک سوخت شده است.
به همین جهت، دقت بفرمایید کارت گرافیکهای MSI را حتما با گارانتی آونگ تهیه کنید.
لیست گرافیکهای MSI که تاکنون توسط شرکت آونگ گارانتی شده و در بازار ایران عرضه میشوند، به شرح زیر است:
- MSI GTX 1650 VENTUS XS OC D6 4G
- MSI GTX 1660 SUPER VENTUS XS OC 6G
- MSI RTX 2060 VENTUS OC 12G
- MSI RTX 3050 GAMING X 8G
- MSI RTX 3060 VENTUS 2X OC 12G
- MSI RTX 3060 GAMING X 12G
- MSI RTX 3060 TI GAMING X 8G
- MSI RTX 3070 VENTUS 3X OC 8G
- MSI RTX 3080 GAMING Z TRIO 10G
- MSI RTX 3090 SUPRIM X 24G
شرایط ضمانت گارانتی محصولات MSI توسط آونگ به شرح زیر است:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
معایب خرید کارت گرافیک MSI بدون گارانتی
اگر شما هم با دیدن قیمت کارتهای گرافیک بدون گارانتی MSI وسوسه شدهاید، بهتر است کمی بیشتر فکر کنید. در ادامه به شما می گوییم چرا نباید کارت گرافیک MSI بدون گارانتی بخرید.
کارت گرافیک MSI بدون گارانتی؛ آری یا نه؟
بعید نیست قیمت کارتهای گرافیک MSI بدون گارانتی شما را هم وسوسه کرده باشد و این پرسش به ذهنتان خطور کند که چرا قیمت کارتهای گرافیک MSI فاقد ضمانت پایینتر است؟
کارتهای گرافیک بدون گارانتی توسط اشخاص نامشخص، بعضاً به طور قاچاق و به طرقی چون کالای ته لنجی وارد کشور میشوند که معایب خود را دارند. برای نمونه هیچ تضمینی وجود ندارد که این کارتها واقعاً نو باشند و در بین آنها مواردی چون کارت گرافیک تعمیر شده و ریفربیشد مشاهده شده است.
همچنین باید در نظر داشته باشید این کارتها به طرق غیر معمول وارد کشور میشوند که هیچ تضمینی در مورد سلامت و صحت عملکرد آنها وجود ندارد. بدتر اینکه این کارتها حتی میتوانند ماین شده و ریفوربیش شده باشند. از آنجایی که این کار به طور حرفهای انجام میشود، ممکن است شما در نگاه اول متوجه کارکرده بودن کارت گرافیک نشوید اما در مدت کوتاهی خود را نشان میدهد.
کارتهای گرافیک بدون گارانتی در بهترین حالت تنها با تضمین آزمایش (تست) اولیه به فروش میرسند و اگر با گذشت حتی 1 روز متوجه کارکرده یا معیوب بودن آن شوید، به احتمال قریب به یقین فروشنده پاسخگوی شما نخواهد بود و ممکن است دهها میلیون تومان پولتان بر باد برود.
این در حالی است که کارتهای گرافیک MSI گارانتی دار افزون بر خدمات پس از فروش و گارانتی 36 ماهه قابل اتکا آونگ، از طریق کانالهای رسمی وارد کشور شدهاند و میتوانید به طور 100 درصد مطمئن باشید کاملاً نو، دست نخورده و سالم هستند.
لازم به ذکر است گارانتیهای شرکتی (متفرقه) نیز دقیقاً وضع مشابهی دارند و میتوانند کارکرده، ماین شده، ریفربیشد باشند. همچنین گارانتیهای متفرقه اغلب کوتاه مدت و تقریباً همیشه غیر پاسخگو هستند و صرفاً با این هدف هستند که در زمان خرید احساس کاذب گارانتی دار بودن کالا را القا کنند.
با خرید کارت گرافیک MSI با گارانتی آونگ آسوده خرید کنید و از خدمات پس از فروش برخوردار شوید. مطمئناً کمی قیمت پایینتر ارزش ریسک کردن را ندارد و هیچ تضمینی وجود ندارد که یک کارت گرافیک بدون گارانتی معیوب، استوک، کارکرده، ریفربیشد یا حتی ماین شده دریافت نکنید.
سلام.
زمانی که کمپانی msi میاد و تبلیغ کارت و گارانتی محصول خودش رو توی تمام سایت های مربوط به تکنولوژی و بازی منتشر میکنه و روی داشتن گارانتی رسمی تاکید میکنه باید قیمت محصول خودش رو به طور رقابتی در نظر بگیره.
اینکه قیمت محصولات کمپانی از رقیب ها بیشتر باشه باعث میشه که خریدار به خرید کارت از کمپانی رقیب و یا بدون گارانتی داخلی روی بیاره.
وقتی که من میتونم کارت 3090 سوپریم با گارانتی اصلی رو با قیمت خیلی مناسب تری تهیه بکنم و در صورت نیاز اونو برای نمایندگی اصلی ارسال کنم چرا باید پول بیشتری برای گارانتی داخلی پرداخت بکنم؟؟
نقل قول:
سلام.
زمانی که کمپانی msi میاد و تبلیغ کارت و گارانتی محصول خودش رو توی تمام سایت های مربوط به تکنولوژی و بازی منتشر میکنه و روی داشتن گارانتی رسمی تاکید میکنه باید قیمت محصول خودش رو به طور رقابتی در نظر بگیره.
اینکه قیمت محصولات کمپانی از رقیب ها بیشتر باشه باعث میشه که خریدار به خرید کارت از کمپانی رقیب و یا بدون گارانتی داخلی روی بیاره.
وقتی که من میتونم کارت 3080 سوپریم با گارانتی اصلی رو با قیمت خیلی مناسب تری تهیه بکنم و در صورت نیاز اونو برای نمایندگی اصلی ارسال کنم چرا باید پول بیشتری برای گارانتی داخلی پرداخت بکنم؟؟
سلام
می شه همین کارتی که گفتی براش مثال بزنی چون یک مقدار ابهام داره چون من تا حالا قطعه بدون گارانتی نخریدم و اصلا فرق بین گارانتی داخلی و گارانتی اصلی رو نمی دونم.
مثلا شما می شه همین کارتی که گفتی بیایی یک مقایسه ای بکنی و بگی از کدوم فروشگاه خارجی اینو می خری و لینک این قطعه در اون فروشگاه رو بذار و بگو قیمت تموم شده اون قطعه چقدر در میاد و قیمت همون قطعه با گارانتی آونگ چقدره تا ببینیم چقدر تفاوت داره
فقط در مورد گارانتی اصلی هم توضیح بده چون اینطور که من شنیدم وقتی قطعه ای از فروگشاه خارجی خریدی دیگه گارانتی نداره و باید حتما گارانتی داخلی داشته باشه. اگه این حرف اشتباهه مثلا اگه ایرادی تو کارت گرافیک پیدا شد چطوری باید اون رو برای گارانتی بفرستیم و هزینه های ارسال و ... چقدر می شه و مدت زمان تعمیر یا تعویض قطعه.
نقل قول:
سلام
می شه همین کارتی که گفتی براش مثال بزنی چون یک مقدار ابهام داره چون من تا حالا قطعه بدون گارانتی نخریدم و اصلا فرق بین گارانتی داخلی و گارانتی اصلی رو نمی دونم.
مثلا شما می شه همین کارتی که گفتی بیایی یک مقایسه ای بکنی و بگی از کدوم فروشگاه خارجی اینو می خری و لینک این قطعه در اون فروشگاه رو بذار و بگو قیمت تموم شده اون قطعه چقدر در میاد و قیمت همون قطعه با گارانتی آونگ چقدره تا ببینیم چقدر تفاوت داره
فقط در مورد گارانتی اصلی هم توضیح بده چون اینطور که من شنیدم وقتی قطعه ای از فروگشاه خارجی خریدی دیگه گارانتی نداره و باید حتما گارانتی داخلی داشته باشه. اگه این حرف اشتباهه مثلا اگه ایرادی تو کارت گرافیک پیدا شد چطوری باید اون رو برای گارانتی بفرستیم و هزینه های ارسال و ... چقدر می شه و مدت زمان تعمیر یا تعویض قطعه.
سلام.
کارت گرافیک ام اس آی مدل Radeon RX 6600XT MECH 2X GDDR6 که در سایت تاپ رایان به فروش میرسه دارای دو قیمت مختلف هست که یکی از آن ها با گارانتی داخلی هست به قیمت ۲۱ میلیون و دیگری با گارانتی اصلی هست به قیمت ۱۶ میلیون. من چرا باید به خاطر گارانتی داخلی که درک درستی از حقوق خریدار نداره ۵ میلیون بیشتر پرداخت کنم؟؟ من همین پول رو نگه میدارم و اگر یک روزی اتفاقی برای کارت افتاد اون رو برای نمایندگی msi در یکی از کشور های همسایه ارسال میکنم. اینجوری حداقل میدونم که درگیر پروسه مسخره توجیح کردن گارانتی برای رفع مشکل نمیشم و نمایندگی اصلی شرکت با توجه به قوانین بین المللی موظف به بر طرف کردن مشکل هست. گارانتی اصلی یا بین المللی گارانتی هست که زیر نظر مستقیم کمپانی تولید کننده و با توجه به قوانین بین المللی فعالیت میکنه و در اکثر کشور ها دفتر خدمات و فروش داره. برای مثال اگر من در آلمان زندگی کنم و کارت مشکل دار رو برای نماینده msi ارسال کنم شرکت موظف به بر طرف کردن مشکل و یا تعویض کارت معیوب با کارت سالم هست. نمونش میشه رفتار کمپانی evga که وقتی متوجه سوختن کارت های 3090 در بازی ورلد اف وار شد اقدام به تعویض کارت های معیوب با نسخه سالم و جدید کرد. نه اینکه من کارت رو ارسال کنم و گارانتی بگه که مشکلی وجود نداره و یا باید برای تعویض کارت چند ماه صبر کنی چون محصولی وجود نداره و یا بیا پول بده و کارت ضعیف تری رو دریافت کن و اگر نخواستی برو شکایت کن تا بتونی حق پایه خودت رو دریافت کنی.
نقل قول:
سلام.
کارت گرافیک ام اس آی مدل Radeon RX 6600XT MECH 2X GDDR6 که در سایت تاپ رایان به فروش میرسه دارای دو قیمت مختلف هست که یکی از آن ها با گارانتی داخلی هست به قیمت ۲۱ میلیون و دیگری با گارانتی اصلی هست به قیمت ۱۶ میلیون. من چرا باید به خاطر گارانتی داخلی که درک درستی از حقوق خریدار نداره ۵ میلیون بیشتر پرداخت کنم؟؟ من همین پول رو نگه میدارم و اگر یک روزی اتفاقی برای کارت افتاد اون رو برای نمایندگی msi در یکی از کشور های همسایه ارسال میکنم. اینجوری حداقل میدونم که درگیر پروسه مسخره توجیح کردن گارانتی برای رفع مشکل نمیشم و نمایندگی اصلی شرکت با توجه به قوانین بین المللی موظف به بر طرف کردن مشکل هست. گارانتی اصلی یا بین المللی گارانتی هست که زیر نظر مستقیم کمپانی تولید کننده و با توجه به قوانین بین المللی فعالیت میکنه و در اکثر کشور ها دفتر خدمات و فروش داره. برای مثال اگر من در آلمان زندگی کنم و کارت مشکل دار رو برای نماینده msi ارسال کنم شرکت موظف به بر طرف کردن مشکل و یا تعویض کارت معیوب با کارت سالم هست. نمونش میشه رفتار کمپانی evga که وقتی متوجه سوختن کارت های 3090 در بازی ورلد اف وار شد اقدام به تعویض کارت های معیوب با نسخه سالم و جدید کرد. نه اینکه من کارت رو ارسال کنم و گارانتی بگه که مشکلی وجود نداره و یا باید برای تعویض کارت چند ماه صبر کنی چون محصولی وجود نداره و یا بیا پول بده و کارت ضعیف تری رو دریافت کن و اگر نخواستی برو شکایت کن تا بتونی حق پایه خودت رو دریافت کنی.
الان ما که در آلمان زندگی نمی کنیم ما در ایران زندگی می کنیم. من می خوام ببینم اگه یک کارت گرافیک بدون گارانتی خریدم اولا از کجا بفهمم اصله و قاچاق هم نیست. دوم اینکه با همون مثل شما اگه اتفاقی برای اون کارت گرافیک 16 میلیونی افتاد من باید به کدوم کشور و به چه آدرسی این کارت رو ارسال کنم و چقدر اینکار هزینه داره و چه تضمینی برای تعویض یا تعمیر و بعد برای ارسال کارت به کشور وجود داره و هزینه برگشت بعد از تعمیر به عهده نه یا اونا و هزینش چقدر می شه. لطف می کنی با جزئیات همین کارتی که مثال زدی رو بررسی کنی.
همچنین لطف می کنی یکی دو فروشگاه معتبر در کشورهای همسایه معرفی کنی که بشه ازشون قطعات کامپیوتری رو با قیمت مناسب خرید. چون فقط آمازون آمریکا دیدم قیمتاش مناسبه و چند تا آمازون دیگه دیدم قیمتاش از آمریکا هم گرونتره. چون الان این 5 میلیون واقعا در کار من تاثیر داره چون هر قطعه ای یک یا دو یا 5 میلیون ارزون تر در بیار من می تونم سیستم 16 هسته ای بخرم با کارت گرافیک خیلی خوب. ولی الان محدود میشم به سیستم 6 هسته ای بدون کارت گرافیک.
نقل قول:
سلام.
وقتی که من میتونم کارت 3090 سوپریم با گارانتی اصلی رو با قیمت خیلی مناسب تری تهیه بکنم و در صورت نیاز اونو برای نمایندگی اصلی ارسال کنم چرا باید پول بیشتری برای گارانتی داخلی پرداخت بکنم؟؟
سلام ذوست عزیز
امکان رقابت از نظر قیمت با جنس قاچاق نیست . چون وارد کننده اصلی و قانونی هزینه های زیادی پرداخت میکند از روش های استاندارد برای واردات کالا استفاده میکند برای ارائه خدمات گارانتی خوب باید هزینه کند میلیاردها تومن صرف نیرو و زیر ساخت های لازم میشود تا گارانتی مثل آونگ که بیشترین میزان رضایت دارد شکل بگیرد. همچنین اصالت کالا هم مطرح است کالای بدون گارانتی مشخص نیست نو هست یا ریفربیش یا استوک و ... منشا کالا مشخص نیست و در بدترین شرایط ممکن وارد کشورد میشود (احتمال ضربه , رطوبت و سایر آسیب ها امکان پذیر است . کلا نباید از ورود کالای قاچاق حمایت کرد . کاهش قیمت هم در زمانی محقق میشه قیمت دلار و عوارض گمرک و حمل و نقل کاهش پیدا کند .
ما با توجه به گزارشاتی که بدست ما رسیده است برای جلوگیری از ضرر کاربران این مطالب رو منتشر کردیم .
لوازم جانبی حرفهای گیمینگ MSI به زودی در بازار ایران
شرکت معظم MSI در سالهای اخیر نسبت به گسترش و توسعه سبد محصولات خود در زمینه تولید تجهیزات جانبی کامپیوتر، توجه خاصی داشته است. گیمرها و کاربران حرفه ای کامپیوتر، هر کدام به تجهیزات خاصی متناسب با کار خود، نیاز دارند. شرکت ام اس آی با درک نیاز کاربران، بخصوص در بخش گیمینگ، تجهیزات جانبی کامپیوتر خود را مطابق با آن طراحی کرده است.
در این مقاله به معرفی کوتاه برخی از این تجیهزات میپردازیم که به زودی وارد بازار ایران نیز خواهند شد. کلیه محصولات MSI در ایران با ضمانت رسمی شرکت آونگ عرضه می شوند. همراه ما باشید.
MSI IMMERSE GH61
از یک هدفون گیمینگ حرفه ای چه انتظاراتی دارید؟ حساسیت بالا در پخش صدای بازی، کیفیت فوق العاده میکروفون، کانکتور دوگانه برای اتصال به صورت USB و سوکت 3.5 میلیمتری، درایورهای نئودیمیوم 40 میلیمتری، وزن سبک 300 گرمی، ساختار محکم و نشکن، و دک و آمپلیفایر برند ESS، همه ی این خصوصیات در یک جا جمع شده اند تا یکی از بهترین هدستهای گیمینگ دنیا به نام Immerse GH61 توسط ام اس آی ساخته شود.
اسپیکرهای این هدفون 7.1 کاناله مجازی بی نظیر ساخت ONKYO است و کاملا سازگار با سیستم صوتی Nahimic ام اس آی تولید شده است.
MSI IMMERSE GH50
اتصال با کانکتور USB، نورپردازی RGB، درایورهای 40 میلیمتری نئودیمیومی، کیفیت پخش صدای عالی و میکروفون قدرتمند، خصوصیات و ویژگیهای برجسته هدست گیمینگ Immerse GH50 ام اس آی است. کاپهای این هدست بسیار نرم و بادوام است.
MSI IMMERSE GH30
شرکت MSI، در کلاس میان رده نیز، محصولات قابل توجهی ارائه کرده است. هدست گیمینگ Immerse GH30، از جمله این قطعات است که در وبسایت سخت افزار، آن را برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] و پیشنهاد کرده ایم.
MSI DS502 GAMING
در کلاس اقتصادی، دوام و کیفیت ساختاری، از جمله نکات مهم یک هدست گیمینگ است. طراحی ظاهری جذاب در کنار استفاده از کامپوننتهای مرغوب، میتواند بالاترین نسبت کارایی به قیمت را رقم بزند. هدست گیمینگ DS502 ام اس آی، با دو درایور 40 میلیمتری قدرتمند و میکروفون با کیفیت، میتواند صدایی شفاف از صحنه نبرد را به صورت 7.1 کاناله مجازی پخش کند، تا کاربر به راحتی حتی ظریف ترین صداها در بازی را تحت نظر بگیرد.
MSI FORCE GC30
یکی از تجهیزات مهم برای گیمینگ، گیم پد یا دسته بازی است. شرکت MSI، گیم پد Force GC30 را با پشتیبانی از دو سیستم عامل ویندوز و اندروید عرضه کرده است. این گیم پد هم به صورت سیمیو هم به صورت وایرلس عمل میکند، و مجهز به دو موتور ویبراتور داخلی برای عملکرد Dual Shock است. دو کابل، یکی به طول 2 متر و دیگری به طول 30 سانتیمتر، یکی برای PC و دیگری برای گوشی تلفن همراه آن عرضه میشود. دکمههای این گیم پد با دوام 2 میلیون کلیک، بیش از 2 برابر بیشتر از بقیه گیم پدها عمر میکنند.
MSI CLUTCH GM41 LIGHTWEIGHT WIRELESS
ماوس گیمینگ سبک وزن CLUTCH GM41 ام اس آی، بهترین کمک قهرمان بازیهای آنلاین است. این ماوس وایرلس ارگونومیک، با دقت 20.000DPI تنها 84 گرم وزن دارد و تا 80 ساعت میتواند بدون نیاز به شارژ، با باطری داخلی کار کند.
سویچهای مکانیکی OMRON با طول عمر 60 میلیون کلیک، زمان تاخیر 1 میلی ثانیه ای در کنار امکان استفاده از هر دو دست چپ و راست از دیگر ویژگیهای این ماوس گیمینگ خوش ساخت ام اس آی است.
MSI CLUTCH GM30
شرکت MSI در کلاس میان رده ماوسهای گیمینگ خود، CLUTCH GM30 را ارئه میکند. این ماوس گیمینگ، مجهز به سنسور حرفه ای PixArt PAW3327 با دقت 6200DPI است. نورپردازی زیبای RGB، به همراه وزن سبک و سوییچهایی با طول عمر 10 میلیون کلیک، از ویژگیهای این ماوس گیمینگ است.
MSI VIGOR GK71 SONIC
جدید ترین محصول MSI در زمینه کیبوردهای مکانیکی گیمینگ، Vigor GK71 Sonic است. این کیبورد مکانیکی گیمینگ مجهز به کلیدهای مکانیکی قرمز ساخت MSI است که ضمن نرمیعملکرد، طول مسافت عملکرد کمتری نسبت به دیگر مدلها دارد تا گیمرها سرعت عمل بیشتری در میدان نبرد داشته باشند.
این کیبورد تمام RGB، مجهز به حافظه برای ذخیره سازی پروفایلها و همچنین استراحتگاه مچ دست است.
MSI VIGOR GK70
کیبورد مکانیکی TKL ام اس آی، یکی از محصولات پر طرفدار این شرکت در طی سالها گذشته بوده است. کیفیت ساخت بسیار بالا، کلیدهای تمام مکانیکی Cherry قرمز، ساختار فلزی و در عین حال سبک، در کنار عملکرد فوق العاده عالی در گیمینگ، از ویژگیهای این کیبورد زیبای MSI است. بررسی آن را میتوانید در این برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] مشاهده بفرمایید.
MSI VIGOR GK50
نسبت کارایی به قیمت، یکی از مهمترین نگرانیها به هنگام تهیه تجهیزات جانبی است. این موضوع در مورد کیبوردها بسیار مشهود تر است. شرکت MSI در این زمینه، کیبورد جدید Vigor GK50 را در کلاس اقتصادی عرضه کرده است.
این کیبورد خوش ساخت و با دوام، مجهز به کلیدهای اختصاصی MSI است که با طول مسافت کمتر نسبت به کلیدهای مکانیکی عادی، میتواند عملکرد کاربر را در بازیها بهبود بخشد. زیبایی منحصر به فرد، ساختار ارگونومیک و نورپردازی RGB از دیگر خصوصیات این کیبورد ام اس آی است.
MSI VIGOR GK50 TKL
کیبورد GK50 در مدل TKL هم عرضه میشود. گیمرها و کاربرانی که فضای کمیروی میز کامپیوتر خود دارند میتوانند از کیبورد TKL ام اس آی GK50 استفاده کنند.
MSI VIGOR GK30 COMBO
ست ماوس و کیبورد MSI VIGOR GK30 COMBO، یک استارت پک خوب برای گیمرهای تازه کار و سیستم اولیهاست که دوست دارند گیمینگ را به صورت جدی دنبال کنند و در عین حال، تجهیزات استاندارد و مخصوص گیمینگ را تجربه کنند.
این ماوس کیبورد خوش ساخت، به نورپردازی RGB مجهز است و در کلاس اقتصادی توسط MSI عرضه شده است. بررسی کامل این ست را میتوانید در برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] مطالعه بفرمایید.
فروش قطعات و سیستم گیمینگ MSI توسط فروشگاه ACC
فروشگاه ACC نماینده فروش قطعات MSI به دلیل حمایت از کاربران و گیمرها که به دنبال خرید سیستم هستند . اقدام به فروش اقساطی کامپیوتر و قطعات نموده است ، برای رفاه حال کاربران بهترین شرایط ممکن را محیا نموده است
شماره تماس:88908445
کارت های گرافیک کاستوم MSI RTX 3090 Ti؛ سریع و برتر در بازار داخلی موجود شدند
ام اس آی برند برتر تولید کننده قطعات گیمینگ ، کارت گرافیک های قدرتمند MSI RTX 3090 Ti SUPRIM X 24G و MSI RTX 3090 Ti GAMING X TRIO 24G را به زودی با قیمت کاملا رقابتی با گارانتی بینظیر آونگ در بازار داخلی عرضه میکند .